Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence olumsuz birşey yok sonuçta çocukluktan beri birbirinizi tanıyosunuz belki oda senden hoşlanıyodur belki sadece arkadaşça yaklaşıyodur ama sen hm biraz ilgilendiğini belli et hemde biraz çek kndini paldır küldür seni seviyorum diye olmaz her konuşmanızda uzun tutmaya bak onun konuşma tarzından bile anlarsın aslında mesela rahatsız olmuş aşkım deilde kardeşim diebilirdi burdan yola çık ama dediğim gibi her konuşmada bi gün çok samimi konuş bi gün sıradan bi konuşma yap bakalım davranışları nasıl olcak annesine anlatmasıda tuhaf belki oda sana boş deildir ama bu dediğim %100 işe yarayan bi taktik =))
uzun zamndır bukadar temız saf bı ask hıkayesı okuammıstım
bence vahım hıcbı durum yok
herseyı annesıne anlatmıyo bu konuyu anlatıuyo bence
cunku aıle ıcındede sen konusulmusun ama oda aıle dostusunuz dıye ceınmıs
sen konusmaya devam et amaılk adımı sen atma arkadas ol samımıet kurkı gelınce senı bıyere davet edebılsın hayırlısı olsun
şu mübarek günde yüzümü güldürdünüz ya sizin de her şey gönlünüzce olsun. şunları duymak bile beni sevinçten deliye döndürüyor :) Allah sonumu hayır etsin
canım bnm cok fazla boyle cesaret edıp de soyleyemedıgım asklar yasadım kı cok ıyı anlıyorum snı.şimdi ya benı ıstemezse ya bnle alay ederse herkes ogrenıp de rezıl olursam falan dıe dusunuyosundur.normaldır bnde oyle dusunmustum bır zamanlar.ama şunu soylm bıresylerı bellı etmeden de hıc bırseyı ogrenemezsın.boyle bellırsız yasamak zrdur.ıster yada ıstemez ogren ve onla yada onsuz yasamaya basla.ınan sevdıgını soylemeyerek belkı de onun da sana karsı olusacak duygularının onunu kapatmıs oluyosun.anlattıklarına gore gercekten soyleyebılırım kı sana karsı boş degıl bu çocuk.hem durustce hıssettıklerını soylemen onun gozundekı degerını arttırır.bu soyledıklerımı dıger yorumların ustune kat canım önce gercekten arkadas olun sonrası gelır zaten.allah hep yüzüne gülsün canım opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim gerçekten. benim için bulunduğunuz iyi dileklerin bin katını ben sizin için diliyorum. belki olur ya bayramda görürüm. ailesini ziyarete gelir belki.
bencede ilgisi var sana. her telefon konuşmasından sonra,annesinin aramasından belli.
oda ağız yokluyor sanırım. senin duygularını. hadi hayırlısı diyeyim. yakındır açılması... bu arada çok tatlı anlatmışsın duygularını. çok şeker. bayıldım. herşey istediğin gibi olur inşallah
çok güzel bir aşk canım insanın umutla beklemesini bilirim inşallah duaların kabul olur eğer ki bi gün sevdiğinle olursan yaz buraya hrkes dertlerini yazıyor içimiz kararıyor arada böyle güzel şeyler duymak istiyoruz. dileğin bir an önce senin için hayırlı ise olur inşallah
konunu şimdi gördüm bennce sevdiğin erkek sana karşı boş değil
ama belli et kendini ona özel hayattan konuşun mesela var mı biri hayatında
diye sor direk değil tabi ama bir yerden başla annesine söylemesi gelince
bence seni önemsiyor ki söylüyor hemen kötü düşünmyelim ama diğer türlüde olabilirim
öylesine konuştuğunu söyleyebilir ama neden söylesin öylesine konuştuğunuzu
bu arada bir gelişme var mı durumunla ilgili?
Herkese merhaba
ben bir şey öğrenmek isityorum. bir erkeğin ilgisini nasıl anlarsınız ya da bir erkeğe ilginizi nasıl belli edersiniz yani normal bir arkadaşlık ilişkisinin başka bir yöne kayıp kaymaması konsunda fikrlerinizi bekliyorum cevap yazarsanız sevinirirm
hiçbir gelişme yok. doğum günümde 2 kelime olsun bi şey yazmadı. dedim nete girmedi belki de ama baktım o gün başka bi arkadaşının doğum gününü kutlamış. beni es geçmiş. önemsemiyor besbelli. çok kırıldım üzüldüm çünkü çok bekledim 2 kelime de olsa bi şey yazar diye ama yazmadı.
bu arada teşekkür ederim dualarınız için. her şey sizin de gönlünüzce olsun inşallah. sevmeye seviyorum hala ama artık o kadar da beklentim yok. kendimi paraladım çünkü ama boşuna.