öyle bir aşka düştüm ki ben

inşallah öyle olur ama hiç ümidim kalmadı. subay falan ama çok rahat. lise bursada, harbiye ankarada, ordan izmirde sınıf okulu, şimdi de trakya da. takip ediyorum hep eğlencede gezmede. diyorum bazen tayin zamanı şöyle burnunun sürteceği bi yer çıksa da görse gününü ama ne hakkım var buna. ben şimdi ne deyim de kızayım bu çocuğa neden haberi var ki. kızıyorum söyleniyorum sonra üzülüyorum geri. planlarım hep ona göre sanki ortada bi şey varmış gibi. başka birine yer veremiyorum, şans veremiyorum hayatımda. kim olursa olsun hemen onunla kıyaslıyorum. hiç kimse onun önüne geçemiyor. öyle ki aklımdan başkası geçse dahi ben utanıyorum, kendime kızıyorum o varken başkasını düşündüğüm için. bazen kendimi çok altta hissediyorum. onun çevresi geniştir daha iyilerini bulur beni napsın diyorum. sırf bu yüzden bikaç subayla tanıştım hepsi de ileriye dönük görüşmek istedi ama ben devam etmedim, ettiremiyorum ki. bu şekilde içimi soğutuyorum "sen altta değilsin istediğin an başkasını bulabilrsin, subay olması onu ulaşılmaz kılmıyor" diye. işe yaradı bu biraz, eminim ki o da aynen bu şekilde başka kızlarla görüşüyor tanışıyor. yapmaması tuhaf olur zaten muhakak yapacaktır.ama bu şekilde yanlış bi şey yapmaktan çok korkuyorum. bi adım atsa bana bi gelse, onun için her şeyi yapmaya öyle hazırım ki.. keşke bi kere görebilsem.

canım yaaaa :çok üzgünüm: ümit vermk istemem ama face de okey oynarken sana karışması fln var bişeyler gibime geldi.. annesine anlatması.. seni önemsemese annesine nden söylesin konuştuğunu.. belki çekiniyodur.. kendini yemektense bi adım at derim ben.. numarası fln yokmu ara bi nasılsn fln hlini hatrını sor devamı gelr belki.. gelmezsede anlarsn bişe hissetmediğini umudu kesersin..

çok güzel bi aşk hikayesi ama bence bu hikayede bişey eksik.aşıklar birbirine bundan bahsetmeli.seni annesine anlatması da güzel bir şey.sana değer verdiğini gösterir.bence daha fazla uzatma bir şekilde söyle.yada sadece gözlerine anlamlı bak eğer oda sana aşıksa anlar.ki ben aşık olduğunu düşünüyorum.ne kaybedersinki.

çoook teşekkürler ediyorum yorumlarınız için. şöyle okuyunca yazdıklarımı olumsuz bi şey yok gibi hatta olumlu bi durum var gibi görünüyor. ama 9 ayda sadece 2 defa konuştuk. başka bi olayımız yok ki.
dediğim gibi doğum günümde beni es geçti bi kutlama mesajı yazmadı. hani bi ışık görsem bi işaret görsem hiç vakit kaybetmem harekete geçerim. ben onun dikkatini çekmeye çalışıyorum anlatmaya çalışıyorum uzaktan uzağa. ama o kadar sinyal vermeme rağmen bi yol vermedi bana geçmem için :(
eğer ki bi tanıdığım kalacak yerim olsun bulunduğu şehire giderim çıkarım karşısına ama yok işte. her şeyi de sanaldan yaşamak istemiyorum. ben onu sanal değil içimden gele gele bütünümle seviyorum. bazen diyorum bulsa birini de ben de ümidi kessem. yanlış dualar etmekten korkuyorum :(

çok temiz duygular besliyor olaiblirsin ama dikkat et canını yakmasına izin verme seni o ısrarla istesin senin kendini ezik düşündürecek bir insanı hayatına sokma sonrası daha kötü oluyor kimseyi gözünde büyütme senin hayatında oldugunda aynı şeylerden keyif alacak mısınız mesela eglence ortamlarından bunları düşünerek dua'na kat derim biraz akıl vermek gibi oldu kusura bakma canım..

