Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

aylin soneri buldu mete ögretmenını berrın arkadasını buldu hepsı babaya cekmış akılları aşna fişnede

kipacu cok cok tesekkur ederim ellerin dert gormesin.

demekki dogru anlamisim bazi seyleri...sagolasin ayy osman ne tatli oyle yaaa masallah allah ana babasina bagislasin...

aylinin soneri adam yolluyo ya ihtiyacınız bir şey varmı die ulan salak adam öle sorulurmu giysi yicek filan alınır getirilir ne yani kız şölemi desin soner çok açız gitcek yerimizmi yok desin ay bu erkekler bazen çok salak oluyorlar

ay ne zor secim ya..
babam osmani vermesin dedi ama baba dedim olmaz oda evladi dedim yani secemez dedim
oda dedi mete hapise girse cikar bi süre sonra ama osman o adamda olursa tamamen kaybeder dedi..
off cok karisik ya ne yapacak sanki osmani bakacak mi pislik aliiyyggh

ben Ali'nin oteldeki tavrına gıcık oldum
Cemile çırpınırken o merdivenden çıkıp sus işareti yapması beni delirtti
mete teslim olucak bence,Osmani vermesinler diye..

Cemıle dce benım gıbı buzdolabı we gıcık hıc sıcak deılız adamlar kacıyo bızden

ben Ali'nin oteldeki tavrına gıcık oldum
Cemile çırpınırken o merdivenden çıkıp sus işareti yapması beni delirtti
mete teslim olucak bence,Osmani vermesinler diye..

bende sizinle aynı fikirdeyim. Mete dayanamayıp çıkacak.
asla vermezdim osman'ı. meteden de vazgeçemem ama mete en azından olayları idrak edecek yaşta, babasının ne mal olduğunu biliyor. Osman'ı her gördüğümde için acıyo valla annem dokunup kızım film bu film demek zorunda kalıyor

Bu nasıl fragman böyle azcıcık son sahneden derleem yteni bölümden 3 4 ufak sahne

ali hiç bir zaman hele ki şuan asla ve asla pişman olmaz

ağlii dior ya allahım ben neler yapıorum böle die,umutlanıom akıllancak die ama yok yok
adamın içine şeetan girmş

mete kaciyor bence..bakalim neler olacak bu hafta cok heyecanli gecer yeniyil diye tatile girer dizi offf

bence Cemile durdurucak polisleri, vercek Osmanı..bana öyle geliyor..
Mete ve Osman vedalaşıyor gibiler

bence mete kacmaya çalışıcak kosucak fln polısler farkedıcek sonunda yakalıycaklar... şıkayetınden vazgecırmek zorunda kalıcak cemıle mete yı tutkladıklarını gorunce osmandan vazgeçicek....

Veya bir düşüncem,mete hapıslerde buyuycek osmansa cemıleyle kalmaya dewam edıcek ay bılemedım kı :26:

Ahmet orda bdygrdlık yapcagına alsın mete yi kaçırsın saklasın..saklycak yerlerı wardır yol yordam blırler onlar yaaa

mete napıyo kaçıyo mu teslim mi oluyo anlamadım :44: bu arada ali allah seni kahretsin içimde kaldı söyleyeyim dedim suratını görünce vicdansız herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…