Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

of ya of yine sinir harbi dolusu bi salı gecesi geçti.kalp krizinin hep eşiğinden dönüyorum bu dizi yüzünden.ali ile carolin ne zaman eziyet çekecek ya.valla senaristlerimi boğsam..

Alı carolıne yedırdı benım adam da kardeslerıne karılarına öyle adamlar war yanı kendı cocuguna karısına acımayan

Kızlarr bişey sorcam yerlı malı war brownı yaptım tepsıye yapışmış niyeee margarındenmıı

ya dizi bittiğinde öyle yorulmuştm ki..nası kastıysam kendimi,dayak yemiş gibiydimhiç ağlayamadım bile sinirmden öle kaskatı kaldım
bence mete ortaya çıkcak teslim olcak,osmanı harcatmaz,annesinide böyle bi teklif yapmaya mecbur bırakmaz,zaten cemilede osmanı vermez ama mete yinede atar kendini öne

aynen canim dayak yemis gibiyim ben valla stresten :))

Ali'nin (Erkan Petekkaya) eski eşi ve çocuklarının oturduğu tarihi ahşap ev, Unkapanı Zeyrek bölgesinde bulunuyor. Yapım şirketi tarafından orijinalliği bozulmadan dizinin konseptine uygun olarak boyanan köşk tam bir tarihi mekan. Köşk ile birlikte bulunudğu sokakta komple yapım şirketi tarafından döneme uygun hale getirildi. Zeyrek bölgesinde bulunan evler genelde ahşap ve tarihi binalar olduğu için köşkün durumuna göre ev fiyatları yükseliyor.
Değeri: 100 yıllık tarihi olan evin muadillerinin fiyatları 500 bin ile 1 milyon TL arasında değişiyor.

evin beykozda maketi yapilmis onu yakmislar...

kizalar biyerde okudum ev yapilinca ali osman carolin oturacakmis evde yani verecek cemile osmani tuhhh gitti cocukk

kizalar biyerde okudum ev yapilinca ali osman carolin oturacakmis evde yani verecek cemile osmani tuhhh gitti cocukk

hadi yaaaaa,o karolin neler yapar osmancığa o zaman bizde kalp krizi geçiririzbelkide çocuk karolinle aliyi öldürür de seri katil olur:104:
ama hani ailesinin yükünü falan omuzlıycaktı,acaba kısa bi süreliğine mi kalcak ki:26:

nilim sen bi kaynak bulduysan gerisi gelir artık

bu ali deki pişkinlik kimsede yok bide osmanı istedi yaa öbürlerine çok sahip çıktı ya osmanı da kesin bakar

yaa ben yazdım katıl olcak dıyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…