- 25 Eylül 2011
- 7.575
- 11.492
- 498
Kıyamam canım benim, aklı ermiş çok şükür.. Benim kızım öyle mahsun mahsun oturuyordu taburede. Normal de çok konuşkan, her gördüğü insana (atıyorum adı Ayşe olsun) 'merhaba ben bir Ayşeyim' der :)) Ama o da korkmuş olucak ki adını sormuşlar ama hiç konuşmamış.Malesef olabilir boyle seyler.
Benim ablamda istanbul gibi bi yerde kız yegenimi babasiyla kaybetmislerdi.4 yasindaydi o zamanlar.
Avm o kadar buyuktuki bulamamislat..mahvolmuslar.en son enistem arabaya gitmis.kamyonu vardi ebistrmin..bi bakmislar yegenim kamyonun dibine gecmis agliyormus yavrum..babasinin arabasini tanimis orda beklemis melegim.
Aksam karanlik vakti birde..allah korusun hepsini cok kotu bindurum..
Hala dusununce yuregim sıkışır
Çok kötü bir durum tabi ki kahrolursunuz. Insan 1 saniye parkta gözünden kaybedince endişe ediyor. Ortalık çok kötü artık. Rabbim evlatlarımızı korusun..
Geçmiş olsun.. Aklınızdan çıkarın artık, etkisinde kalıp psikolojinizi bozmayın daha da..
Ben de benzer bir olay yaşadım ve bu bana acı bir tecrübe oldu.Kizimi bir daha goremeyecegimi sandimBu şekilde kaybolan /kacirilan nice çocuk var.
Çocukken bende avm de çok kaybolurdum hemen güvenlik abilere gidersim anons ederlerdi babamı :)Bugün bi avm'de kızıma toka almak için bijuteriye girdim. Küçük ve kalabalık bi dükkan. Babası kapıda bekliyor. Ayak altında kalmasın diye "Hadi sen babanın yanında git" dedim. Baktım gidiyor döndüm arkamı. 3 dk falan oyalandım, ödeme yaptım çıktım. Eşim karşıdan çıktı 'çocuk nerde' dedim. 'Senin yanında değil mi' dedi. Ben arkamı dönerken babası kapının önündeydi ama ben döndüğüm an eşim de karşı mağazaya girdi demek ki.. Bütün vücudum karıncalandı. Sağa sola kızımın adıyla bağıra çağıra koşturdum. Şuan anlatırken bile çenem kasılıyor. 1 sn de insanın aklına zibilyon ihtimal gelirmiş bunu bugün öğrendim.. Ayrıldık, babası bi yana ben bi yana.. Beni gören bi grup kadın 'çocuğunuzu mu arıyorsunuz' dedi. Güvenliğe bırakmışlar. Gittim baktım bi tabureye oturtmuşlar, güvenlik görevlisi kadın adını soruyor. Elim ayağım boşaldı, gittim aldım sarıldım kızıma. Kadın kızımı bıraktı beni teselli etti, öyle mahvoldum
Nasıl dayanıyorlar böyle acılara.. Belki 2 dk bile sürmedi bulmamız ama benim ömrümden ömür gitti, hala etkisinden kurtulamıyorum. Öyle aptalım ki.. Nasıl kaybettim kızımı bi an da.. Ya kötü niyetli birileri bulsaydı onuZaten bu konular psikolojimi alt üst ediyor haberlerde neler duyuyoruz. Üstüne böyle bişey yaşamak tuz biber oldu. Biliyorum avm de böyle olaylar sık sık oluyor, anonslarda duyuyoruz. Belki abartıyorum da kimine göre ama insanın başına gelince başka oluyormuş. Allah kimseye yaşatmasın. Çok kötüyüm yaa paylaşmak istedim..
