Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ay bide demez mi " bilmiyorumkiii cemile yenge ben aylini çok severim böyle şeyleri sizle konuşmam olur mu" diye. Sonrada çatır çatır öttü

evet o sahne tüylerim diken diken etti,çok güzel bir performans o genç yaşta,mütiş,aslında metenin haykırışı sadece babaya değilkul müdürüne,yapılan haksızlıklara,babasının onlara davranışlara,amcasının onlara sahip çıkmamasına,ve kendinin daha çok genç olmasına rağmen bunların hepisinin birden yaşamasına,ayakta daha kendi başına durumamasına,var dı ya dün bi cümlesi metenin adalat en sonunda yolunu bulur,ama ne zaman bakışlarda vardı...cemile ye affein köpek deyip tak aliye bi tokat,ben aslında orda tüm mahallenin tepkisini bekliyordum,özelikle o kadınlar sadece bi bakışlarla yetendiler,bence bi oklava yada taş alıp o karolinin ve alinin kafasına bi geçeremediler,biz sizi burda bağrındıramayız,bi tüküremediler...yeni bölümde ne olacak bakalım,fragman çıkmadı galiba:84::84::89:

günaydınlar herkese
akşam büyük bir sinir harbinden sonra şimdi düşündümde

cemile bir gün içinde daha fazla ne kadar acı yaşayabilirdi
sabah eşinden boşandı aynı dakikalar içerisinde evide 1 gün içinde boşaltması gereğini öğrendi
okula giderken kızınn kendinden yaşça büyük bir adamla görüştüğünü ve okulda dedikodusunn yapıldığını ve
oğlu metenn okuldan atıldığını sonrasında aylin ile soneri bir arada gördü akşamına ufak kızınn karşısına geçip onları hiçe saydığını ve çekip gittiğine şahit oldu ertesi gün zeytinlikde ki evin aslında ev olmadığını sadece 4 duvar olduğunu akabinde de malum olay evden atılmaları ve metenn evi yakması

bir insan kaldırırmı bu kadar olayı

kesinlikle katılıyorum mahallelinin öylece bakması olmadı hiç değilse ali eve girince şu carolinede geçirseydi cemile valla aylinede üzüldüm be kısacası dün akşam helede son sahnede acayip gerildim çok güzeldi çok

Yav her hafta beddua etmekten gına geldi hee, hiç saymadığım kadar küfür saydım bu dizi başladı başlayalı.

Ay verem edecek bu dizi beni, ruh sağlığım bozuldu uleyn.

Akşam kayınvalidemle izledik boyu devrilesice Ali'yi. Anam ne beddualar, ne tükürükler ne siz sorun ne ben söyliyim.:82:

Ay nolcak şimdi:18:, Ali deyyuzu geberse, Karolinide Cemile ve tayfası parça pinçik etse, içimin yağları erirdi valla, rejime filanda gerek kalmazdı

Karolin şırfıntısı nasılda yılan gibi bakıyordu Cemileye mahkeme koridorunda.

Aylin Soner'in teklifini kabul edecek ailesinden gizli. Gerçi ne kadar gizli kalabilirki bu konu.

herkesin yorumunu bir bir okudum, dizi esnasinda yazanlara alkishhh diyorumm.:81:
oyuncular yine muhtesemdiler...sayelerinde heyecandan basim agirdi , okadar yani!
Soner'in ne is yaptigini hala ogrenemedik,
fakat anladikki Aylinkiz'a o'da bos degil, restoran sahibine nasilda ''dukkanini kapattim'' diye bagirdi, Aylinin sokaklarda dolanirken ónüne bos bos bakmasi, cok dramatikti ...Ayline afferinnn.(yildizli)
eve geldiginde yanildigini aci bir sekilde itiraf etmesi,evdekilerin tepki vermeden onu sadece dinlediklerini....
gelelim Amina hatun'a; ben onun Ahmete asik olabilecegini hic kestirememistim, hayret nasil kacirmisim:26: dahada saskinlik uyandiransa , yatagina varmasi. beklemiyordum Aminadan, cok sasirdim.
Nihayet Ahmet cÖzÜlebildide,Berrin ögrendi..hele sükür.
final sahnesinin üstüne daha ne yazilabilirki? herkes gÖrdÜ...duygulandi,kizdi .Milli Deli basimiz -Allah basimizdan eksik etmesin- yine korkusuzca atladi, yine camdan girdi , bu sefer Ali'yi fena kistirdi....Bir babanin oglundan korkup kacmaya calismasina ilk kez sahit oldum (her ne kadar dizi olsada,insan kaptiriyor kendini) Mete'nin neden hircin,asabi,fakat bir okadar duygusal ,hassas yapisinin sirf babasindan görmedigi ilgi/alaka/sevgi/sefkatten ileri geldigini tekrar vurguladi cocuk.
ama ali nerden anlasinki, bencil vicdani kÖrelmis insan kilikli sey !!
neyse ya , isime konsantre olmam lazim ...
haftaya neler olur?? fikir yuruten varmi?