ne kusuru olur mu hiç ? en azından şurda içimi döküp biraz olsun rahatlıyorum. bu soruları ben de sordum cevaplarını görmeden yaşamadan bilemem. ama napıyım ki seviyorum işte. şu an sadece yaşamak istiyorum onu her şeyiyle. sonu belki iyi olmaz ama görmek istiyorum kendim bileyim istiyorum içimde kalsın hiç istemiyorum :(

bunu ancak ona söylersen olur.iyi veya kötü cevap almak için onunla konuş uzatma ve kendini de ziyan etme.oldu oldu olmadı yoluna devam edersin hayatın sonu değil ya.önünde uzun yıllar var.beklemekle hayatını bitirme derim ben.:teselli:

Biz birine karşı birşey hissedince
onun kurduğu cümlelerde anlam ararız.
Okey oynarken seni korumaya çalışması
bence tanıdığı aile olarak bildiği biri bu yüzden korumuştur
okey sırasında karddeşim deseydi karşı taraf için ağır olmazdı aşkım demesi daha ağır

VE ŞUNU BİLİR ŞUNU SÖYLERİM
hoşlanan, ilgi duyan adam arayıp sorar
sürekli konuşmak ister kızlar çekinir biraz ama
erkekler mutlaka üzerine düşer ilgi duyduğu kızın !

derya cevabın kafama balyoz gibi indi. belki de sen haklısın. öyle beklentiler içindeydim ki her hareketten bi anlam çıkarmaya çalıştım.kafamda kurdum durdum.

düşününce benim söylediklerim mantıklı
aynısı bana da oldu çünkü
o arkadaşça yaklaşmış ben yanlış anlamışım(çok sürmedi allahtan)
çünkü bizler anlam arıyoruz, bir sözüne hayaller kuruyooruz
ve ilgisi olan erkek düşünür seni
sesini duymayı ister, konuşmak ister
merak eder vs vs
çok istiyorsa içinde tutan erkek pek görmedim

bence düşünme artık ama yok olmuyor diyorsa ona açıl zaman geçmeden
böyle düşünüp için içini yemektense söyle duygularını kurtul
kızlar ağırdan satar kendini ıdı vıdı cümleleri fasa fiso
seviyorsam söylerim

söylediğin zaman olumlu veya olumsuz olacak
gönül tabiki olumlu olsun ister
ama net bir cevapta seni daha mutlu eder
olumsuz ise raahtlarsın geçer sonra
ama söylemeyince sonraları "KEŞKE SÖYLESEYDİM BELKİ OLACAKTI" der durursun

Elde birdim onun hayatında
Sevmeye zahmet etmedi
Taş atsa kolu mu yorulurdu
Boş vaktiydi, değerlendirdi diyelim

Önce kanayacak noktalarımı buldu
Sonra tatlı tatlı canıma okudu
Bazı çok ileri gitti, hoşlandı bundan
Bazı boyadı kırmızıya, hazdan öldüm

Tek gecelik bir aşktı
Sadece uzun sürdü
Kelebek ömründe makaslı filmdi
Uzun metraj sansürlü

son durum da bi gelişme yok ama şöyle bi şey yaptım..
bu uykusuz dergisini bilenler bilir mizah dergisi. ben sürekli takip ederim o da öyle. ben bu derginin yazarlarından 3 tanesine mail attım.köşelerinde bu durumu yazmalarını rica ettim. kendi ismimi onun ismini mesleğini ve şehrini yazdım. inşallah birisi yazar ki genelde bu tür ricaları kırmıyorlar. olur da yazarlarsa ona büyük bi sürpriz olur. o görmese kardeşi görür, o görmese kuzeni görür, yani çevresinden biri illa görür. eğer yazılırsa görmemesi gibi bi ihtimal yok. bekliyorum yazılacak.

ayca'cım ordamısın hikayen aynı ben...

canım ben senin yerinde olsam facebooktan mesaj atarım sevdiğimi söylerim sonucuna göre kendime bir yön çizerdim. böyle kendini harap ediyorsun. seni sevmiyorsada başka kısmetlerime bakardım. facebooka resim falan koy belki sebi görünce güzel yorumlar falan yapar. suygularından çok etkilendim umarım iyi şeyler olur. gelişmeleri yaz takip ediyorum seni

