Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

yuh ve pes diyorum şu aliyetambir pisliğin önde gideni o kadar sinir oldum ki fragmanı izlerken boğasım geldi carolinle aliyi

yuh aliiii
banlanacak tüm sözleri sölüyorum sanaaaa...
boyun devrilsin tekrardan.

kız cemile süründür şunları..yol karolinin saçını oy alinin gözünü..

noldu ya..fragmani biri dahada acik acik anlatabilirmi???
aliye hepten yagdirmissiniz kizlar, eminim haketmistir...ama banada anlatin beaaaaa!!!

salıya daha çok var hamınlar
ama siz şimdiden bombalamaya başlamışsınız ali ve tayfasını...
şu diziyi her akşam koysalar olmaz mı????

yeni fragman izleyemeyenler icin
[dailymotion]video/xfijm8_oyle-bir-gecer-zaman-ki-9-bolum-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

Kimi kimin evinden kovuyosun dedi öküz yaaaaa...... bu kadarını da yüreğimiz kaldırmıyo senarist beyler.... az yavaşlayın beeeee.....

allah ın cezası ali elımde olsa öldururdum kesın.hele bide şu şıllık carolınde bı elıme gecseydı saçalrından tutup sokaklarda suruklemek vardı
cemıle de onlara göstersın kım oldugunu.. hem o şıllık alıyle mutlu olcagınımı sanıyo yuva yıkanın yuvası olur mu be.. o....... kadından yuva mı olurmus.

bugün aynı gazete de öyle bir geçer zamanki ile ilgili iki ayrı kişiden de anti yorumlar okudum ülkemizde meyveli ağacı taşlıyorlar mı nedir ?

ben demistim yazmistim aligggg cemileye ne yitirdinde ne ariyorsun diyecek demistim.

Allah seni bildigi gibi yapsin ali, caroline boyun posun devrilsin o tahta gibi kupkuru kalmis fucunun kirilsin emiii

caroline senin yamuk agzini gordukce boyle oluyorum

Ya bu arada Carolinin bi kıyafeti vardı bayıldım ona. Hani uyuz yenge geldi ya elinde çorbayla o gün giydikleri. Çok hoştu yaa

yukarıyı okumanızı tavsiye ederim

Ya bu arada Carolinin bi kıyafeti vardı bayıldım ona. Hani uyuz yenge geldi ya elinde çorbayla o gün giydikleri. Çok hoştu yaa

evet masalım katılıyorum
kadını gerçekten çok çok güzel giydiriyorlar o avrupai havasını veriyorlar
cemileyle imzayı atmaya gittikleri gün giydiği yeşillerde güzeldi
o senn dediğin yavruağzı renkli pantolon etek kesiminide beğendim:82:
ayırca da o kırmızı elbisede gerçekten çok şahene ve sexi:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…