Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

cocuk aliden mı acaba daha yenı 1 hafta önce öbür adamın yatagından cıktı hımmmm enteresan tam müge anlık bı konu

Son düzenleme:
Anaaaam bide hamilemiymiş Karolin. Vıış

Taşı kuyuya attık bakalım, kim çıkaracak

sübyancı değil empati kuruyor ama onun hikayesini henüz anlatmadılar

soner ayline fena aşık çok belli ama kardeşi için ayline belli etmiyor duygularını.. inci hocayı bilmiyorum aşık olursa büyük bi süpriz olur aralarında 6 yaş var ama bilemiyorum :44:

kızlar inci hoca meteye kıyamıyor, acıyor ve çok ta seviyor. aşk değil yani.. aralarındaki yaş farkı çok değil. mete 15 inci 21. ama yinede etik olmaz. fakat incinin derhal nişanlısından ayrılması gerekli. resmen hiç düşünmeden kızın başını belaya soktu nişanlı müsveddesi.... şimdi inciyide tutuklarlar yardım ve yataklıktan. işte o da çok trajik olur.

dizi boyunca öyle laflar ettim ki recep ivedik yanımda pıss diye kalır :)

en sonunda ali geliyoduya.dedim akıllandı bu heralde duydu laflarımı

ve ardından osmanı istedi

yahu o caroline öldürür o osmanı be sonra mete onu ve aliyi öldürür!

şu mete bi öldürse şu ikiliyi ah ah

şimdi ben orda cemilenin yerinde olsam al sana osman yapardım

sözüme ali allah belanı versin diyerek başlamak istiyorum annelik ne kadar zor ya cemilenin yerinde olsam aliyi öldürürdüm yaaa yeterrrrrrrrrrr bu ne ya adam hep beni şaşırtıcak bişeyler buluyo sanki osmanı alsa o çocuk yapılanları unutucak yazıklar olsun carolıne hamileyse çok mutlu olcam kendi çocuklarını insanlık yapmayan ali ekberin çocuğuna babalık yapsın

sözüme ali allah belanı versin diyerek başlamak istiyorum annelik ne kadar zor ya cemilenin yerinde olsam aliyi öldürürdüm yaaa yeterrrrrrrrrrr bu ne ya adam hep beni şaşırtıcak bişeyler buluyo sanki osmanı alsa o çocuk yapılanları unutucak yazıklar olsun carolıne hamileyse çok mutlu olcam kendi çocuklarını insanlık yapmayan ali ekberin çocuğuna babalık yapsın

kızlar caroline n hamıle oldugunu nerden ckarrdınzz kıı

evet sadeced biri yazmış ama öyle birşey yok yeni fragman çıkmadı geçtiğimz bölümde de buna bnzer birşey konuşulmadıda
arkadaşlar birde osman seri katil ,katil vb... olmayacak erkan petekkaya latife yapmış

Hamile olsa güzel olurdu ama...alinin aklı warsa bıraz suphelenır ama hıc sanmıyormmm carolıne cocugum sadece baksmamızla oldu dese bıle ali yer :86:

Bu arada kızlar geçen hafta ki bolumde aylının annesıne sarıldıgı yer wardıyaaa durup durup orayı tekrar ızlıyorm benım koptugum sahnee birde diyor ya sana bırsey yaptı mı yapmadı desem yalan olur,içimde birseylerı kırdı..ama bende kırdım bırkac tabak bardak gücüm okdrına yettı :2: dayanamıoorm o sahhneye soner bılse yaptıgın ııcını parcaladı kzıın onada sınırlıyım bn artık :84:
birtek osmanı,meteyı ahmetı sewıyorum bu dızıde kı erkk oyunculardan..gerısını at copee:84:

O sahnede bende cok duygulandim.. zaten senaryoda ki diyaloglarin hepsi ayri guzel.
Cok duygulaniyorum, surekli icimde biseyler kopuyor bu diziyi izlerken.
Ben agliyorum esim yanimda kufrediyor

ya cemile ali'ye dava açsın nafaka için sonra da sen nafakayı ödeme istersen ama şikayetini geri al dese .. :44:
çok mu geç olur ki

ay bence mete çıkıp teslim olacak mete hayatta kardeşini verdirmez babasına

ali ne kadra vicdansız merhametsiz pis bir insan ya

dun aksam bende ilk defa bolumun sonuna kadar izledim.zaman zaman izliyordum ama tamamini degil.ali adammisin sennn.esimde cok kizdi.hani su otlede aliyle cemilenin diyaloguna.dedi ya bellki adam olur.esimde diyor sen kendin adam ol once ********zz...

neyse bide benim anlamadigim yerler var.hani su nerimanin kocasi alinin abisi mi oluyor.ekber nerelerde.

ve aylinin sevdigi adam kardesi ayline asikta ve hastaya kardesi.kardesi yuzunden mi vazgeciyor aliden.birde ahmet neden evlenmis o yabanci kizla.caroline bankada calisacakti birara sanki noldu?kusura bakmayin pek cok sordum.ama dedimya daha yeni basladim ben papatyami seyrediyordum onceden...

canım tek tek cewplym:) evet nerımınan kocası güüya alının abısı ama bır halta yaradıgı yok
Ekber paraları aldı keyfı keyıf en son boyle gosterdıler paraya razı kaldı hollandada....
Adam evet kardesı sewıyor dıye aylıne sewdıgını soylemıyor tam vazgecmıste gorunmuyo ama arada kardesı war:)
Ahmet kzla sıyaset ıcın ewlenmıs turkıyeye rahat gırıs cıkıs yapabılmesı ıcın..sadece kagıt uzerınde bır ewlılık.. carolıne calısacak ewet turkyede kı subesınde ama bu bolum bır bılgı wermedıler.... umrarım aydnlatmısımdır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…