bence alinin osmanin elinden cekecegi var..onun cezasini osman verecek
nilim kavak yellerinden aldığın tüyolar burda yok mu,azıcık bişiler çıtlatsanda merakımız gitse:97:
warrrr da aliiiiiiii gibisi yokkkk camilaaaa deseydi:))cemile iyi laf soktu caroline ama...avrupadan bir erkek bulamadinmi diye :))
Kızlarr bişey sorcam yerlı malı war brownı yaptım tepsıye yapışmış niyeee margarındenmıı
lütfennnnnn yapalımmmmmmm kazennnnnnnnn
Nerden bildin kız erkenden başka tüyoların yokmu
ya dizi bittiğinde öyle yorulmuştm ki..nası kastıysam kendimi,dayak yemiş gibiydimhiç ağlayamadım bile sinirmden öle kaskatı kaldım
bence mete ortaya çıkcak teslim olcak,osmanı harcatmaz,annesinide böyle bi teklif yapmaya mecbur bırakmaz,zaten cemilede osmanı vermez ama mete yinede atar kendini öne
oktay ustanınkınden yaptım 200 gr margarın ıcıne koydum dumduz pestıl gıbı olmuskalibi yaglayip(margarinle) unlayacaktin :))
oktay ustanınkınden yaptım 200 gr margarın ıcıne koydum dumduz pestıl gıbı olmus
oktay ustanınkınden yaptım 200 gr margarın ıcıne koydum dumduz pestıl gıbı olmus
brownıı sabah yapcam tarıf wer arkadasım ya kız ıstıyo yerlı malınakiz o adamin yemekleri yapilirmi biseye benzemiyo :)) soyleseydin ben sana guzel bir tarif verirdim
kizalar biyerde okudum ev yapilinca ali osman carolin oturacakmis evde yani verecek cemile osmani tuhhh gitti cocukk
yaa ben yazdım katıl olcak dıyeeeehadi yaaaaa,o karolin neler yapar osmancığa o zaman bizde kalp krizi geçiririzbelkide çocuk karolinle aliyi öldürür de seri katil olur:104:
Ama hani ailesinin yükünü falan omuzlıycaktı,acaba kısa bi süreliğine mi kalcak ki:26:
Nilim sen bi kaynak bulduysan gerisi gelir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?