evet o sahne tüylerim diken diken etti,çok güzel bir performans o genç yaşta,mütiş,aslında metenin haykırışı sadece babaya değil"Birazdan Ölümde Buluşucaz ALİ KAPTAAAAN!! ÖLÜMDE BULUŞUCAZ NE OLDU? KORKTUNMU ?"
-Keşke beni sevseydin...
Sevgiyle nefret arasında ne kadar ince bir çizgi var... Ne oldu korktun mu? Ne olduuuu? Niye sevmedin beni, niye. Hayatı zindan etmeye değmezmiş...
evet o sahne tüylerim diken diken etti,çok güzel bir performans o genç yaşta,mütiş,aslında metenin haykırışı sadece babaya değilkul müdürüne,yapılan haksızlıklara,babasının onlara davranışlara,amcasının onlara sahip çıkmamasına,ve kendinin daha çok genç olmasına rağmen bunların hepisinin birden yaşamasına,ayakta daha kendi başına durumamasına,var dı ya dün bi cümlesi metenin adalat en sonunda yolunu bulur,ama ne zaman bakışlarda vardı...cemile ye affein köpek deyip tak aliye bi tokat,ben aslında orda tüm mahallenin tepkisini bekliyordum,özelikle o kadınlar sadece bi bakışlarla yetendiler,bence bi oklava yada taş alıp o karolinin ve alinin kafasına bi geçeremediler,biz sizi burda bağrındıramayız,bi tüküremediler...yeni bölümde ne olacak bakalım,fragman çıkmadı galiba:84::84::89:
kesinlikle katılıyorum mahallelinin öylece bakması olmadı hiç değilse ali eve girince şu carolinede geçirseydi cemile valla aylinede üzüldüm be kısacası dün akşam helede son sahnede acayip gerildim çok güzeldi çok
aslında orasi bir mahalle herks birbirini tanır sever korur kollar
orda ki kadınlar birlik olup cemileyle önce aliyi sonrada bir güzel carolini döveceklerdi
Cemile Ali'ye köpeeek diye tokat atarken Carolin "paa" diye mi bağırdı ben mi yanlış duydum. O ne demek ki ya
paa ne demek bilmiyorum ama hakikaten bu caroline shirek teki eşeğe benziyor ... forumdaki arkadaşlar çok doğru bir tespitte bulunmuş..
not: teneşirlere gel inşallah ali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?