liseden itibaren askeri okulda okuduğunu söylemişsin
buna dayanarak sana şunu söyleyebilirim,benim de liseden itibaren askeri okulda okuyan, şu an ya harbiyede olan yada görev yapan o kadar çok arkadaşım var ki
onların aşk dertlerini de çok dinledim
çoğu arkadaşın dediği gibi evet normal bir erkek, bir kıza ilgisini belli eder ve üstüne düşer
ama liseden beri çevresinde çok nadir kız bulunan birisi bu konularda daha içine kapanık daha çekingen olabiliyor.
gerçekten askeri okulda okumuş arkadaşlarımı bir kızla konuşabilmesi için çok gaza getirmeye çalıştığımı bilirim:)
benzeri bi vaka da şöyle başıma geldi gene aynı şu an subay olan bir arkadaşım bana 6 sene sonra duygularını itiraf etti.
neden şimdi dediğimdeyse senden o yakınlığı daha anca görebildim dedi.
seni umutlandırmak istemem ama bu durum böyle de olabilir ki kuvvetle muhtemel böyle olması.
emin ol lisede kız ortamlarında büyüyen birisiyle, çevresinde kız olmayan birisinin duygularını ifadede yaklaşımı çok ama çok farklı olabiliyor.

çok güzel bir hikaye okudum , bence herşey olması gerektiği gibi yerinde ve sağlam adımlarla başlamış , başlıyor ...
annesine seninle konuştuğunu söylüyorsa bence o da boş değil ve annesiyle onun arasında bir konuşma geçmişki , annesinde bir algıda seçicilik durumu olup aramış , arıyor ...
vuvuzela arkadaşıma da katılıyorum , bu tarz okullarda , bölümlerde okuyan erkekler genelde çok çekingen oluyor ,zamanla açılır , güvendikçe..
konuşmalarınızı biraz uzun tutun , msn'i var mı ekleyin 'eklemek istiyorum' deyin eğer yoksa , konuşmalarınızda başka konulara değinin , birbirinizi tanımaya izin verin ...
olur bu iş ..
inşallah güzel haberlerini alırız :)

@berree; sen evlenmişsin ama galiba ne güzel :)

@denizengindeniz; fotoğraflarım var zaten bakıyor mu bakmıyor mu beğeniyor mu beğenmiyor mu hiç bilemiyorum :( ben arada onun fotolarını beğen diyerek gönderi yolluyorum.

@vuvuzela; haklı olabilrsin belki de ama onu gördüğüm bildiğim kadarıyla gayet girişken biri. listesi kızlarla dolu, gece kulüplerinde barlarda fotoğrafları var. beğenilen de biri takip ediyorum. çocuk bi foto eklese dakikasında kızlar damlıyor :( dediğin gibi de olabilir ama olmayadabilir hiç bilemiyorum :(

@helen; inşallah o güzel haberleri vermek nasip olur.

valla ne deyim hepinizin ağzından bal damlıyor. o yüce gönüllerinize sonsuz teşekkürler ediyorum..
bi şekilde itiraf edeceğim ama farklı olsun istiyorum. işte şu dergi olayından haber bekliyorum orda yazarsa çok şaşıracağından eminim :)
eğer bu olmazsa bi web sayfası hazırlamayı düşünüyorum. hatta bu sayfayı da bi şekilde oraya eklersem yaşadıklarım hakkında biraz olsun fikir edinir. bana karşılık vermese bile desin ki" bi yerlerde bi kız var ve bu kız beni hakikaten çok seviyormuş."

canım ya rabbim gönlüne göre versin ama bende açılman taraftarıyım kendini yiyip bitirmektense söyle ve rahatla olumlu olur inşallah ama olumsuzda olursa kafana takma hakkımda böyle hayırlısıymış de...güzel haber veririsin umarım bize canımopuyorumnanaktan

son durum da bi gelişme yok ama şöyle bi şey yaptım..
bu uykusuz dergisini bilenler bilir mizah dergisi. ben sürekli takip ederim o da öyle. ben bu derginin yazarlarından 3 tanesine mail attım.köşelerinde bu durumu yazmalarını rica ettim. kendi ismimi onun ismini mesleğini ve şehrini yazdım. inşallah birisi yazar ki genelde bu tür ricaları kırmıyorlar. olur da yazarlarsa ona büyük bi sürpriz olur. o görmese kardeşi görür, o görmese kuzeni görür, yani çevresinden biri illa görür. eğer yazılırsa görmemesi gibi bi ihtimal yok. bekliyorum yazılacak.

Çok güzel bir fikir. ;)) Umarım yazarlar. :)

Back
X