Güvenlik görevlisi 'biz de tam şimdi anons edecektik' dedi. O an güvenliğe gitmeyi bile akıl edemedim. Öyle koştuk durduk sağa sola. Ben de bu günden sonra öğretmeye çalışacağım güvenliğe gitmesi gerektiğini. Allah bir daha yaşatmasın tabi ama önlem almakta fayda var, bilsin..Çocukken bende avm de çok kaybolurdum hemen güvenlik abilere gidersim anons ederlerdi babamı :)
İlk defa başınıza geldiği için sanırım bu panik ne bileyim annem anlatır dururdu bize bi keresinde küçüğüm yine ben bilmiyorum bunu perdenin arkasında parmağımı emerken uyumuş kalmışım :) annemler deli olmuşlar beni ararken . Sonra 9-10 yaşlarındayım kampa gitmiştik kozalak toplarken kaybolmuştum ağlayınca bulanlar yine girişteki görevlilere götürdüler anons ettiler ellerimde kozalaklar mangala yetişmiştim hihih :) neyse umarım çocuğunuz benim çocukluğuma benzemez bi daha kaybolmaz :)Güvenlik görevlisi 'biz de tam şimdi anons edecektik' dedi. O an güvenliğe gitmeyi bile akıl edemedim. Öyle koştuk durduk sağa sola. Ben de bu günden sonra öğretmeye çalışacağım güvenliğe gitmesi gerektiğini. Allah bir daha yaşatmasın tabi ama önlem almakta fayda var, bilsin..
5-10 sene önce olsa bu kadar etkilenmezdim ama haberler psikolojimi çok bozdu. Çok sağolun.İlk defa başınıza geldiği için sanırım bu panik ne bileyim annem anlatır dururdu bize bi keresinde küçüğüm yine ben bilmiyorum bunu perdenin arkasında parmağımı emerken uyumuş kalmışım :) annemler deli olmuşlar beni ararken . Sonra 9-10 yaşlarındayım kampa gitmiştik kozalak toplarken kaybolmuştum ağlayınca bulanlar yine girişteki görevlilere götürdüler anons ettiler ellerimde kozalaklar mangala yetişmiştim hihih :) neyse umarım çocuğunuz benim çocukluğuma benzemez bi daha kaybolmaz :)
Gecmis olsun öncelikle, bir anlık dalgınlıkla olabiliyor, kendinizi suçlamayın. ben de 1-2 kez yigenimi gözden kacirdim, o hissi biliyorum, nefesi kesiliyor insanin. bazen avm lerde tek cocuk görünce hemen dikkatimi çekiyor, kayboldu mu, biri zarar vermesin vs diye.. bakıyorum ailesi 2 adim geride, oh diyorum...Bugün bi avm'de kızıma toka almak için bijuteriye girdim. Küçük ve kalabalık bi dükkan. Babası kapıda bekliyor. Ayak altında kalmasın diye "Hadi sen babanın yanında git" dedim. Baktım gidiyor döndüm arkamı. 3 dk falan oyalandım, ödeme yaptım çıktım. Eşim karşıdan çıktı 'çocuk nerde' dedim. 'Senin yanında değil mi' dedi. Ben arkamı dönerken babası kapının önündeydi ama ben döndüğüm an eşim de karşı mağazaya girdi demek ki.. Bütün vücudum karıncalandı. Sağa sola kızımın adıyla bağıra çağıra koşturdum. Şuan anlatırken bile çenem kasılıyor. 1 sn de insanın aklına zibilyon ihtimal gelirmiş bunu bugün öğrendim.. Ayrıldık, babası bi yana ben bi yana.. Beni gören bi grup kadın 'çocuğunuzu mu arıyorsunuz' dedi. Güvenliğe bırakmışlar. Gittim baktım bi tabureye oturtmuşlar, güvenlik görevlisi kadın adını soruyor. Elim ayağım boşaldı, gittim aldım sarıldım kızıma. Kadın kızımı bıraktı beni teselli etti, öyle mahvoldum
Nasıl dayanıyorlar böyle acılara.. Belki 2 dk bile sürmedi bulmamız ama benim ömrümden ömür gitti, hala etkisinden kurtulamıyorum. Öyle aptalım ki.. Nasıl kaybettim kızımı bi anda.. Ya kötü niyetli birileri bulsaydı onuZaten bu konular psikolojimi alt üst ediyor haberlerde neler duyuyoruz. Üstüne böyle bişey yaşamak tuz biber oldu. Biliyorum avm de böyle olaylar sık sık oluyor, anonslarda duyuyoruz. Belki abartıyorum da kimine göre ama insanın başına gelince başka oluyormuş. Allah kimseye yaşatmasın. Çok kötüyüm yaa paylaşmak istedim..
