vay be çakmış ozaman carolinin ince işler peşinde olduğunu
Melikk ciğim banada çok saçma geliyor o dönemde her iki tarafında gençleri çok acılar çekmiş.Şimdi de bir tarafı yükseltip öbür tarafı aşağılamak hiçde adil değil bedce deAma dizi karakterleri mükemmel oynuyorlar.ayrıca bu bölümde babanneyi çok beğendim
Aydasu aynen benimde hafızama kazındı ''Dil dile değmeden dil öğrenilmez'' :26::26::26:
Mete ile öğretmenn sahnesine bayıldım
hem çekim süper replikler oyunculuk 4/4 lük
eger ilerde birine asik olursam umarim oda bana asik olur. gercek olmayan karsiliksiz ask bu kadar canimi yakiyosa hem gercek hem karsiliksiz olani napar adami
Soner'in ölümcül bir hastalığa yaklanmış bir kardeşi var ve bizim küçük liseliye (Aylin'e) platonik durumda (eskiden aynı sınıftalarmış ancak hastalık yüzünden okulu bırakmış). Soner 'de kardeşinin son günlerini mutlu geçirmesi için bizim kızı ikna etmeye çalışırken kendisi de aşık olduğunu fark edecek... 
(alıntı)
böyle de söylentiler var bakalım doğru çıkacak mı
Soner'in ölümcül bir hastalığa yaklanmış bir kardeşi var ve bizim küçük liseliye (Aylin'e) platonik durumda (eskiden aynı sınıftalarmış ancak hastalık yüzünden okulu bırakmış). Soner 'de kardeşinin son günlerini mutlu geçirmesi için bizim kızı ikna etmeye çalışırken kendisi de aşık olduğunu fark edecek... 
(alıntı)
böyle de söylentiler var bakalım doğru çıkacak mı
aaaa.. bak bu çok mantıklı. Olabilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?