Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ya şimdi bu dizi 1967 yılını anlatıyor orda ki küçük osmanda 6 yaşında şuan 49 yaşındadır
anne baba da ölmüştür muhtemelen
sonu nasıl bitcek ilk bölümden merak ettim walla

aynen arkadaşım bende çok ağladım inşallah çok uzun soluklu olur .

Zaten uzun soluklu planlanan bir dizi.

Öyle Bir Geçer Zaman ki' bir çok ilki bir araya getirdi...
31.08.2010 1047

“Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin birçok ilki bir araya getirdiğini herkes bilmeyebilir. Daha detaylı haberler çıkmadı dizi hakkında... Malum Kanal D’nin bu yılın en güvendiği işlerinden biri olacak. Peki bu güven nereden geliyor biliyor musunuz?.. Türkiye’de ilk kez yayına girmeden 16 bölümü yazılmış bir diziyle karşı karşıyayız. Ankara Devlet Tiyatrosu’ndan Coşkun Irmak’ın kaleminden çıkmış... Tanıtımından anladığımız kadarıyla Erkan Petekkaya hikayenin öznesiymiş havası da verse aslında dört kardeşin çocukluklarında başlayan yaşam mücadelesinin hikayesi anlatılan. Dolayısıyla roller gençlerin üstünde adaletli dağılmış... Bir başka ilginç detay da Erkan’ın başrole seçilmesiyle ilgili. İlk kez ismi geçtiğinde Coşkun Irmak çok genç bulduğu için muhalefette kalmış. Ama sonra Erkan’ın olgun halini görünce; “Sen tam bizim Ali Kaptan’sın” diyerek büyük destek vermiş Erkan Petekkaya’ya... Asıl ilginç olanı Coşkun Bey aslında yıllar önce konservatuvar seçmelerinde Erkan’ı seçen jürinin içindeymiş. Yıllar küçük bir oyunla birleştirmiş hocayla öğrencisini... Dizide zaman öyle bir geçecek ki, anlatıcı rolündeki çocuğun büyümesine de gerçek zamanlı tanıklık edeceğiz gibi. Eğer tutarsa, Türk ekranları en uzun soluklu işlerinden biriyle tanışmış olacak... Temennim de öyle olması yönünde. Bu yüzden ilklerini benden duyun istedim!
Mesut Yar / Posta

hevin paylaşmıştı daha önce bu haberi.

kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bu akşam 22:45 te tekrarı yayınlanıyor a.s

Başlarını yine izledim. Dayanamadım. Çok güzeldi yaa :lepi:

ya şimdi bu dizi 1967 yılını anlatıyor orda ki küçük osmanda 6 yaşında şuan 49 yaşındadır
anne baba da ölmüştür muhtemelen
sonu nasıl bitcek ilk bölümden merak ettim walla

Ben de ilerleyen yıllarda çocukları kimlerin oynayacağını merak ediyorum açıkcası.

Anne baba ölür günümüze kadar da bakalım nasıl gelcek olaylar. Ama uzun soluklu bir yapım olcağı için ve de reyting aldığı için bunu görmemize daha çok var.

yok beyaa benim annemde 49 yaşında ama hala allah gecinden versin ananem ve dedem yaşıyo

yok beyaa benim annemde 49 yaşında ama hala allah gecinden versin ananem ve dedem yaşıyo

Günlük hayatta kimin ne kadar yaşayabileceğini bilemeyiz. Ama az çok dizi kültürüne sahip biri olarak anne babanın günümüze kadar yaşamasının çok zor olduğunu biliyorum. Önemli bir rolü yoksa hiç bir senarist anne babayı yapatıp da boş yere para verdirmez. Sonuçta anne babayı yine Erkan Petekkaya ve Ayça Bingöl oynucak. Makyajla yaşlandırılcaklar. E onlara da az para ödeyemezler değil mi?

erkan petekkayayı kolay kolay diziden çıkaracaklarını düşünmüyorum ama bakalım zaman gösterecek

erkan petekkayayı kolay kolay diziden çıkaracaklarını düşünmüyorum ama bakalım zaman gösterecek

Dizi uzun soluklu bir proje. Aslında başrol Erkan Petekkaya görünse de asıl anlatılmak istenen çocukların hayatı. Yani gerekirse Petekkaya diziden çıkabilir

Bende kaçırdığım yerlerini izledim az evvel. Dikkatimi çekti adama düşman hepsi karısı bile. Sırf uzun yola gidiyor diye bu kadar kin niye anlamadım. Bir tek Osman seviyor babasını, Aylin bile seviyor gibi gözüküyor politik davranıyor.

Bir de o yıllarda bir çok aile babası çalışmak için yurt dışına giderdi. Kadın ve çocuklar iple çekerdi babanın eve dönmesini, hepsinde büyük bir özlem olurdu. O yıllarda ki tipik ailelerde baba despot yapıda bile olsa, çocuklar babaya itaat ederlerdi. Berrin babasına çık dışarı diye bağırdı. Kime diyor oldum bir an.

Çok beğendim,çok hoşuma gitti..

Hatırla sevgili'yi anımsadım izlerken...

Birde Erkan Petekkaya'nın eşine evlenme teklif ederkenki haline çok gülldüm..resim çekilirken duruşuna bittim resmen..:roflol:.

Ya bence geçmişte farklı şeyler var. Yoksa bu kadar düşman olmazlardı. Berrin annesine ilgisiz davrandığından sevmiyor. Bi de hareketlerinden bişeyler çıkartıyor gibi. Mete de bizi biraz sevseydin dedi ya. Bence ilgisiz bir baba. Sevgi göstermiyor hiç ve de yaşanan başka şeyler var o yüzden çocuklar sevmiyor babalarını. Bakalım ilerleyen bölümlerde görcez neden sevmediklerini

fragmanını ilk izlediğimde "iyiye benziyor ama hiç çekemeyeceğim, dizi dizi kusacağım artık" demiştim. dün akşam tesadüfen takıldım, resmen ki(li)tledi beni...
erkan petekkaya kaşının gözünün hatırına bile izlenecek bi adam aslında ama burada yakışıklılığını bile farkedemedim, oynadığı karaktere daldım resmen.

ben tuttum bu diziyi
erkan petekkayanın her oynadığı dizi çekmiştir beni,
çok kaliteli emek sarfedilip hazırlanan, gerçek anlamda
seyredilebilecek bir dizi.

bu arada yeni bölümü hangi gün

Çocuklar çok günümüzden gibi olmuş. Yani şimdiki gençlik daha asi ya o bakımdan. Adam çok da kötü bir baba gibi değil. Anlatılan döneme göre çocuklar daha itaatkar olmalıydı. Abartı geldi bana.

erkan petekkayanın oynadıgı hangi dizi kötüki zaten adamada ayrı bir hastayım diziyide cok sevdim

ben tuttum bu diziyi
erkan petekkayanın her oynadığı dizi çekmiştir beni,
çok kaliteli emek sarfedilip hazırlanan, gerçek anlamda
seyredilebilecek bir dizi.

bu arada yeni bölümü hangi gün

salı 20:00 da

dün akşam 2. defa izledim çok güzel ya boshayallersmile
dikkat ettim de Osman la babam aynı yaşta kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…