aynen arkadaşım bende çok ağladım inşallah çok uzun soluklu olur .
kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bu akşam 22:45 te tekrarı yayınlanıyor a.s
ya şimdi bu dizi 1967 yılını anlatıyor orda ki küçük osmanda 6 yaşında şuan 49 yaşındadır
anne baba da ölmüştür muhtemelen
sonu nasıl bitcek ilk bölümden merak ettim walla
Ben de ilerleyen yıllarda çocukları kimlerin oynayacağını merak ediyorum açıkcası.
Anne baba ölür günümüze kadar da bakalım nasıl gelcek olaylar. Ama uzun soluklu bir yapım olcağı için ve de reyting aldığı için bunu görmemize daha çok var.
yok beyaa benim annemde 49 yaşında ama hala allah gecinden versin ananem ve dedem yaşıyo
Günlük hayatta kimin ne kadar yaşayabileceğini bilemeyiz. Ama az çok dizi kültürüne sahip biri olarak anne babanın günümüze kadar yaşamasının çok zor olduğunu biliyorum. Önemli bir rolü yoksa hiç bir senarist anne babayı yapatıp da boş yere para verdirmez. Sonuçta anne babayı yine Erkan Petekkaya ve Ayça Bingöl oynucak. Makyajla yaşlandırılcaklar. E onlara da az para ödeyemezler değil mi?
erkan petekkayayı kolay kolay diziden çıkaracaklarını düşünmüyorum ama bakalım zaman gösterecek
Bende kaçırdığım yerlerini izledim az evvel. Dikkatimi çekti adama düşman hepsi karısı bile. Sırf uzun yola gidiyor diye bu kadar kin niye anlamadım. Bir tek Osman seviyor babasını, Aylin bile seviyor gibi gözüküyor politik davranıyor.
Bir de o yıllarda bir çok aile babası çalışmak için yurt dışına giderdi. Kadın ve çocuklar iple çekerdi babanın eve dönmesini, hepsinde büyük bir özlem olurdu. O yıllarda ki tipik ailelerde baba despot yapıda bile olsa, çocuklar babaya itaat ederlerdi. Berrin babasına çık dışarı diye bağırdı. Kime diyor oldum bir an.
Ya bence geçmişte farklı şeyler var. Yoksa bu kadar düşman olmazlardı. Berrin annesine ilgisiz davrandığından sevmiyor. Bi de hareketlerinden bişeyler çıkartıyor gibi. Mete de bizi biraz sevseydin dedi ya. Bence ilgisiz bir baba. Sevgi göstermiyor hiç ve de yaşanan başka şeyler var o yüzden çocuklar sevmiyor babalarını. Bakalım ilerleyen bölümlerde görcez neden sevmediklerini
ben tuttum bu diziyi
erkan petekkayanın her oynadığı dizi çekmiştir beni,
çok kaliteli emek sarfedilip hazırlanan, gerçek anlamda
seyredilebilecek bir dizi.
bu arada yeni bölümü hangi gün
dün akşam 2. defa izledim çok güzel ya boshayallersmile
dikkat ettim de Osman la babam aynı yaşta kaydirigubbakcemile3
Tekrarını veriyorlar zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?