Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Carolin Hollanda da ne iş yapıyodu acaba , geçmişi söz konusu olunca pek bi korktu haspa..
Soner gibi biri anca filmlerde olurdu ve olmuş , ne diyim süper ama onda da var bi gariplik , acaba gerçekten iyi niyetli biri mi yoksaaaa , cinsel problemi mi var :))

ya şu metenin mimiklerine hasta oluyorum.hele o kaşlarını kaldırdığında bütün saç derisi ileri geri gitmiyormu bayılıyorum yaaa

kızlar günaydın
akşam izleyemedim şimdik netten izleyim bakim

bu arada tüm yorumlarınız okudum çok güldüm
kötü içeriğide okudum neyseki kazen müdahale etmiş

nee
yok canım daha neler

gerçekten mi:26:??

hadi yaaa :) babaya bak oglundan genc duruyo valla

yok artıkk !!

Ciddi misiniz siz ?

Nerden öğrendiniz ?

kızlar alşam facete yazdılar.soyadları aynıymış.düşünsenize hakanın babası bürokratlık yapmış,önemli kişi,aylinin istediklerini nasılda halletti.olabilir gibi geldi bana

kızlar alşam facete yazdılar.soyadları aynıymış.düşünsenize hakanın babası bürokratlık yapmış,önemli kişi,aylinin istediklerini nasılda halletti.olabilir gibi geldi bana

Çok net söyleyebilirim, Soner Hakan'ın babası değil.

Çünkü ilk bölümlerden birinde, kızlar partiye giderken Mesude Soner için "çok zengin, 35 yaşında" filan demişti. Bunu kesin hatırlıyorum. Adam 35 yaşındaysa nasıl Hakan'ın babası olacak?

Hakan'ın babasının adı Soner değildi ama.

E o zaman bu Soner takma isim mi

Neydi yaa Hakan'ın babasının adı :S

Hatırladığım kadarıyla Hakan'ın babasının adı zaten "Ekrem"di. Yani %90 öyle hatırlıyorum.

Bir de Cemile'nin eve gelip Caroline'in yaptığı pisliği görünce ortalığı kırıp döküp "Benim yatağımda yatmışlar" diye sinir krizi geçirmesi beni dağıttı, çok etkilendim ya.

evin tapusunu isterken nasıla utangaç cemile.. senelerce çile çekmiş.. hakkı olan bişeyi isterken bile yediremiyor kendine.... caroline ise heme yüzğe atladı ..

bence hakanın babası balıkçı adam aliye bişe demişti eskiden bu işi yapmıyodum güçlüydüm gibisinden hani bıçağı emniyetten almış yaa..

Off Hakan dedinizde,özetlerde miydi bu bölümde miydi hatırlamıyorum ama Berrin'in arkasından bağırışı çok acıklıydı ya. O gerçekten seviyor,öyle adam kolay bulunmaz. Berrin yanlış yapıyor bence...

Bence Hakan her açıdan Ahmet'e bin basar, kimse kusura bakmasın ama. Berrin kendisini o kadar çok sevecek birini zor bulur. Ahmet'te ne buluyor anlamıyorum, yakışıklı desen yakışıklı değil, kilolu bir kere. Ben olsam Hakan'la olurdum.

Bu arada bir diğer dağıldığım sahne de alyansları satıp Caroline'e pırlanta aldıkları sahneydi. Ali'ye çok sinirlendim, karşıma çıksa parçalarım herhalde

Şu dizide en çok merak ettiğim şey : "Soner sen ne ayaksın, biri bana bunu anlatsın!". Olayı nedir bu adamın, kimdir neyin nesidir, Aylin için planları nedir, bunu merak ediyorum.

bnce ali yavaş yavaş carolinde ki fesatlığı bir ,iş olduğunu çakıyor
hasefe nenem eline diline sağlık

kızlar ne bölümdü ama dimi...
sonun da ali verem oldu beddualarımızı ala ala
beter ol sürün aliiiii...

bu karolin cadısında başka naneler var, hollanda da ne halt ettiyse artık dönmek istememesinden belli..orda evli gibi geldi bana..
Ali de aslında biraz farkında gibi olayların...
şu necati denen çocuk var ya hani ezik olan yemin ederim mete onu dövünce keyif alıyorum
aylin kızımız liseyi bitirmeden evlenirse şaşırmam evlensin de soner gibisini nerden bulcak
haftaya sanırım yeni bölüm yok bayram dolayısıyla..
şu dizi sabaha kadar sürse gözümü kırpmadan izlerim herhalde :87
:

Amanın coşmuş ya la burası

ben izleyemedim ya ondan nispet mi yapıyorsunuz bana

Ay noldu kızlar, çatlıycam meraktan.
Bizde dün kocacımla Mahsun'un filmine gitmek istedik ama doluymuş tüm seanslar. Gitmişken Pak Pantere girelim bari dedik. Beğenmedim.
Ay neler kaçırmışım neler, muhakkak izlemem lazım.:84:

Allahım, Allahım, kız ne diyosun. Ali'ye noldu. Hastamı oldu bizim geberesice Aliiğğğ:2:

Carolin cadısı Ali yığılınca nasıl böğürüyodu öyle yaa Aliigggg diye Nöriiimannn Nöriimaannn

Anuuuu, ay bide böyle şeylermi oldu. Vah vah vah :dizlerini döven smil:

Karolin naptı ki bu arada:26:

Ali coktaaaan pisman olmus, bosanmayi icine dert etmis, ve dert sahibi olmus, bakalim
surekli gozleri doluyor adamin, avukatin yanindayken Cemilenin karsisinda '' Allahim neler konusuyoruz'' demesinden cok belliydi. Caroline'nin o gavur akliyla geceligini yastigin altina koymayi nasil akil etti, hala sasiyorum, ev senin degil, hakkin hic yok, ne diye dahada alcalmayi istiyorsun?? aliii, annen kizdi, ondan yalan diyoggg....Hasefede iyi yapistirdi o malum lafi.... Carolinede masallah bir boy var , herkese tepeden bakiyor, Ali dahil. Mesudenin abarti trene bakarcasina Caroline bakmasi , ne kadar gorgusuz oldugunu gosterdi.....fitnecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…