Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

İyi geldi tokatlama..

son sahneyi tekrar izledim gene ağladım nasıl bir oyunculuk ya hele osmanın berrine mektup getirmesi sırıtması o nasıl bir sevimliliktir öyle allahım

Herkes gibi bende Aliye sinir oldum..sövdüm ,saydım
Cemileye çok üzüldüm..Osmancığa da..
Ama Mete yok mu mete mahfetti beni,Adam çocuğunu delirtti,cinnet geçirtti sonunda..salya sümük oldum valla..
ne inandırıcı,ne süper bir yetenek..
Yolu açık olsun diyorum..alnından öpüyorum

Dizideki Dario moreno nun şarkısı nette çok ilgi görmüş..İşte o şarkı..
Moreno'nun şarkısı Öyle Bİr Geçer Zaman Ki'de / Magazin / Haberler / Video / Kanal D Web TV

Son düzenleme:

Dailymotion - Moody Blues aylinin sonerden ayrıldığında,bir şarkı vardı ya çok romantik,belki yine dinlemek isterseniz hanımlar

Off Ne güzel şarkılar ya, o yıllarda yaşamak çok isterdim çok

Dailymotion da sağdaki diğer videoları da tıklayın, benim gibi eski şarkıları seviyorsanız dinleyin çok güzel

sanırım bende bir sorun var
çünkü ben metenin son sahnedeki oyuncuğuluğunu biraz abartı buldum.
özellikle birazdan ölümde buluşucaz ali kaptan ölümde buluşucaz derken ki bağırması çok rol gibi geldi
15 16 hadi bilemedin 17 yaşında lise öğrencisini oynuyor
ama bana sesiyle mimikleriyle 22 23 yaşında genç adam gibi göründü.
yinede çok başarılıydı çok iyiydi
en çok etkilendiğim bölümlerden biriydi
hakanın babasının ses tonu oyunculuğu çok iyiydi
birde alinin tokat sahnesinden sonra suratındaki ifade, tek kelime etmeden seyirciye aktardıkları
çok başarılıydı.
aylinin sahneside çok iyiydi
hele osman gözlerindeki korku
ben birtek berrini beğenemiyorum bir türlü özelliklede ağlamasına dayanamıyorum.

güzel bir bölümdü ben dahil çevremdeki herkes gerilerek izlesek de hayatın ta kendisi
herkesin yaşayabileceği veya yaşadığı sorunlar oldukça başarılıydı oyuncular osman
cemileyi bütün kadınların sesi olup o tokatı içimize işledi resmen helal olsun böyle yürekli kadınlara...
aylin ve sonere çok üzüldüm sonerin durumu çok kötü iki ateş arasında kaldı bakalım ne olacak
ilerleyen bölümlerde...
aylini bende pek beğenmiyorum tamam hoş ama oyunculuğu pek başarılı ve içten gelmiyor.
mete yi hep dediğim gibi geleceğin kıvanç tatlıtuğu olarak görüyorum ama öğretmenler odasını
basma sahnesi ve bu bölümdeki bazı hareketleri çok abartılı geldi başarısını kanıtladı artık senaristler
artık bazı sahneleri çok abartmasalar iyi olur.

fragman varmı fragmannn çatlıcamm meraktann yaaaaaaaa

kızlar fragman cıkmıs tvde pek bişi gostermiyorlar ama içerde yanıyorlar diye gorunuyor

bir fragman izledim şimdi ama pek birşey yoktu.
sadece evin bütün olarak yandığı görülüyordu ve mete'nin yüzü is vs olmuştu.
Cemile galiba eve giriyordu veya girmeye çalışıyordu.
Öyle garip bir fragmandı işte

bu arada 3-4 hafta sonra zaman ilerleyecekmiş osman delikanlı olacakmış ama anlamadığım bu mete diğer kardeşler falan nasıl yaşlandırılacak..?? gerçekçi olur mu ki..?

arkadaşlar bu gerçek bir hikayemi tam bilen varmı??
birde osman cidden seri katil oluyorsa çok üzülürüm cidden..
acaba hikayeyide hücredenmi yazıyorrr??

evet fragmanda bişey yok sadece yangını gösteriyorlarr..genelde başlangıcın 5 dakikası felan varr..
ilerleri göstermiyorlar artık sanırım gerilelim iyice diyeee

yok canım Erkan Petekkaya ile yapılan bir röportajda adam espri yapmış osman seri katil olacak diye..olsa olsa osmandan reality show yapımcısı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…