Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kızlaaaaaaaaaaaaar 2 uzun fragman çıktı
çok uzun nasıl yazayım bilmiyorum
ama en sonunda ali ile carolin koyun koyuna yatıyor
boşandıktan sonra herşey geride kalacak yada silinecekmi öyle birşey diyor
babanne cemileye evin tapususnu üstüne yaptr gibi birşey diyor
aylin deseniz o sonerin evine gidiyor
kızı bir giydirip süslemişler bir yerde yemek yiyorlar
ama eve öyle gelince berrin yakalıyor ve aylin berrine kızıyor
sonra aliğğğ alyansları satıyor onun yerine caroline tek taş takıyor
aklımda kalnlar bunlar
nette bulursam hmn atarım

Son düzenleme:
birde berrinle ahmet hastane odasında el ele tutuşurken
içeri arap kız giriyor ahmet elini çekiyor berrinde irkilip arkasına bakıyor

kemallerde kaliyor heralde aliyle karolin bolum ozeti
Demirparmaklıklar ardında yaşadığı kâbustan kurtulan Cemile, çocuklarına kavuşmanın heyecanı ile geldiği evinde gördükleri karşısında bir kez daha yıkılır. Birbirinin kollarında bulduğu Ali ile Carolin’i evden kovar. Ancak Carolin ardında Cemile’nin kadınlık gururunu altüst edecek bir iz bırakır. Ali ile Carolin’e destek çok gecikmeden gelir. Aile içinden gelen bu yardım kimseyi şaşırtmaz ama Hasefe Hanım’ın bir seçim yapmasına neden olur. Kemal’in evinde tanık olduğu manzara yaşlı kadın için bardağı taşıran son damla olur. Berrin üniversitedeki boykotun ardından sırra kadem basan Ahmet’in peşine düşer. Ondan haber almak için son çare annesini arar. Fakat Berrin tek başına değildir, karanlık bir gölge onun peşindedir. Aylin ise her geçen gün daha da etkilendiği Soner ile bilmediği ama hoşlandığı bir oyunun içine doğru çekilmektedir. Cemile sözünü tutar, boşanmak üzere mahkemeye gelir fakat duruşma başladığı halde Ali ortalarda yoktur

fragmanda Soner Aylin'e, "dünyada herkes sana zarar verebilir, ben asla" diyordu

ali ilk kez doğru bir laf etmiş suçlu benim diye ama bu hafta ağlamıcaz gibi ama aliye gene çokkkkkk sinir olacaz

kızlar yaaa cemileyle çocuklarda sanki o evde kalıyo gibiler fragmandan anlayamadım ali kovmadı mı acaba?

bnce sonra tekrr gelecek ilk etap kovacak o gece karolinle o yatakta yatacakalr
ama sonra cemile eve gelecek
çünkü yatak odasında aynanın önündekileri deviriyor
da
sanki biri aliye vuruyormuş gibi geldi bana da

bnce sonra tekrr gelecek ilk etap kovacak o gece karolinle o yatakta yatacakalr
ama sonra cemile eve gelecek
çünkü yatak odasında aynanın önündekileri deviriyor
da
sanki biri aliye vuruyormuş gibi geldi bana da

pardon aliye biri vurmuyorda
carolin aliyi itekliyor gibi alinn arkasında dolap var ve şaşkın gibi
fragmanın sonuna doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…