Siz iyi niytelisiniz, bi de sizin gibi farkedip kötü niyetli olanları düşünsenize. Gel seni annene götüreyim dese benim kızım hemen tutar elinden. Yabancı kavramı yok onda. Çok teşekkür ederim, burada sizlerle paylaşmak iyi geldi.Gecmis olsun öncelikle, bir anlık dalgınlıkla olabiliyor, kendinizi suçlamayın. ben de 1-2 kez yigenimi gözden kacirdim, o hissi biliyorum, nefesi kesiliyor insanin. bazen avm lerde tek cocuk görünce hemen dikkatimi çekiyor, kayboldu mu, biri zarar vermesin vs diye.. bakıyorum ailesi 2 adim geride, oh diyorum...
Allah uzak tutsun öylelerinden..Her yerde iyi insanlarla karsilastirsin. siz de iyi insanlara denk gelmişsiniz ki, çocuğu korumuşlar, güvenliğe birakmislar..tekrar gecmis olsun. Artık üzülmeyinSiz iyi niytelisiniz, bi de sizin gibi farkedip kötü niyetli olanları düşünsenize. Gel seni annene götüreyim dese benim kızım hemen tutar elinden. Yabancı kavramı yok onda. Çok teşekkür ederim, burada sizlerle paylaşmak iyi geldi.
Allaha şükürler olsun.. Sağolun..Allah uzak tutsun öylelerinden..Her yerde iyi insanlarla karsilastirsin. siz de iyi insanlara denk gelmişsiniz ki, çocuğu korumuşlar, güvenliğe birakmislar..tekrar gecmis olsun. Artık üzülmeyin
Bugun aynisi benim.basima geldi sizzki kadar uzun surmedi bulmam ama parka gittik malum hava guzel cocuk onumuzde bizde cekirdek citliyoruz ben cok evhamli ve refleksleri hizli ve dikkatli bir anneyimdir.esimle lafa daldik gozumun onunde oynayan çocuk bir anda yokoldu .esime dedim çocuk nerde ama.bunu derken beynim dondu aynen sizin dediginiz gibi kotu seneryolar kapladi heryanimi öldum resmen esim hala salak salak orda oynuyo karsida dio bir kulube vardi icindeydelerdi 3 cocuk vardi ordadir diyo baktim o çocuk baskasi tabi.deli gibi kostum yaklasik 10 sn.surdu belki biraZ daha ilerde baska bir oyuncagin yaninda buldum ama inanin bana o on saniye on yil gibi geldi abartmiyorum çok b.tan bi duyguymus okadar dikkatliyim ama gittigimiz yer asiri kalabalik ve buyuk bir park sizi cok iyi anliyorum esimi rahatligi cabasi tembihleyip duruyorum normaldede uzun.lafin kisasi cocugunuzu bir an asiri kalabalik yerlerde elini asla birakmayin dizibizin.dibinden ayirmayin allah korusun dusuncesi bile bu hale getirdi.Bugün bi avm'de kızıma toka almak için bijuteriye girdim. Küçük ve kalabalık bi dükkan. Babası kapıda bekliyor. Ayak altında kalmasın diye "Hadi sen babanın yanında git" dedim. Baktım gidiyor döndüm arkamı. 3 dk falan oyalandım, ödeme yaptım çıktım. Eşim karşıdan çıktı 'çocuk nerde' dedim. 