- Konu Sahibi YesilMercimek
-
canım bu aşk öyle birşey ki insanı böyle çıkmazlara sürüklüyor...insanın canını en çok sevdikleri yakarmış...
anladığım kadarıyla çok seviyorsun ayrılmak fikrine bile katlanamıyorsun...belki söyliceklerim de canını yakabilir...
ama sevdiğin adam çok bencil ve duygusuz..sonuçta sen hastaymışsın..insan bunu bile bile nasıl yakar sevdiğinin canını..
bu adam senin döktüğün gözyaşlarına değmez gibime geliyor.allah yardımcın olsun..üzme kendini gerçekten el oğlu için değmez böyle bir adam için hiç değmez..ömür kısa ne de olsa
seni mutlu edecek insanlar olsun yanında sadece ...kendine iyi bak canım...sen değersiz değilsin bunu da unutma o adam senin değerinin farkında değil o kadar !
İlişkiler mutlu olmak için yaşanır be canım.Sen seviyorsun ama mutsuzsun ne anladık bu işten.Ki saygı da kalmamışsa bana göre sevginin hiç önemi yok çeker giderim o kişinin hayatından.
bir yüzük taktı bir yıl önce,onu da abisi almış kuzeni beğenmiş o verdi.Ben şuna takıldım,2 yıl boyunca hiç hediye almamasına..Tamam kimsenin hediyede gözü yoktur ama kadında erkekte içten içe özel günler olsun..vs hediye bekler.
2yıldan bahdediyoruz.İnsan hiçmi sevdiğini mutlu görmek istemez.Mutlu görmek için küçücük bişey olmaz.2 Yıl boyunca doğumgünü,tanışma dönümü,sevgililer günü bunları boşmu geçti yani...
Gerçekten seven,değer gösteren kişi sevdiğini mutlu etmek için çabalar.Kaldıkı daha yolun başındasınız.İlk zamanlar değer göstermiyorsa hiç göstermez.
Bilmiyorum yerinizde olsam bu ilişkiyi asla devam ettirmezdim...
valla canım ne desem ne akıl versem bilemedim aşkta herşey mübah ama kendini ezdirme bu dünyada senden başka ve ailenden başka kimse değerli değil!
Sevgi bu kadar kolay bitmesin diye düşünülüyor hep aşktan bazen gözümüz kör oluyor fakat bu şekilde devam etmeside zor gözüküyor.
Olmuyorsa fazla zorlama bence herşeyde vardır bi hayır...
peki ayrılsam beni arar mı,geri dönmemi ister mi
Onu en iyi sen tanırsın eğer seni kaybettiği için pişman olur değerini anlarsa geri dönmeni ister arar tanımadığım için bişey diyemiyorum tam olarak...
sana şöyle söyliyim canım benimde 4 yıllık ilişkim 10 gün önce bitti. Öncelikle çok gecmiş olsun bende zamanında bi rahatsızlık yaşadım ama tedavim sonuc verdi.. sana söyliicem adam olcak ama seni yorcak. savasıcak gücün varsa savaş ona süprizler yap çok basit. en sevdigi keki pişir. yada yemek yap. senin ondan bekledigin şekerleri ona güzel bi kavonoza koy sen ver.. utandırarak adam oluyorlar emin ol. sonra sana layık olmaya calışıyorlar çok garip ama denendi onaylandı :)) şimdiden kolay gelsin.
yanıma geliyor bir iki gün sonra :) şekerpare yapıcam o zaman
adam benı kırıyor,anlamıyor dıyorsun bırde kalkıp tatlı mı yapıyorsun??yok artksen ona ve davranışına ödül verdın..
biri benım tum kaprislerime katlansın hatta ödül versın ben dahada devam ederım..sende bunu onun bılınçaltına sokuyorsun..
annen ne kadar doğru soylemiş..sevıyorum doner mı hesabı yapma.. o kaprıs yaparken acaba kaybedermıyım dıe korksun ıstıyorsan once sen yolvereceksın.. dık dur karşısında..
AŞKIM bana ıyı davran kırılıyorum deyıp ağlayıp,yüzünu sıldığınde guldu dıye tatlı yapma!!
en ınadı kincisi 6 ay dayanıyor..2 defa oldu bu.. hıç korkma..
asıl o arayınca sen hala onu ısteyebılecekmısın bakalım..
annenı dınle..bır tek kalbını değil..
sende çok haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?