Hemen cevaplayım
Yorumlarınızda argo kelimeler kullanmadan dizideki karakterlerin verilen rolü canlandırdığını unutmadan yazın düşüncelerinizi.
Site kurallarımız gereği 3.şahısları küçültücü,hakaret ve saygısızlık sayılacak yorumlar yapılamaz.
işte bu sebepten dolayı uslüba uyarı var küfüre ceza
bu ben de olsam değişmez zaten bilen iyi bilir
her kötü içeriğe bastığınızda bölümün modoratörü oalrak bana gelir ve gerekli yerlere bildirilir gereği de yapılır
bu konu da benim de bu dizi(carolin) yüzünden uyarı almışlığım var
düşünün yani gerisini
geyik muhabbetlerinde daha fazlası yada azı yapılır onu bilemem ben
demek ki o bölüm kaldırıyor
ama bu bölüm kaldırmıyor
Arkadaşım güzel ifade etmiş durumu..
Ayrıca küfür yada argo kelime kullanımlarında biz yöneticiler ceza uygulaması yapıyoruz.Bunu ceza alan üye dışında hiç kimse göremez..Zannetmeyin ki bu tip mesajlar uyarısız cezasız kalıyor..
Sizlerden ricamız bu ve benzeri durumlarda,olayları alevlendirmek,karşılık vermek,olaya dahil olmak yerine,ya özel mesajlardan yada kötü içerik butonundan bizlere şikayette bulunmanız.
Yalnız her kötü içerik ceza gerektirecek durumlarda göremiyoruz yer yer....Bazen bir üye kafasına taktığı diğer üyenin tüm mesajına kötü içerik yollarsa burada art niyet olduğundan şüphem olmaz. Ve o kötü içeriği değerlendirmeye almam..(Geçenlerde mesajda hiçbişey yokken aynı üyeden üst üste kötü içerik almamız gibi)
Özetle editör arkadaşlarımızın konulara yazdıkları uyarıları dikkate alınız,rahatsız olduğunuz durumlarda bizlere müracat ediniz ve lütfen karşılıklı tartışmaya girmeyiniz..Karşılıklı atışmalarda haklı bile olsanız,iki taraf da uyarı alır..
Son olarak hiçbir konu bu tür mesajlar yüzünden kapatılmaz,diğer üyelerin paylaşım hakkına gasp edilmez..
Kurallara uymayan(bu başlık için argo,küfür yada siz ne derseniz) cezasını alır,topic de kaliteli paylaşım devam eder arkadaşlar..
Kolay gelsin..
allah ın cezası ali elımde olsa öldururdum kesın.hele bide şu şıllık carolınde bı elıme gecseydı saçalrından tutup sokaklarda suruklemek vardı
cemıle de onlara göstersın kım oldugunu.. hem o şıllık alıyle mutlu olcagınımı sanıyo yuva yıkanın yuvası olur mu be.. o....... kadından yuva mı olurmus.
Ya bu arada Carolinin bi kıyafeti vardı bayıldım ona. Hani uyuz yenge geldi ya elinde çorbayla o gün giydikleri. Çok hoştu yaa
Acabaaa kimi kimin evinden kovuyosunu garoline mi söyledi ki... olabilir mi ki...
Acabaaa kimi kimin evinden kovuyosunu garoline mi söyledi ki... olabilir mi ki...
yukarıyı okumanızı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?