aa caro hamile mi kaldı o adamdan ?
Yaaaa kötülükte sınır tanımıyor yaaa ş........Varmı gerçekte böyleleri..Yoktur değilmi arkadaşlar..
cocuk aliden mı acaba daha yenı 1 hafta önce öbür adamın yatagından cıktı hımmmm enteresan tam müge anlık bı konu
Ay nasıl seviyor
Dünya kadar yaş var aralarında. Hem Mete öğrencisi. Olur mu hiç öyle şey. Olmaması lazım.
Soner'de İnci'de sübyancı ayol
vay başıma. :dizlerini döven smil:
Yok artık demek istiyorum sayın seyirciler.
kızlar caroline n hamıle oldugunu nerden ckarrdınzz kıı
Bu arada kızlar geçen hafta ki bolumde aylının annesıne sarıldıgı yer wardıyaaa durup durup orayı tekrar ızlıyorm benım koptugum sahneebirde diyor ya sana bırsey yaptı mı yapmadı desem yalan olur,içimde birseylerı kırdı..ama bende kırdım bırkac tabak bardak gücüm okdrına yettı :2: dayanamıoorm o sahhneye soner bılse yaptıgın ııcını parcaladı kzıın onada sınırlıyım bn artık :84:
birtek osmanı,meteyı ahmetı sewıyorum bu dızıde kı erkk oyunculardan..gerısını at copee:84:
yaptı yine yapacağını kalleş heriffff:95::95:
dun aksam bende ilk defa bolumun sonuna kadar izledim.zaman zaman izliyordum ama tamamini degil.ali adammisin sennn.esimde cok kizdi.hani su otlede aliyle cemilenin diyaloguna.dedi ya bellki adam olur.esimde diyor sen kendin adam ol once ********zz...
neyse bide benim anlamadigim yerler var.hani su nerimanin kocasi alinin abisi mi oluyor.ekber nerelerde.
ve aylinin sevdigi adam kardesi ayline asikta ve hastaya kardesi.kardesi yuzunden mi vazgeciyor aliden.birde ahmet neden evlenmis o yabanci kizla.caroline bankada calisacakti birara sanki noldu?kusura bakmayin pek cok sordum.ama dedimya daha yeni basladim ben papatyami seyrediyordum onceden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?