Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

küçük çocuk çok tatlı ya kaydirigubbakcemile3

aman izlemem ben bunu demiştim ama dün tekrarını izledim bittim diziye resmen çok hoşuma gitti gerçi eşimin hoşuna gitmedi izediğimiz dizi sayısı çoğaldığı için ama ben izlicem, şuan yine tekrarı var tvde izleyemeyenler için, neden bilmem eski zamanı oynayan dizilere bayılırım buda bir etken olabiir sengözlerimebaksanab

dizi çok güzel duygusunu çok sevdim,cemileye çok üzüldüm kadın ne kadar da hazırlık yapmıstı ama konusu çok sığ yani uzun soluklu olamayabilir.Kaptanın düstügü ikilem,karolinin baskısı ve çocukların babasız büyümüş olmasından kaynaklı sorunlar..sonrasını düsünemiyorum ama izlemeye deger

başrol oyuncuları, dizinin uzun soluklu olduğunu, olayların o yıllardan günümüze kadar geleceğini ve normalde dizilere 3 bölümlük senaryoyla başlanırken bu diziye 16 bölüm senaryosunun hazır olarak başlandığını söylüyor röportajlarında.

başroldeki kadın oyuncu,onun büyük kızı ve oğlunu çok beğendim.Kadın ne kadar hoş,hanımefendi.Kız da o döneme çok uymuş.Sıcak duygular uyandırdılar bende.

Bence de uzun soluklu olur dönem dizisi. Ama Yaprak dökümü kadar uzatmazlar.

Bence Çemberimde Gül Oya tadında bir dizi

O yönden bakılınca haklısın. O dönemde baba ne derse o. Ama bi de şu var anne çocuklara destek o yüzden de çocukalr istediğini söyleyebiliyor. Eskiden anneler de babanın tarafında olurmuş. Salıdan beri 4 kez izledik ve annemle beraber her izleyişimizde özellikle meteyle osmana ağlayıp babaya saymadığımızı bırakmıyoruz. Yani baba ben de aşırı kötü bir izlenim bıraktı açıkcası.

biraz daha izleyici kitlesi kazanmış oluruz.
haftasonuda verirler diye düşünüyorum.

Bugünden itibaren Fatmagül'ü de verirler. O yüzden tekrar sayısı düşer. Ama tabi yeni diziye izleyici çekmek için çok iyi bir yöntem

Dizi uzun soluklu planlanan bir proje. Yani 5 bölümde hadi bütün konular bitti tarzında değil. Bütün çocukların hayatı işlencek tek tek. Mesela ilerde Berrin-Ahmet aşkı ciddi ciddi irdelencek.Ki orayı bir an önce görmek istiyorum. Aşkları çok güzel başladı,güzel devam eder inşallah. Osman'ın bozulan psikolojisine aynı zamanda güçlü durmak zorunda oluşuna tanıklık etcez. Ki dikkat ettiyseniz Mete Osman daha çok küçük dedi. Yani Aileyi koruyan kollayan Osman olcak gibi . Daha bunun gibi bir sürü şey. Konu rahat sürdürülebilir.

salı günü izleyemedim bu diziyi...bugün gündüz tekrarına denk geldim...zaten çok izlemek istiyordum,bayıldımm....başroldeki o adam neydi adı ha erkan petekkaya,hiç sevmem normalde ama dizinin senaryosu ve fragmanı çok ilgimi çekmişti,yanılmadım....

yalnız daha ilk bölümde o osman beni gözyaşları içinde bıraktımafoldumben

o nasıl tatlı bir çocuktur yaa,o nasıl boyundan büyük iş çıkarmaktır,o mimikler,o surat,o yürüyüş,Allahımm ....Şeniz

başroldeki kadın...Ali'nin karısı...çok hoş hatun ve çok başarılı bir oyuncu...ismini hatırlayamadım şimdi ama öncedende beğenirdim...

mete de çok iyi oynuyor...oyunculuklar çok iyi gerçekten...

dizi kesinlikle izlenesi bir dizi...oyunculuklar,çekimler,müzikler,konu....harika.....alkisalkisalkis

3 defa izledim ilk bölümü, daha çıksın daha izlerim çok beğendim çooook opuyorumnanaktan

bu akşam 10 da yine var güzelim izlersin:)

yeni bi müzükli fragman yayınlıyorlar süper çok duygusal erkin koray zaten harika bi müzisyen öyle bir geçer zamanki de müthiş bi parçası..

açıkçası ben çok beğendim eğer cemile aldatıldığını bildiğini söylemeseydi daha izlemiycektim yani o gerçekçi olmazdı bence çok iyi oldu ve kesinlikle izlenilecek bir dizi....

bencede çok güzel bir dizi metenin babasına hep yanımızda olsaydın bizi sevseydin dedigi an fena oldum gelecek bölümüde merakla bekliyorum

erkan petekkaya yine rolunun hakkini veriyo ya...
sevdim ben pek samimi geldi..
eski yillarda cekilmis goruntusu veren dizileri zevkle izlerim zaten..
umarim guzel bir is cikarirlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…