Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Bugünkü bölümde süperdi bölümün kahramanı babaanneydi helal olsun kadına nasılda sözü batırdı
Aylininde göz makyajı çok güzeldi iyi cesaret valla yaptıkları İnşallah genç kızlara örnek olmaz
Filistinli kız sanırım Ahmetle evliymiş yurtdışından haber getiriyormuş Türkiyeye girip çıkması rahat olsun diye Ahmetle nikah kıydırmış.Berrini seven diğer adamada acıyorum ya çok seviyor kızı bence Berrini o hakediyor

bence Ali verem oldu, (daha beter olsun) bu sarı gara fatmada hastalanınca buna bakamıycak basacak tekmeyi, ali de cemilenin eline düşecek haliyle, elin gavur karısı mı bakcak, peh

Ali verem veya tüberküloz neyse işte..hemen ölmez o..
heybeliadaya yatırırlar, bişeyciii kalmaz
Daha karolinin çevirdiği dolaplara kanacak..

Cemile cinnet sahnesini kusursuz oynadı bu bölümde nerdeyse aklımda kalan tek sahne tokadı da unutmak mümkün değil tabi

ali hemen olmesin zaten aci ceke ceke surune surune gebersin cemileden gelecek bir lokma ekmege muhtac olsun uzuni gerzek

Valla burdaki kızlardan korkulur Beddualarımız hemen tuttu Sıra carolin de:82:

osmanı kazık kadar adam yaparlarsa diğerlerininde degişmesi gerekecek? degişmesinler yaaaaaaaa

yağ,pirinç kuyruklarını bilirim..bizzat bulundum..osman kadardım hemde..şimdi güllük gülistanlık heryer..

Ben o kadarini bilmiyorum tabi :) yoktum o zamanlar.... ama yinede güzel zamanlar olmali degil mi? Ben diziyi izledigimde o zamanlarin istanbulunda yasasaydim ne güzel olurdu diye geciriyorum icimden...

hasefe hatun nasil cakti ama alinin sifatina.... SIKI cakti vesselam...
Caroline'ede iyi verdi veristirdi, ohhh..nasilda akti rimelleri .
Metenin sonunda Necatiye hakettigi dayagi atmasi super oldu, icim acildi resmen.
o Aylin ne kadar tatli, ne kadar guzel oluverdi oyle? masallah .
Osmanin babasina arkasini donup gitmesi ise....cok aci verici, bir evladin kendi babasina sirtini donup gitmesi (hele hele o yasta) cok uzucu, tabiki yara aldigindan, iyi etti Osmancik.
ay Nerimanin allanip pullanmasina bayildim, bide kirita kirita yurumuyormu ..
bu bolumde yine kitledi ekrana

İlk kez bir bölümde ağlamak yerine bol bol güldüm

Eve gelişleri çok güzeldi.

Kapıda 10 dk bekleyişleri.

Mete'nin Necati'yi dövmesi.

Kavga mı ettin diye soran herkese " Necati mandolinimin telini kopardı ben de dövdüm " demesi

Hele Aylin'le ilgili " yerseeenn " demesi

Mimikleri.

Harikaydı gerçekten

Süper babaanneeeee !!

Yanımda olsa ellerini öperdim hemen :81:

Ne güzel attı o tokadı öyle

Cemile !!

Bir cinnet sahnesi bu kadar güzel oynanabilirdi.

Yüreğine sağlık Ayça Bingöl

Harikaydı gerçekten.

Yanlız o yengenin tulumu neydiii

Çok güldüm orda yaa

" Artık Avrupalılar böyle giyiniyorr "

Neyse çok güzel bir bölümdü.

İki hafta sonrayı iple çekiyorum.

Ay masala ek olarak bende bırde nerıman sacını carolın gıbı yapıp basına toka takmıs ya taslı orda koptum...

kızlar beddualar tuttu heralde ali yıgıldı

Ağlamadan seyretmek çok güzeldi.
Oyuncular süpersi yine. Yalnız babaannenin pazar çantasıyla gelişi duygulandırdı beni. Bir de Cemile`nin cinneti.. süperdi.
Yapılan yorumlarda Soner`in Hakan`nın babası olduğu yazılmış. Ben görmedim öyle bir sahne birşeyler mi kaçırdım anlamadım.
Bu arada yorumlarınız süperdi beni çok güldürdünüz. Size de süperdiniz....

Ay masala ek olarak bende bırde nerıman sacını carolın gıbı yapıp basına toka takmıs ya taslı orda koptum...

kızlar beddualar tuttu heralde ali yıgıldı

Neriman ikoncan olduu

Ayy kızlarının hali neydi öyle sanki hiç makyaj güzeli görmemiş.

Ne çirkin biri aslında Caroline.

Aylin'in makyajlı hali de makyajsız hali de bin basar ona

baska dizi tanimiyorum bu dizinin ustune arkadas...
ama biri sanirim Sonerden oturu Hakanin babasi demis , pardon ; NEEYYYYYY??
gerci olursa sasmamak lazim, dizi bu...
kizlar bide Caroline yatakta Aliye ne dedi? Ne yapacak Hollandada? benim gecmis orda?
burdan ne anlayabiliriz kizlar??
gecmisi birden hortlayabilir ileriki bolumlerde, kadin donmek istemiyor gavuristana. (haklida, Istanbul varken) kimbilir ne naneler yemistir?? o izlenimi verdi cunkum...ayh walla merak oldu simdiden.

Hakan'ın babasının adı Soner değildi ama.

E o zaman bu Soner takma isim mi

Neydi yaa Hakan'ın babasının adı :S

cemileyle çocuklar evden çıkmak zorunda kalacaklar sonunda galiba
çünkü daha dizi başlamadan önceki fragmanda cemile ve çocuklar bavullarıyla kapının önünde duruyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…