ÖYLE BİR DERS VERMELİYİM Kİ AMA NASIL?

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
98
42
Hanımlar merhaba kısaca yazcam benim ikinci evliliğim ve bu evlilikten bir çocugum var eşim olacak şahıs beni defalarca aldattı her yakaladığımda şiddet uyguladı ve üstüne polisi arayıp karakolluk olduk . ve her sıkıştıgında soluğu anasının evinde alan bir tip toplasak toplasak 1 yıl gıbı bır sure bıle bırlıkte olmamışızdır. ve yine anasının evınde...sorumsuz eve barka çocuga kuruş harcamaz ben çalışıyorum ve çocugumada annem bakıyor devamlı. şimdi bana bir kagıt geldı mahkemeden benden şikayetci olmuş bende ondan olmuştum. ıkımızınde ıkıncı evliliği oldugu için ne benım aılem nede onun aılesı bosanmamızı istemıyorlar.o kadar kızgınımkı ona bır ders vermek istıyorum nasıl davranayım bu pislik yuzunden hayatım bıttı hem aldatıyor hem dayak atıyor ustune bıde polısı arıyor şerefsiz...

E sırf adı evlilik olsun diye mi yürütüyorsunuz?
Çocuğada siz bakıyorsunuz birde annenizin evindesiniz.
Ailenizde bir acayip neden bu çaba üstelik şiddet gördüğünüzü bildikleri halde yürüt diyorlar .
Ben anlamıyorum ya !

alın nafakanızı tazmınatınızı ayrılın bu kadar basıt

geçmiş olsun cnm bence böyle biriyle hayat geçmez kendine edersin hastalık sahibi olursun kimseye muhtaç değilsin kendin çalışıp gül gibide yaşarsın çok sevdiğim bir ablam vardı senin yaşadıklarını yaşadı oda ikinci evliliği olduğu için bırakmak istemedi ama bıraktı sonra şuanda kendi başına yaşıyor ikide bıraktım diyor

ne dersi vereceksiniz?
karsınızda cocuk mu var

2. Evlilik diye biye bosanamiycaksin.. bu adama ihtitayacin yokki.. at gitsin bence cocugunla guzel bi yasam kur

ayrılmak istıyorum ama ailem rahatsız insanlar ve elalem ne der bundanda ayrıldın bız ne dıycez dıeyıp duruyolar

En iyi ders boşanıp, bir daha ardınıza bakmamak. Hiç uğraşmayın dersle falan. Kaçın ve kurtulun o adamdan.

kendımı korumaya çalışırken bırazda ben onu ıttım gucum yettıgı kadar bu serfsızde polısı aradı

inanilacak gibi degil, serefsiz dedigin ve resmen igrendigin insanla evli kalmak zorunda degilsin farkindasin degil mi, kim ne derse desin hayat senin hayatin, sana ne faydasi var ki yoklugu seni yiksin?

darp raporu ve uzaklaştırma aldı ...ama aılem katıyen istemıyor böyle evlımı evlı çalışıyon ihtıyaclarını göruyon bızı rezıl etme elaleme dıyolar ... ınsallah tez zamanda geberırde bende kurtulurum

ailene dinlemek zorunda mısın? sen ben boşancam dedikten sonra mahkemeye gitme diye kapıyı mı kilitleyecekler?

Aldattigina dair kanitlar varmi elinizde hic varsa bunlari sunun polise, siddet varsada neden rapor almadiniz o an keske alsaydiniz. .. ayrica elinizde bir kanit yoksa esiniz olucak adam eve geldiginde bi sekilde o uyurken telini alin ve whatsap web kurun kendi telinize yazismalar size aktarilsin ve sizde goruntusunu alin.. ses kaydi programi yukleyin teline ve sonrasinda arada sirada baktiginizda ise yarar delil olcak seyleri kaydedici kendi telinize ve sizde bunu sunun polise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…