Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Ne olacak şimdi??
bir anne nasıl seçim yapar?? onu da geçtim, bakalım Osman gitmek isteyecek mi??
benim tahminime göre Aylin Soner'in kardeşiyle evlenmeyi kabul edecek ama
şartlar sunacak...
offf öyle geriliyorum ki diziyi izlerken,
Ai ve Carolın'i ayrıca Ali'nin abisi ve yengesini boğmak istiyorum resmen...

Hele o yengeyle amca. Allah belanızı versin sizin. Nasıl insanlarsınız siz. Hatta insanmısınız siz. parazitler.

CEMİLEEEE, KALK AYAĞA, ASLA DİZ ÇÖKME

ben bu diziyi izlemiyorum çünkü piskolojim bozuluyo
akşam annem ve komşular izlerken ağlıyolar bende zor tuttum kendimi bana neoluyosa

Karolin gerçek hayattada evli adam ile aşk yaşamış birde bunun lezbiyen filmide varmış tam skandallar kraliçesi

Karolin gerçek hayattada evli adam ile aşk yaşamış birde bunun lezbiyen filmide varmış tam skandallar kraliçesi

Di mi ya

Öyle oynuyorki dizide valla yırtasım geliyor ağzını. Ne bakıyor ama Cemileye çocuklara alaycı alaycı, galip benim sizde kimsiniz uleyn der gibi, valla yerimde duramıyorum onu öyle görünce.

sözüme öncelikle allah belanı versin aliiii demekle başlamak istiyorum. teneşirlere gel inşallah..

konuya gelince ; bence mete durumu farketti ve osmanı vermemek için evden dışarı çıkacak. o anda polisler eve hücum edecekler. tabi şu durumda inci hocada suçlu görünmekte . o da tutuklanacak. cemilenin bir hapishane tecrübesi var. nasıl bir yer olduğunu çok iyi biliyor. mete de asi bir çocuk. onu hapiste öldürebilirler bile. hapse girdiği için zaten sabıkalı olacak hayatı boyunca.tüm bunları görüp düşündükten sonra osmanı vermeye razı olur diyorum. çok zor bir karar olacak . allah kimseyi evlat tercihi yapmak zorunda bırakmasın.
ayrıca o ali çoook kötü durumlara düşecek. ev yanmış. biz olsak önce yeniden yapmak peşine düşeriz. carolin önce mobilya seçimi yapıyor. hemde avrupa..

mete akıllı ve duygulu çocuk osmanı o canilerin eline bırakmamak için çıkıcak dışarı

bulacak ama o yakındır azgının başına gelecekler...
neydi adamın adı hele bi gelse dört gözle bekliyorum
mahalleliye de hayret ettim tepki verebildiler sonunda
inci ye helal olsun valla

sözüme öncelikle allah belanı versin aliiii demekle başlamak istiyorum. teneşirlere gel inşallah..
.

cemile yangında oğlunu kurtarmak için nasıl içeri attı kendini değilmi, annelik işte yavrusunu bırakırmı ağladığım sahneydi diyebilirim. ama vicdansız baba şikayetçiyim demezmi insan hakketten boğmak istiyor o derece yani..son anda aklı başına geldi sandım ama meğersem derdi başkaymış...

FLASH FLASH FLASH

sizce Cemile Osmani verecek mi ?

iki ihtimal varrrr vermeyi kabul edecek ama osman çok perişan olcak ayrıldığı için ve geri getirecek ....
osmanı vermeyecek ama mete teslim olacak annesine kimsenin önünde eğilme diz çökme dedi kimseyee...kendisi için diz çökmesini yalvarmasını hiç istemezz.

osmanı vermeyecekler benim kanımcada verirse osman onların hayatına uzak kalacak nasıl anlatabilirr

metenin söylediği laflarr koca bir kayayaı bile eritirdi bu adamınn kalbindeki ışık sönmüşş....
osmanı isteyecek kadar babada meteyi isteyecek akdar baba deilmi...sırf inat uğrunaaa çocuğu istiyorr..

madem okadar istiyorr calorin iranlıdan hamiel kaldı heralde onun çocuğunu büyütür artıkk bir kelime kullanacaktım ama rtük ten geçmezzz

Son düzenleme:
Gerzek Karolin beyinsiz Ali'yi nasıl doldurmuşsa, Avrupadan mobilya getirtiyor ama karısına nafaka vermiyor. Niye?? dardaymış paşazade. Allah belanı versin sümsük herif

Bir dizi Bu kadar mı içine alıp insanı sürükler, anlamış değilim
Akşamları izleyemiyorum, biraz önce izledim ve Mete'nin annesine "sakın diz çökme diye" bağırdığı sahnede koptu film bende
Sonuçta aslında bi dizi ama, gerçek hayatta da Cemilelerin, Metelerin olabileceği düşüncesi kahrediyor insanı
Benim şahsi düşüncem, Carolin ve Ali karektersizlerinin hakkından Ekber gelecek (inşallah)
Soner bu durumda neler yapacak onu da merakla bekliyorum

Yahu bu Soner sanırsam galiba Aylin'i seviyor he.

Aylin'e de aferin , zorluklar çekiyor ama yine de zengin Soner'in teklifini kabul etmiyor. Soner'i de sanırım bu kamçılıyor. Mesude olsaydı çoktaaaan kabul etmişti bile.

İnci Hoca'yı cidden anlayamadım. Niyeti nedir????

Kuzum galibası ne, adam bal gibi seviyor Aylin'i
Sülüman efendi kaç kere ima etti, sen kaçırmışın o kısmı
Yazık ona da be bi yanda kardeşi, bi yanda Aylin

İnci'yi dün akşamki bölüme kadar bende öğrenci sevgisi, merhamet gibi duygular besliyor Mete'ye diye düşünüyordum ama, akşam ki bölümde kafam karıştı

Ay inşallah bu diziyide küçük kadınlar dizisi gibi yapmazlar, azcık araya güzel olaylar da karıştırsınlar
Hep felaket hep felaket o da sıkıyor insanı bi yerden sonra

İnci hoca meteyi seviyo bence

Ay nasıl seviyor
Dünya kadar yaş var aralarında. Hem Mete öğrencisi. Olur mu hiç öyle şey. Olmaması lazım.
Soner'de İnci'de sübyancı ayol
vay başıma. :dizlerini döven smil:
Yok artık demek istiyorum sayın seyirciler.

İnsanlığı, merhameti,yardımseverliği o kadar unutmuşuzki,İnci hocanın gösterdiği yakınlık karşısında kafamız karışıyor..aslında olması gereken o...

Sevsede normal yaa..Mete yani buuu..

Selam kızlar, ben de bu dizinin müptelası oldum valla. Carolin yangından sonra şikayetçi var evet diye yırtınca bi taraflarını dedim Mete git şunun ağzını burnunu dağıt da aklı başına gelsin.. Ama o Ekber' den bulacak cezasını inşaAllahhh Bir baba Osman' a bu kadar düşkünken diğer çocuklarına nasıl böyle öfkeli olabilir anlamıyorum :44: Bi de utanmadan Mete baksın sana dedi irezil herifff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…