Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

gerçekten harikaydı bu bölüm.meteye bayılıyorum yani oyunculğuna :)))osman zaten bambaşka bir dünya maşallah diyelim nazar değimesin...aylini de seviyorum ben gözü yükseklertde ama içinde kötülük yok kızın,bide onların yaşadığı aile ortamında yaşamak kolay değil.herhalde mutlu olacağını düşündüğü hayatın peşinden koşacak.berrini bir türlü sevemedim ben içinde kin nefret öfke barındıran,bunu her zaman belli eden insanlara karsı biraz soğuğum.bide herşeyi dinlemeden etmeden karar veriyo,sonra vazgeçiyo sonra tekrar aynını yapıyo.bana gıcık bir tip gibi geliyo.

cemileye bazen hak veriyorum bazen de kızıyorum.kardeşim ayrılacaksın madem,o kadar şeylere gözünle şahit oldun,bırak adamı defolsun gitsin çıkar hayatından,herşeyi çocukların yanında anlatıp daha da kinlendirme onları.topla çocuklarını kanatlarının altına hayatına bak.
hasefe hanıma bu bölümde biraz kızdım,annelik duygusu fazla abartıldı bence.cemile o kadar anlatıyo o hala yine de alıp getirseydin diyo.gebersin ne hali varsa görsün yaa.o senin evladında cemile ana evladı değil mi o kadar hırpalanıcak, bir sürü laf işitecek,yine de adamı alıp geri getirecek yok yaaa yatağına alsın bide...
şu okuldaki çocuğun adı neydi ismailmiydi neydi salak şey dayağa doymadı gitti...meteyi çok seviyorum ama öfkesinden cidden korkuyorum.zannedersem ilerki bölümlerde öfkesi başına çok iş açacak,bu yüzden hiç mutlu olamayacak.öğretmeniyle parkta konuşmaları,yüz ifadeleri,gözleriyle konuşması bir kez daha hayran etti beni.müzik öğretmeni de harikaydı zaten dizide bayan olarak bir onu beğeniyorum birde şu berinin kız arkadaşını :))

ahmet ve resul olayında bir tarafın yüceltilmesine bir tarafın kötü gösterilmesine çok karsıyım.o dönemlerde neler olmuş neler yaşanmış geçmişi okuyarak biraz anlayabiliyoruz.yapılan yanlışları iki tarafta yaptı.iki tarafta belki kendilerince haklıydı.resulun tarafının (o tarafın kimler olduğu belli)sürekli olarak dziye kötü havalar estiren taraf olmasından hiç memnun değilim...bide kızı kaçırma sahnesi çok saçmaydı.okul içinde orda bir sürü öğrenci bahçede duruyolar kimse eşşek kadar kzın çırpınmasını görmüyo ne hikmetse :)))

soner konusunda da senaristler sağolsun bizi meraklandırmak için konuyu açacağına iyice kapatıyolar,kafalar iyice karıstı.ama sonerin kötü bişey yapabileceğini düşünemiyorum.ayline bişey olmasında gerisi önemli değil.

neyse çok yazdım benim bu bölümdeki izlenimlerim bu kaaaa:)))

vay be çakmış ozaman carolinin ince işler peşinde olduğunu

Evet çakmış gözleri felfecir okuyor zaten ekberin

Kesinlikle katılıyorum, sağ sol meselesinde adaletsiz davranıyorlar, yanlılar
Halbuki iki tarafta neler yaşamış ozamanlar...

Aydasu aynen benimde hafızama kazındı ''Dil dile değmeden dil öğrenilmez'' :26::26::26:

Çok etkilendim ben o sözden
Ekber söylememiş olsa daha da beğenirdim

Mete ile öğretmenn sahnesine bayıldım
hem çekim süper replikler oyunculuk 4/4 lük

İyi seyirler azracım

Son düzenleme:
akşam tam izleyemedim ama merak ediyordum soner aylinden neden kaçıyomuş telefonlara da cıkmamasının sebebi cıktı mı ortaya kızlar merak ettim

guzelim Turkiyemde neden Emmy Award'lar gibi bir yarisma duzenlenmiyor acaba? yoksa varda benimmi haberim yok?
olaydi eminim bu dizi ve oyunculari her yil bu ÖdülÜ hakli olarak kazanirlardi....

bir iki sahnede gozyaslarimi tutamadim, yaslaniyormuyum ne?

babaanneye cok yuklenmeyelim arkadaslar, yeri geldiginde kendi evladina nasil tokadi basabildiyse , yuzune tukurduyse, yine analik yureginin verdigi merhametle evladi hasta dusunce onu koruma,bakma icgudusuyle '' eve getireydinya'' dedi cemileye.... annelerden empati bekliyorum.