'Senin yanında değil mi' dedi. Ben arkamı dönerken babası kapının önündeydi ama ben döndüğüm an eşim de karşı mağazaya girdi demek ki.. Bütün vücudum karıncalandı. Sağa sola kızımın adıyla bağıra çağıra koşturdum. Şuan anlatırken bile çenem kasılıyor. 1 sn de insanın aklına zibilyon ihtimal gelirmiş bunu bugün öğrendim.. Ayrıldık, babası bi yana ben bi yana.. Beni gören bi grup kadın 'çocuğunuzu mu arıyorsunuz' dedi. Güvenliğe bırakmışlar. Gittim baktım bi tabureye oturtmuşlar, güvenlik görevlisi kadın adını soruyor. Elim ayağım boşaldı, gittim aldım sarıldım kızıma. Kadın kızımı bıraktı beni teselli etti, öyle mahvoldum
Nasıl dayanıyorlar böyle acılara.. Belki 2 dk bile sürmedi bulmamız ama benim ömrümden ömür gitti, hala etkisinden kurtulamıyorum. Öyle aptalım ki.. Nasıl kaybettim kızımı bi anda.. Ya kötü niyetli birileri bulsaydı onuZaten bu konular psikolojimi alt üst ediyor haberlerde neler duyuyoruz. Üstüne böyle bişey yaşamak tuz biber oldu. Biliyorum avm de böyle olaylar sık sık oluyor, anonslarda duyuyoruz. Belki abartıyorum da kimine göre ama insanın başına gelince başka oluyormuş. Allah kimseye yaşatmasın. Çok kötüyüm yaa paylaşmak istedim..
Bu arada siz daha sanslisiniz belkide avmler kapali alanlar oldugu icin anons yada baska birsekilde bulma ihtimali yuksek guvenlik vs..acik alanda ozellikle yabanci uyruklu insanlarin kil gezdigi ustelik parkin kapilari vizir viIzir arabalarin gectigi ana caddeye bakan bir yerdi allahim çok sukur bir daha yasatmasin sizede banada kimselereBugun aynisi benim.basima geldi sizzki kadar uzun surmedi bulmam ama parka gittik malum hava guzel cocuk onumuzde bizde cekirdek citliyoruz ben cok evhamli ve refleksleri hizli ve dikkatli bir anneyimdir.esimle lafa daldik gozumun onunde oynayan çocuk bir anda yokoldu .esime dedim çocuk nerde ama.bunu derken beynim dondu aynen sizin dediginiz gibi kotu seneryolar kapladi heryanimi öldum resmen esim hala salak salak orda oynuyo karsida dio bir kulube vardi icindeydelerdi 3 cocuk vardi ordadir diyo baktim o çocuk baskasi tabi.deli gibi kostum yaklasik 10 sn.surdu belki biraZ daha ilerde baska bir oyuncagin yaninda buldum ama inanin bana o on saniye on yil gibi geldi abartmiyorum çok b.tan bi duyguymus okadar dikkatliyim ama gittigimiz yer asiri kalabalik ve buyuk bir park sizi cok iyi anliyorum esimi rahatligi cabasi tembihleyip duruyorum normaldede uzun.lafin kisasi cocugunuzu bir an asiri kalabalik yerlerde elini asla birakmayin dizibizin.dibinden ayirmayin allah korusun dusuncesi bile bu hale getirdi.
