nee
yok canım daha neler
gerçekten mi:26:??
hadi yaaa :) babaya bak oglundan genc duruyo valla
yok artıkk !!
Ciddi misiniz siz ?
Nerden öğrendiniz ?
kızlar alşam facete yazdılar.soyadları aynıymış.düşünsenize hakanın babası bürokratlık yapmış,önemli kişi,aylinin istediklerini nasılda halletti.olabilir gibi geldi bana
Hakan'ın babasının adı Soner değildi ama.
E o zaman bu Soner takma isim mi
Neydi yaa Hakan'ın babasının adı :S
Off Hakan dedinizde,özetlerde miydi bu bölümde miydi hatırlamıyorum ama Berrin'in arkasından bağırışı çok acıklıydı ya. O gerçekten seviyor,öyle adam kolay bulunmaz. Berrin yanlış yapıyor bence...
kızlar ne bölümdü ama dimi...
sonun da ali verem oldu beddualarımızı ala ala
beter ol sürün aliiiii...
bu karolin cadısında başka naneler var, hollanda da ne halt ettiyse artık dönmek istememesinden belli..orda evli gibi geldi bana..
Ali de aslında biraz farkında gibi olayların...
şu necati denen çocuk var ya hani ezik olan yemin ederim mete onu dövünce keyif alıyorum
aylin kızımız liseyi bitirmeden evlenirse şaşırmamevlensin de soner gibisini nerden bulcak
haftaya sanırım yeni bölüm yok bayram dolayısıyla..
şu dizi sabaha kadar sürse gözümü kırpmadan izlerim herhalde :87:
Hatırladığım kadarıyla Hakan'ın babasının adı zaten "Ekrem"di. Yani %90 öyle hatırlıyorum.
Bir de Cemile'nin eve gelip Caroline'in yaptığı pisliği görünce ortalığı kırıp döküp "Benim yatağımda yatmışlar" diye sinir krizi geçirmesi beni dağıttı, çok etkilendim ya.
Carolin cadısı Ali yığılınca nasıl böğürüyodu öyle yaa Aliigggg diye Nöriiimannn Nöriimaannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?