Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

aliiiiğğğğ tüm türkiyenin bedduasını aldın işte öle çıktı bi yerinden...
oohh çok güzel oldu...
hiç üzülmem ben sana,hiç açmam kapıyı ben sana (kapının arkasına gizlenmiş osmancık smilesi)

neriman neydi öle yaaa.
o kıyafete koptum vallaaaa..
hele saçları allah nedim nerimaaannn...
avrupada hep öle giyiniollarmış peehh.
hele kızı ikiside karonun ağzına bakıolar yaaaa...

ayy fragman yokmu fragman...

ayy ali öksürürken verem olasın ciğerlerin sökülsün ali dedimm herhalde tutacak

ay bende çocuklar hep bir arada yattı ya annesiyle osman orda konuştu o sahnede koptum ağlaya ağlaya bi hal oldum yağmur suyunda oynayan serçeler gibi
birde cemile çirkefin geceliğini bulduğunda tamam deidm kadın deliriyo

babanneninde eline sağlık ne güzel indirdi tokatı
ellerin dert görmesin ninecim

ali anlıyo carolinin bişeyler sakladığını
aslında evi ver dedi sen ne yaptın diye sorunca ali düşündü desemmi demesemmi
verdimmi desem vermedim mi
dedim ali salağı sölemiycek verdim diyecek ama yine doğruyu söyledi

Bu diziy,i her seyredişimde gözyaşlarıma hakim olamıyorum.
Osman zaten muhteşem bir yetenek...
Ali yaptıklarından dolayı eşinden ve çocuklarından
çok beddua aldı,sanırım tutacak ama
Carolinden baya uzaklaşmıştı,hatasını anlamaya çalışıyordu belkide,
öleceğini tahmin ettik de,inşallah boşanmadan ölür dedim ki
ev vs. Cemile'ye kalsın diye...
Neriman ne kadar komik duruma düştü ama inanın o kadar çok varki bu tiplerden.
Aylin'e bayıldım,zaten güzel bir kızdı,şimdi çok hoş bir bayan oldu...
Soner cidden çok seviyor ve bu ikiliyede bayılıyorum ben...
bakalım haftaya neler olacak...

Son düzenleme:
Ben bi dünkü bölümünde ağlamadım. Osman muhteşem bi çocuk Allah nazarlardan saklasın. Evet ya Aylin nasıl bi afet oldu. elbisesi nekadar güzeldi wampirella gibi. Bide o kıyafetlerle saçla başla geldi eve diğerleri görseydi ne dicekti acaba ne bu hal dediklerinde. Meteye bayılıyorum ya "Necati mandolinimin telini kopardı bende dövdüm" dedi ya gayet olağan bişeymiş gibi koptum :)

Siz anlatın böyle anlatın

bende Türklerin arasına düşmüş Fransızlar gibi seyredeyim sizi

Kayınvalideyi de odasından ettiler...
O gelinin de dili pabuç kadar maşallah..O zamanın gelinleri böyle mi oluyomuş yahu??? Onun dediklerinin yarısını ben kayınvalideme desem topun ucuna koyar beni...

ya ona da kalmayız belkı,adamlar tefe kor çalarlar..

gerçek hayattada olurmu böylesi ali cemilenin yüzüğünü nsatıp karolin cadısına yüzük alırken hiçmi vicdanı sızlamadı bence bukadar alçalacak bir erkek yoktur warsada zaten bırakın gitsin öylesi lazım değil çooook sinirlendimmm

404 ezik NERİMAN
Uluslarası kevaşe CAROLİN
Odun mahsulleri ofinden çıkma kereste ALİ (daha çok k.çından nefes alıp verirsin, sen bilmezsin ama ilahi adalet denilen birşey var)
Başımızın tacı kaynanaların şahı HASEFE ANNE

cemile eve geldiğinde ali ile cadıyı dans ederlerken ve ilanı aşk yaparlarken yakaladı ya hani işte oradan itibaren aksiyon..
cemile terk edin defolun evimden dedi..ali sen kimi kim evinden kovuyorsun dedi..çemçük ağızlı karolin de hemen ali den güç aldı..cemile senin erkeklik gururun nerde dedi..alıp getirmişsin ...dedi...çocuklarım nerde dedi..e tabi neden gelmedikleri belli dedi...sonra ali lütfedip haklısın dedi cemileye biraz zaman ver toparlanalım dedi cemile 10 dk dedi..bunlar apışıp kaldığı için 10 dk diye yine bağırdı karolin zıpladı hahahyytt zevk aldım..ali de tamam bağırma dedi..o sırada tabi çocuklar kapıyı aşındırdı vurmaktan anne anne demekten aylin tekrar kötü bişi olacak diye çok korktu berrine sordu berrin de sus azından yel alsına getirdi..sonra cemile dışarı çıktı..çocuklarına sarılmadan önce hesap sordu neden söylemediniz diye..onlarda daha fazla üzülmeni istemedik dediler ve sarıldılar o sırada osmancık da koştu geldi..tabi arkadan hasefe hanım..(bu kadın yollarda koşarken ölecek)mete eğer çıkmazlarsa ben çıkarırım anne dedi cemile de o benim işim dedi sarıştılar tekrar... ali ile cadı eşyalarını topluyorlar karolin ağlıyor vs vs yaptı yapacağını kırmızı geceliğini arkasına sakladı aliye tuvalete gidiyorum dedi gitti cemilenin yastığının altına görünür biçimde koydu..pisikolojik baskı...o sıra onu boğmamak elde değil yani...çocuklar ve cemile kapıdalarken ellerinde hediye paketi sanırım pastaydı iki dirhem bir çekirdek neriman cadısıyla amca müsvettesi geliyorlar..cemile ve çocukları kapıda görünce aptallaştılar kalakaldılar...amca dönmek istedi yenge yürü dedi..sümsük adam yaaa..sonra cemile sen yarın gelmiyor muydun deyip yüzsüz yüzsüz öptü falan..geçmiş olsun ayakları...tam o sırada ali ile cadı evden çıktılar mete anca gidersiniz dedi hasefe hanım indirdi kafasına mete de galibiyet gülüşü :) eve girdiler..bunlar mükemmel dörtlü şeklinde yürürlerken karolin cadısı numaracıktan yatıverdi yere..o akşamı doğal olarak amcanın evinde geçirdiler..kapıyı açan uyuz kızları şaşırdı..sonra bunları görünce pis bi gülümseme aldı suratını...çocuklar ve cemile artık evdeler cemile gelip gidip sofra takılınca göze berrin git duş al yat anne dedi...biz toplarız aylinle dedi..cemile de iyi olur deyip kalktı yanlarından..duştan sonra odasına girdi ne görsün gecelik yastığın altında..tabi yıktı ortalığı sinir krizi geçirdi..gene çocuklara olan oldu sakinleştirdiler..birlikte yatalım dediler..
arkası geliyo ...

oluyo canım oluyo malesefff

buna benzer bir durumu yengemin ablası yaşadı
aynen mete gibi oğlan babasını dövdü kızları bu durumlara dayanamadı kocaya kaçtı 1 haftalık tanıdığı birine
ama sonunda ne mi oldu
babaları o kadınla evlendi evlendiği kokana onuda aldattı hemde 2 kişiyle

eee yaptığını bu dünyadan göçmeden yaşarsın diye boşa söylemiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…