Evet kalabalık yerlerde çok daha tehlikeli kimse bakıp da 'aa bu şu kadının çocuğuydu' diyemez. Başkası tutup elinden götürse kimsenin dikkatini çekmeyebilir. Zaten ortalık pedofili sapıklarla doldu. Haberler de duyuldukça meşrulaştı, meşrulaştıkça daha çok haber oldu.. Öyle bi kısır döngüdür gidiyor. Her seferinde daha ne kadar iğrenci olabilir ki diyoruz bi hafta sonra başka bi iğrenç haber.. İnsan paranoyak olmasında ne olsun..Bugun aynisi benim.basima geldi sizzki kadar uzun surmedi bulmam ama parka gittik malum hava guzel cocuk onumuzde bizde cekirdek citliyoruz ben cok evhamli ve refleksleri hizli ve dikkatli bir anneyimdir.esimle lafa daldik gozumun onunde oynayan çocuk bir anda yokoldu .esime dedim çocuk nerde ama.bunu derken beynim dondu aynen sizin dediginiz gibi kotu seneryolar kapladi heryanimi öldum resmen esim hala salak salak orda oynuyo karsida dio bir kulube vardi icindeydelerdi 3 cocuk vardi ordadir diyo baktim o çocuk baskasi tabi.deli gibi kostum yaklasik 10 sn.surdu belki biraZ daha ilerde baska bir oyuncagin yaninda buldum ama inanin bana o on saniye on yil gibi geldi abartmiyorum çok b.tan bi duyguymus okadar dikkatliyim ama gittigimiz yer asiri kalabalik ve buyuk bir park sizi cok iyi anliyorum esimi rahatligi cabasi tembihleyip duruyorum normaldede uzun.lafin kisasi cocugunuzu bir an asiri kalabalik yerlerde elini asla birakmayin dizibizin.dibinden ayirmayin allah korusun dusuncesi bile bu hale getirdi.
Aynen aynen haklisiniz..bazi insanlar kalabalikta cocugun beline kemer takiyor gormustum ama hic yadirgamadim gercekten haklilarmis çocuklar hayalet gibi bir.anda yokolurlarmis bunu anladimEvet kalabalık yerlerde çok daha tehlikeli kimse bakıp da 'aa bu şu kadının çocuğuydu' diyemez. Başkası tutup elinden götürse kimsenin dikkatini çekmeyebilir. Zaten ortalık pedofili sapıklarla doldu. Haberler de duyuldukça meşrulaştı, meşrulaştıkça daha çok haber oldu.. Öyle bi kısır döngüdür gidiyor. Her seferinde daha ne kadar iğrenci olabilir ki diyoruz bi hafta sonra başka bi iğrenç haber.. İnsan paranoyak olmasında ne olsun..
Seneler öncesi yaşadım aynını o aydınlık nasıl kararırmış gördüm.Bugün bi avm'de kızıma toka almak için bijuteriye girdim. Küçük ve kalabalık bi dükkan. Babası kapıda bekliyor. Ayak altında kalmasın diye "Hadi sen babanın yanında git" dedim. Baktım gidiyor döndüm arkamı. 3 dk falan oyalandım, ödeme yaptım çıktım. Eşim karşıdan çıktı 'çocuk nerde' dedim. 'Senin yanında değil mi' dedi. Ben arkamı dönerken babası kapının önündeydi ama ben döndüğüm an eşim de karşı mağazaya girdi demek ki.. Bütün vücudum karıncalandı. Sağa sola kızımın adıyla bağıra çağıra koşturdum. Şuan anlatırken bile çenem kasılıyor. 1 sn de insanın aklına zibilyon ihtimal gelirmiş bunu bugün öğrendim.. Ayrıldık, babası bi yana ben bi yana.. Beni gören bi grup kadın 'çocuğunuzu mu arıyorsunuz' dedi. Güvenliğe bırakmışlar. Gittim baktım bi tabureye oturtmuşlar, güvenlik görevlisi kadın adını soruyor. Elim ayağım boşaldı, gittim aldım sarıldım kızıma. Kadın kızımı bıraktı beni teselli etti, öyle mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?