sahiden ya, neden ordaki hatunlar tepki vermedilerde, oyle bakmakla kaldilar??
ben; aha simdi onlari rezil ederler '' diye beklerken, bide alinin ters bakislarina maruz kaldilar?
hayret ettim yahu?? normali de bu olmali, kimse bisey diyemedi ne hikmetse, o dÖnemde hemde! cok ilginc.

aslında orasi bir mahalle herks birbirini tanır sever korur kollar
orda ki kadınlar birlik olup cemileyle önce aliyi sonrada bir güzel carolini döveceklerdi

son bölümlerini izlerken o kadar gerilmişimki bacaklaırmın titrediğini hisettim bittiğinde..
herkes gibi bende arasa hayran kaldım
Allah belanı en kısa zamanda versin ali,çocuğuda delirttin ya ne diyim sana..bizimde içimize su serpilir..şu carolinin ekberi kısa zamanda çıksada herşey ortaya dökülse ali mors olsa perişan olsa sürünse...

cemile aliye köpeek diye tokat attığında eşim ne dese beğenirsiniz...
hey yavrum bee eline sağlık ablama bak sen

bende diyorum mahalleli toplandı neden carolini ve aliye linç etmediler..bence o sahneye en yakışacak şeylerden biri buydu..carolinin saçlarını yolsalardı,yerlerde tekmeleselerdi

Dün yine duygu patlaması yaşadım. . Şok oldum aliye. . Boynu altnda kalsın deyyusun
Adamda hiç sevgi yokk . .pislikkk. . Nankörr. .
Bıraktığı evi görünce şaşırdım.Bide pişkn bi şekilde diyo nede olsa nafaka alıcaksın yaptır içini diye. .
Ayy o eltinin sözlerine bi ayar oldum . .Karışma diyor hemen kocasına. .Oda hemen dinlio
off off haftaya ne olucak çok merak eidyorum . Allah cemilenin yardımcısı olsun

of be ne bölümdü .. mahvolduk izlerken. evde küfürler beddualar havada uçuştu resmen. o mete öldürcek bizi ya. o nasıl bir oyunculuktur öyle. içimizi eritti .. çektiği acıları çok iyi yansıtıyor. kıyamıyoruz biz ona hiç.
o aliye ne demeli bilmiyorum ki. adamın yaptıklarını izlerken sinirden boynum tutuldu ya. hala ağrıyor. hadi eski karısını yani cemileyi saymayalım ama çocuklarını annesini nasıl sokağa atar bir adam. hemde polislerle.. joplarla.. mahallelinin sesi çıkmadı hiç. hayret bişey ya. bu zamanda bile neler yapar insanlar.. heleki öyle bir zamanda sahipsiz bıraktılar. isteseler neler yaparlar.. barındırmazlar ali ve carolini orda.. ah mete .. yaktı evi.. kendine bişey olmasa bari.. dizinin sonlarında yaptığı konuşma içimi yaktı.
ayline gelince.. sanırım sonerin teklifini kabul etmek zorunda kalacak. çünkü ailesini çok zor günler bekliyor bence. yazık olacak sanırım ayline bu genç yaşında.
dizinin en güzel sahnesi de cemilenin aliye attığı osmanlı tokadı oldu bence. ne sesti o yahu provasını yaptılar mı acaba bu tokat sahnesinin. çok iyi çalışmışlar..

Cemile Ali'ye köpeeek diye tokat atarken Carolin "paa" diye mi bağırdı ben mi yanlış duydum. O ne demek ki ya

Cemile Ali'ye köpeeek diye tokat atarken Carolin "paa" diye mi bağırdı ben mi yanlış duydum. O ne demek ki ya

paa ne demek bilmiyorum ama hakikaten bu caroline shirek teki eşeğe benziyor ... forumdaki arkadaşlar çok doğru bir tespitte bulunmuş..

not: teneşirlere gel inşallah ali..

"Siz defol" Karolin.

Hazır konuya yazıyorken bi beddua etmeden gitmiyim dimi

Allah belanı versin Aliiii, sümsük herif:95:

Bugün bir arkadaşım anlattı.20 yıl falan önce aynı şeyleri bir komşularının yaşadığını.Adam çoluğunu çocuğunu karısını dışarı atmış.Hemde karısınnın arkadaşı için.Böyle şeyler hayattada olabiliyor baksanıza..

Ali gibilerin tümünün boyu posu devrilsin emiii

cok feci bi bölümde, dizi bittikten sonra sinirden heycandan dizlerimin titredigini fark ettim.

bence ali meteyi kurtarcak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…