Necatinin ne kadar adilesecegini herkes gordu zaten, Mete'cigim az bile yapti , elleri dert gormesin.....(son yumrugundan korktum diyebilirim, necatinin nallari dikecegini sandim bir an)

Berrin gicigi iki dakika dahi ayiramadi asik oldugu adama, cok garib ...fakat senaryo boyleya, illa bir uyacagiz eski turk filmlerine, demekki 70lerde bu sekilde imis ask iliskileri.... yanlis anlasilma ihtimali kesinlikle varsayim olamaz, ne gordunse ona inanacak, ve bu dogrultuda sana anlatilmak istenen bir seyi dinlemiyecek ,tokadi basip kacacaksin! Öf ya.

Soner efsunu devam etmekte ..... onada artik bir son versinler yha! nedir bu adamin istedigi bilelim artik....

Aliden bu kadar ''cahilce'' bir yaklasim beklememistim dogrusu, onu kendi cocuklarinin evde gormek istememelerini neden icerledi , anlamis degilim. Insan nasil kendi yaptiklarini bu kadar cabuk unutur? karolini eve getirdiginde ,cocuklarinin yalvarislarina kulak tikadigi anlari nasil unutup , onlari evden attigi gunu nasil unutup, hadi herseyden gectim cocuklarina karsi baska yabanci birini tercih ettigini unutup , nasil cocuklarindan yinede saygi bekliyor ANLAYAMADIM! Bu nasil bir piskinliktir??
ama Osmanla evdeki bakismasi beni cok etkiledi.....adam oynuyor kizlar, hemde super oynuyor.

Osmanimmm caniimmmm tontishhiiimmm, ''sensin, hayir sensin, '' kocamla oglumun kavgasinin tipatipini yaptilar Meteyle, cok tatliydilar.:81:

ne biçim bitmiş be bilmediğimiz bişey söyleyip bitirleselerdi bariyinede merakla beklicem

Son düzenleme:
eger ilerde birine asik olursam umarim oda bana asik olur. gercek olmayan karsiliksiz ask bu kadar canimi yakiyosa hem gercek hem karsiliksiz olani napar adami

güzel bir bölümdü...gerçekçi bulduğum nadir dizilerden özellikle aliye gene kızdım bu kadar aşağılanamaz bi insan neyse cemile gözüyle gördü hiç gitmemeliydi yanına gitti ve gördü ...
mete ve aylinin iletişimi birbirlerini desteklemeleri çok güzeldi...sonerin sırrı gene çözülemedi ama mete onun
kafasını kırınca çözülür herhalde

Soner'in ölümcül bir hastalığa yaklanmış bir kardeşi var ve bizim küçük liseliye (Aylin'e) platonik durumda (eskiden aynı sınıftalarmış ancak hastalık yüzünden okulu bırakmış). Soner 'de kardeşinin son günlerini mutlu geçirmesi için bizim kızı ikna etmeye çalışırken kendisi de aşık olduğunu fark edecek... 

(alıntı)

böyle de söylentiler var bakalım doğru çıkacak mı

Son düzenleme:

hmm... enteresan

aaaa.. bak bu çok mantıklı. Olabilirr

Bu arada kızlar Berrin için Hakan mı , Ahmet'mi... Bence Hakan'a çok yazık ediyor bu kız....

kimse farketmemiş, ülkücüler berrin'i behlül'le bihter'in aşk yuvası taş eve hapsettiler

Son düzenleme:
Benzettim taş eve Mete bir sonraki bölümde okul müdürünün kafasını kırmaya çalışırsa direkt Kurtlar Vadisi'ne tarnsfer olur gibi geliyor :82:

Son düzenleme:
Necati olduğu sürece Mete vazgeçmez onu dövmekten. Her bölüm ağzı burnu kırılıyo bu çocuğun ama her bölüm dayak yemeden önce suratı gayet normal bi morluk bile olmuyo:44:

mete necatiyi dövdükçe içimin yağları eriyor..terbiyesiz çocuk ya hakediyor valla insanın sinirini zorla bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…