Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

yaa rüyadır umarım. önceki bölümde af dileyen vicdan yapan ali yine çark etmesin bu kadar

bu bölüm baya bi yağlarım eridi,ama ali yine kudurmuş geberesice
daha önce yazıldı mı okumadım ama bence soner evli ve karısı hasta
ölmeden önce evleneceğin kişiyi görmek isiyorum falan demiştir,oda kendilerine uygun Aylini bulmuştur
penceredeki el kadın eline benziyordu çünkü ben öyle düşündüm,bakalım neler olacak:97:

Evett , penceredeki el kadın eli gibiydi ama , masa da resmi gösterdiği zamanki çerçeveyi alan el basbaya erkek eliydi. Soner gibi bu el durumu da baya gizemli :82:

Allahım Allahım neler oluyor haftaya öyle.

Ali Allah seni bildiği gibi yapsın, kurşunlara gelesin hayvan herif. Nasıl hırpalıyorsun onca yaptığın denyoluğa rağmen sana evini açan karını tüüüü sana :suratına tükürme smili:

Son düzenleme:
azıtmış kudurmuştan beterdir ali'yi kesinlikle eve almamalıydı huylu huyundan vazgeçer mi yaaaa ???? defol aliiiii geber aliiiiii :88:

ali sana 9 bölüm beddua ettik 10. bölümde tekerlekli sandalyeye oturdun iki büklüm kaldın
ehh bu bölümden sonra aliyi artık teneşir paklar gibi görünüyor

ne güzel de söylemişti cemilenin arkadaşı olan kadın
kırkından sonra azanın hali budur

dur ama sen duuuurr bak bu carolin senin başına ne işler açacak

Ekber nasıl biri bilmiyorum ama Karolin'e yaptığı it muamelesinden dolayı çokkk seviyorum Ayrıca tekrar da n " Allah belanı versin Aliiiiii

Ekber nasıl biri bilmiyorum ama Karolin'e yaptığı it muamelesinden dolayı çokkk seviyorum Ayrıca tekrar da n " Allah belanı versin Aliiiiii

Puhahahah
Geber Ali, gidişin olsunda dönüşün olmasın Aliii, Enflasyon canavarına yem olasın Alii, Sumo güreşçileri gibi olasında zayıflayamayasın inşallah Aliii, 20'lik dişin çıkamasın Aliii, bi yürü git Aliii, hasta etme bizi

Oysa Hasefe nineye sarılmış nasılda ağlamıştın. O zaman acımıştım sana Alii, hatta üzülmüştüm senin için. Hay benim aklıma emi

misafir vardı geçen haftayı izleyemedim.
netten bakıyım bugün .
beddualar hırla gittiğine göre bişiyler oliiiiiiiiiiiiiii

Cemileye uzanan eller kırılsın :84:

misafir vardı geçen haftayı izleyemedim.
netten bakıyım bugün .
beddualar hırla gittiğine göre bişiyler oliiiiiiiiiiiiiii

11,Bölümün fragmanında Cemileyi hırpalıyordu da adı batasıca Ali..... Ondan bu feryatlar... Bense Erkan Petekkaya'yı ne çok severdim , hayran olduğum tek sanatçıydı hemen hemen. Ama şimdi ha rahmetli Erol Taş ha o , fark yok. Göriyim taşlamazsam namert'im

Oysa Hasefe nineye sarılmış nasılda ağlamıştın. O zaman acımıştım sana Alii, hatta üzülmüştüm senin için. Hay benim aklıma emi

Bende tekerlekli sandalyede evin kapısının önünde boynun bükükken " kıstırırsın kuyruğunu i kedi gibi olursun işte böyle" demiştim ama nerdeeeee....

aligggggggggggggggggggggggggg ellein kirilsin nasil bir adam bu ya herseye ragmen kadin sana evini acti vicdansiz boynun altina gelir insallah bu film insanisinir kirizi gecittiriyor yaaa bi nasil bir adam vicdansizzzzz

carolının alıye bakması gerekırken cemıle alıye bakıyor bu yuzden ali carolıne kızgın bı anda cekıp gıttı hollandaya onun hırsını cemıleden cıkarıyor. gun gelecek ali carolının ne oldugunu ögrenınce cemılenın ayaklarına kapancak benı affet tekrardan aıle olalım dıye ne de olsa cemıleyı cantada keklık göruyo. ama nafileeee. carolın gibiler baska ali ler bulur zaten bu gıdısle eceli ekberden olcak onunda . ortada yapayalnız kalsın da görsun gununu ali bey.

aligggggggggggggggggggggggggg ellein kirilsin nasil bir adam bu ya herseye ragmen kadin sana evini acti vicdansiz boynun altina gelir insallah bu film insanisinir kirizi gecittiriyor yaaa bi nasil bir adam vicdansizzzzz

Evin tapusu kendinde diyemi Ali'de hala dikleniyo anlamadım , bağ varmış ya oraya gitsin işte Bağlarda budanasıca Karolinide al git ALİİİİİİİİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…