Aliyle Carolineyi ıslak sopayla dövmek istiyorum ya
carolin zaten onların kalacak yeri var bizim yok derken eve yerleşmeye niyetli olduğunu göstermişti
aliiiigggg inatlaşma artık.. yakındır eline boynuzlarını alıp ailene yanaşacağın günler
ahh nolur carolin aliyi abisi ile aldatsın da biz de bi taşla iki kuş vuruşu izlemiş olalım
hem o yengeye hemde aliye iyi bi ders olsun nolurr ya
aynen aşağıdaki gibiya kızlar ben fragmanını izleyemiyorum iş yerinden. ne oluyor, bıyığını tükürdüğümün alisi evdenmi kovuyor cemileyi??
hayır face de izledim.kısa fragman yayınlanmış sanırım. video ve link paylaşamıyorum ama anlatayım burdan
cemile : bana hiç mi kadınlık gururun yok demiştin.. senin erkeklik gururun nerde he ? (ali bozulur )
cemile : defolun gidin evimden!
(çocuklar kapıya gelir kapıyı yumruklamaya başlarlar açın kapıyı diye)
carolin : aliiiggg ( evden kovuldu ya uyuz hemen aliye yanaşır cevap vermesi için o sırada cemileye gıcık gıcık bakarak ağzını yine o tuhaf şekle getirir )
ve ali : kimi kimin evinden kovuyosun ??
(cemile bi aliye ci caroline bakar )
ayy şu carolin nasıl içten pazarlıklı gözleriyle insanı çıldırtır zaten.. cemile bu lafın altında kalmaz bence.. yeni bölüm yine büyük bi kavgayla başlayacak gibime geliyo:18: .şimdi inada gelip bu ali temelli yerleşmese eve bari :95:
caroline yaprak dökümündeki oğuzun ruhunu ışınlamak istiyorum
Aldatsınnn aaliiiyi nolurrr.. Hemde kendi abisiyle.. :26:
Yenge ile ali de alsınlar boylarının ölçülerini tüm yaprakları dökülsün :26:
Birbirlerinin boynuzlarına bakıp bakıp ağlasın kahırlarından behlülün final bölümündeki değişimi gibi maymuna doğru ters evrim geçirsinler inşşşşşşşş
Aldatsınnn aaliiiyi nolurrr.. Hemde kendi abisiyle.. :26:
Yenge ile ali de alsınlar boylarının ölçülerini tüm yaprakları dökülsün :26:
Birbirlerinin boynuzlarına bakıp bakıp ağlasın kahırlarından behlülün final bölümündeki değişimi gibi maymuna doğru ters evrim geçirsinler inşşşşşşşş
aldatsınnn aaliiiyi nolurrr.. hemde kendi abisiyle.. :26:
yenge ile ali de alsınlar boylarının ölçülerini tüm yaprakları dökülsün :26:
birbirlerinin boynuzlarına bakıp bakıp ağlasın kahırlarından behlülün final bölümündeki değişimi gibi maymuna doğru ters evrim geçirsinler inşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?