Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

cemile git kız evide başlarına çalsınlar aliiiiiii neler derdim ama ban yemek istemem senin için

Yahu şurda ağız tadıyla iki yorum yapamıycakmıyız. Sonuçta hepsi hayali insanlar. Ne var yani azcık içimizdekileri döksek. Kime ne zararı var.

cemilenin yerinde olsam eşyalarımı da çocuklarımıda alır başka bir hayat kurarım kendime. artık ne o evden nede o kocadan hayır gelir. ayrıca biri süleyman beye aliden de bahsetse keşke.. :) şööyle şakır şukur bi dövse aliyle carolini :) şu aliyi bir elime geçirsem o kırlaşmış saçlarını cımbızla yolucam.

Önümüzdeki hafta ağlamaktan çok sinirlenicez belliki. :18: . Ahh cemile pat diyede eve girilirmi Bide o lkomşuları yokmuuu. . Söyle be adam kadına .Çocuklar evde değil de. .

kadın hapishaneden çıktığına çıkacağına pişman olacak valla bu ali sayesinde
gözü görmüyor gönlü katlanıyordu şimdi kendi evinde olanları gördüğü yetmiyor gibi evden
de kovuluyor alsın karoline aliyi de evi de başına çalsın:95:

Yahu şurda ağız tadıyla iki yorum yapamıycakmıyız. Sonuçta hepsi hayali insanlar. Ne var yani azcık içimizdekileri döksek. Kime ne zararı var.

Kuzucum sende biliyorsun işleri
Bak bn bile şurda bir kelime yazdım ki çok ağırda değil ( bana göre) hatta anlamsız Sadece kadınlara söylenen aşağılıyıcı bir söz ş ile başlayıp sonu k ile biten
Direk kötü içerik
Ve düşün yani kötü içeriği alanda bnm okuyanda
Neymiş bir mod bunu söylerse sanki çok büyük birşey söylemiş gibi diğer üyeler ne Yaparmış sanki gerçek hayatta herkes çok kibarmış gibi hiç bu tarz laflar söylenmemiş gibi
Bnde o ana kadar çok ağır olmayan ve alalen yazılmayanları gözardı ediyordum
Tabii şundan sonra edemem
Ama ki;
Bana sorarsan bnde içimi iyi bir dökmek isterdim
Çünkü ali carolin amca yenge fazlasıyla hak ediyorlar evt hayali bile olsalar
Nasıl bizler ekran başında hayali ağlamıyorsak hayalide sinirlenemiyoruz gerçek gibi (ve Bnce bunu yaşayan birçok kadın da var)bizim için
tTbii her dilediğimizi buraya yazmak olmaz
Ama inan ki bnde çok isterdim
Çünkü bir kadına tokat atmak canını yakmak değildir
Asıl canını yakmak işte geçen hafta son sahnede geçendir
Yada çocuk ver tertemiz yetiştir arınla namusunla uzaktaki kocanı bekle emek ver yıllarını Ver ve sonunda bir kadın elinden çalsın hayatın mahfolsun
işte bu acının ta kendisidir
"ve bunun sadece kadın anlar "

nese anlamışsındır
ama hep diyorum beddua serbest die:90: öyle dök içini
EMİN OL Kİ BU KONU ELİMDE OLSA TÜKAN SENİN

Serzenişim senlik değil Azra Sıla.

Ben çok afedersiniz ama amiyane tabirle anasına bacısına küfredilsin demiyorum elbette, ama ne var yani Karoline küpçük ağızlı desek, yamuk bacaklı desek. Ne varki bunda

Kepçükle yamuk bacak küfür değil sonuçta:86::86:

bencesi bunlar aylının zengın adamının yanına gıtsınler,zaten adam zengın kımse agzını acamaz acanın hakkından da suleyman gelır:) bılee ali de korkar :))

bencede soner bunlara kol kanat gerecek gibime geliyor bir yerde devreye girecek..
ahhh o sülüman bey carolinle aliyi eşek sudan gelinceye kadar dövsede içimiz rahatlasa azck

berrinle mete çok haklıymış babaları konusunda..ayyy içimden neler geçiyoda söyleyemiyom....nekadannnnnn ş........z miş bir koca bukdarmı pişkin olurya anlamıyorum...hala zeytin yağ gibi üste çıkabiliyor....

Yorumlarınızda argo kelimeler kullanmadan dizideki karakterlerin verilen rolü canlandırdığını unutmadan yazın düşüncelerinizi.
Site kurallarımız gereği 3.şahısları küçültücü,hakaret ve saygısızlık sayılacak yorumlar yapılamaz.

lütfen araya nokta koyarak da küfür etmeyiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…