Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ARAS A BİZDEN EN HAKİKİ OSKARR....

Arasın(Mete'nin )oyunculuğuna hayran kaldım
harika ötesi bir oyunculuk sergiledi helal olsun
düngece son sahnede o kadar çok gerildim ki o carolinenin saçını başını yolasım geldihele o deyyus aliye söyleyecek söz bulamıyorum boyu devrilsin inşllh insan olamaz bu yaratık vicdansız adi

şerrrrrrreffsizzzzzzzzzzzz adi karaktersiz kişiliksiz aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:88::88::84::84::84::84:

şerrrrrrreffsizzzzzzzzzzzz adi karaktersiz kişiliksiz aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:88::88::84::84::84::84:

lütfen uslübumuza dikkat edelim
hakaret küfür vs.. forum kuralları gereği yasak

mete'de ne salyalı çocukmuş he. Eve benzin dökerken saçtığı salyalardan göl olurdu zannımca:88:

bu aylinle soner işi ne olacak tüyo falan varmı??
bence aylin ailesiyle sokakta kalmamak için bide sonere uyuzluk olsun diye muratla evlenmeyi kabul edecek..

rica ederimm masalcım

sinema filmi konusunda da kesinlikle katılıyorum...sinemada estirir bu çocuk...maşallahh diyelim nazar değecek çocuğaa:))

evet o benzin olayı benimde dikkatimi çekti:)
üzerine sıçratmıştı yanlışlıkla aslında.....

Ali'yi tokatlamak ister misiniz? / Kanal D Haber

atın atabildiğiniz kadar aliye tokat
az da olsa sinirinizi alıyor

hehehe iyiymiş bu....ama ben olsam daha okkalı sallardım,yumuşak geliyor bu

bu arada dikkatimi çekti orda cemile daha tokatı basmadan ali gözlerini kırpıyor....neyse canım olur öyle ufak tefek şeyler,ne olursa olsun tüm oyunculuklar çok iyi....mete başta olmak üzere.....babaanne de süper...

at at nereye kadar sinirim geçmiyorki,şöyle ağzı yüzü dağılsa keşke ama

oyun çıkarsalarya fatmagüle tecavüz oyunu çıkarana kadar

carolinin ağzını yırt! yada saçını yol! dişlerini dök gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…