Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ya yuh diyorum ya bu kadar olur mu ya
dışarı atacak çocuklarla kadını çıldırmak işten bile değil

carolin zaten onların kalacak yeri var bizim yok derken eve yerleşmeye niyetli olduğunu göstermişti
aliiiigggg inatlaşma artık.. yakındır eline boynuzlarını alıp ailene yanaşacağın günler

ahh nolur carolin aliyi abisi ile aldatsın da biz de bi taşla iki kuş vuruşu izlemiş olalım
hem o yengeye hemde aliye iyi bi ders olsun nolurr ya

Son düzenleme:

Süper olurdu he. Neriman bu sefer Karolin karolin diye peşinde dolanırmıydı o kepçük ağızlının.

filmin ilk tanıtım fragmanında gösteriyordu hatırladığım kadarıyla osman bi yerden koşarak geliyordu diğer çocuklar ve cemile evin kapısında bavullarla falan oturuyorlardı mete her zamanki gibi etrafa saldırıyordu herhalde ali onları kovacak :26:

ay kizlar yorumlariniza bayiliyorum gercekden film harika kizimla ikimiz oturup guzel guzel agliyoruz bu filim boyle devam ederse isimiz var yani kizim o karolini bir yudum su da bogcak gercekden harika bir filim

ya kızlar ben fragmanını izleyemiyorum iş yerinden. ne oluyor, bıyığını tükürdüğümün alisi evdenmi kovuyor cemileyi??

ya kızlar ben fragmanını izleyemiyorum iş yerinden. ne oluyor, bıyığını tükürdüğümün alisi evdenmi kovuyor cemileyi??
aynen aşağıdaki gibi
arkadaş çok güzel anlatmış
kısa fragman zaten:83:

caroline yaprak dökümündeki oğuzun ruhunu ışınlamak istiyorum

aldatsınnn aaliiiyi nolurrr.. hemde kendi abisiyle.. :26:
yenge ile ali de alsınlar boylarının ölçülerini tüm yaprakları dökülsün :26:
birbirlerinin boynuzlarına bakıp bakıp ağlasın kahırlarından behlülün final bölümündeki değişimi gibi maymuna doğru ters evrim geçirsinler inşşşşşşşş

bundan daha kötüsü gelemez alinin başına süper olur

Ayy süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…