çok seviyordum onu herşeyden çok ama beni kardeşi gibi gördüğünü söylüyodu devamlı, benim hissettiklerimi o bilmeden hep bekledim bi gün belki severmi diye... onu devamlı görüyordum ve her gördüğümde içim kıpır kıpır oluyodu ...msn hep açıp onu bekliyom acaba bişey dermi diye...doğum gününde hediye alıyodum ümit vermek istemiyo gibi kabul etmek istemiyodu ama kırmamak için alırdı hep telefona bakardım mesaj varmı acaba diye ve bi gün ona söyledim hissettiklerimi oda bana böyle bişeyin mümkün olmadığını söyledi ve konuyu kapattı...dünyalar başıma yıkıldı sanki hayattan kopmuş gibiydim karar verdim artılk belli etmicektim hissettiklerimi bu böyle 2yıl sürdü ama işimiz alakalı olarak birbirimizi her gün görürdük ama bana kendini bişekide unutturamıyordu çünkü herşeyden çok sevdim onu, sonra bana artık yakın davranmaya başladı sanki hoşlanıyo gibi geliyodu bi gün bana olmıcağını söyledi sabaha kadar ağladım ve kendime hakim olmaya ayakta kalmaya çalışıyordum onu bi daha görmemek için elimden geleni yapıcaktım ve yaptımda beni görmesini engelledim ben karşısına çıkmadım işim bile olsa arkadaşımı gönderdim 1 ay hiç görmedi beni çok seviyordum ama doğrusu buydu...bir gün bana mesaj çekti nasılsın gibi soğuk konuştum içim acıyarak sonra tabi kendimi daha fazla çekemedim çok sevdiğimden dolayı...aramızda yakınlık oldu 1 kaç ay sevdiğini hiç söylemedi ama hep hissettirdi hep dua ediyodum Allahıma... ve bir gün bana evlenme teklifi etti hiç ummadığım anda dünyalar benim oldu beni sevdiğini söylüyordu aileler tanışsın istiyorduk aileme söyledim bu konuyu babam şiddetle karşı geldi ve kesinlikle olmaz dedi mutluluğum kısa sürmüştü yine babamın böyle yapması beni ve onu yıldırmadı kaçmayı hiç düşünmedim ama kararımdanda vazgeçmedim babam üzerime yürüdü tlf aldı hayatımdaki herşey kısıtlandı hergün ağlayığ dua ettim 1 ay geçti aradan evdeki herkez perişan evde huzur yok ve bi gün gelip tamam dedi olsun...ve şimdi evliyim hemde 4 aylık herşey yolunda çok şükür evimdende telli duvaklı çıktım babmın rızasını aldım ve yıllarca karşılıksız sevdiğim yada öyle zannettiğim adama kavuştum çok mutluyum rabbim tüm sevenleri kavuştursun ve inşallah senide ayça'cım duamdasın bundan sonra inşallah muradına kavuşursun...