Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Deniz Gezmiş'in yüzünün gösterilmemesi saçma geldi bana , hafif sırıtışlar falan..Çağrı filmi geldi aklıma , o kadar da değil dedim kendi kendime.

yani yuh diyorum şu eltiyle caroline bak ya hemen de kanka oldular yine,cemileyi görcekler ya

dantelli kırmızı geceliği 'ben koymadım, bilerek yapmadım, unutmuşum.' dedi geçiştirdi. ali eve, talebe kabul cevabı neticesinde geldiklerini öğrendiğine göre bakalım bu durumu nasıl geçiştirecek karolin çemçükü

öyle bir geçer zaman ki... ama nasıl geçer cemile için mete,aylin,osman ve onlar gibiler için derin izler bırakır da geçer berrini saymadım çünkü onun umrunda değil annesini fitilledi durdu boşan boşan diye sonra da oturdu kendi aleminde hanfendi...hele ahmete ağzı açık ayran delisi gibi bi bakışı var ya deliriyorum valla

Deniz Gezmiş'in yüzünün gösterilmemesi saçma geldi bana , hafif sırıtışlar falan..Çağrı filmi geldi aklıma , o kadar da değil dedim kendi kendime.

aynen katılıyorum ben de ortalık aydınlandı falan herkesin yüzünde bir huzur belirdi abartmışlar o sahneyi

aynen katılıyorum ben de ortalık aydınlandı falan herkesin yüzünde bir huzur belirdi abartmışlar o sahneyi

Biraz araştırdım da şimdi öğrendim neden göstermediklerini , vakti zamanında D.Gezmiş'i şimdiye akdar canlandıranlardan biri sağcı birde Berhan Şimşek'miş ve çok tepki almışlar . sonrasında Hatırla Sevgili dizisinde aynen bu şekilde yüzünü göstermeden sadece seslendirmişler. Bu bölümdeki seslendiren de yine Hatırla Sevgilideki seslendirmenmiş. Sanırım yönetmen başlarının ağırmasını istememişler.

eski temizlik kovalari simdiki vileda kovalarindan daha fonksiyonelmis. temiz su icin bi kova kirlisi icin bi tane oh mis. cok sacma simdikiler.

Ve söylemeden olmaz şimdi , şu atlılar var ya gözü sürmeli çirkin adam özellikle.... Carolin'i kaçırsa ya o, birde bonus'u Neriman olsa

Güzel yıldız, Alman "Kölner Express" gazetesine yaptığı açıklamada, Türkiye'deki genç kızların kendisi gibi olmak istediğini belirterek, "Dizide arka planda oynamama rağmen burada bana tapıyorlar" ifadesini kullandı.

Gazetenin haberinde, Alman oyuncunun, sokağa çıktığında birçok hayranı tarafından hediyelere boğulduğu, imza almak isteyenlerin birbiriyle yarıştığı, hatta dizideki rolüne kızan bazı muhafazakar yaşlı izleyicilerin bile, kendisiyle tanışıp konuştuktan sonra Elles'i çok sevdiği belirtildi.

Arkadaşlar , Ahmet'in Filistin'li eşi

leyla halid:ilk filistinli kadın hava korsanıdır.1969 yılında twa havayollarına ait bir uçağı kaçıranlar arasınadadır.daha sonra bir kaç kez terör eylemlerine katılmıştır.ve hala yaşıyor.

Ya ben mete'yi öyle babasıyla göz göze görünce ağladım gene

Bu çocuk umarım daha iyi yerlere gelir

Çünkü çoğu kendini beğenmiş (50 milyar alan ) işe yaramaz oyunculardan daha daha iyi

dizi güzel Osman Mete Ali kaptan süper
fakat ben dizilerin bu kadar taraf olmasını hiç hoşlanmıyorum
bu ne şimdi sağcılar çirkin giyimli sinsi kız kaçıran sürekli hinlik düşünen basit kötü insanlar
hep kendi menfaatleri çıkarları söz konusu
sola gelince onlar herkeze saygıyla sevgiyle yaklaşan
sürekli türkiye ve türk insanı için çalışan yüce gönüllü insanlar
zaten deniz gezmiş artık ışık hüzmesi içinde tasvir ediliyor
o kadar eskiyi bilemem ama 12 eylül öncesini ve olayları çok yakından görmüş biri olarak şunu derim
yeter artık abartmayın komik oluyorsunuz
şimdiye kadar tam tersi bir durum olsaydı
bu kadar populer bir dizide sol yere batırılıp sağ göklere çıkarılsaydı çoktan tantana çıkmıştı
yalanmı düşünün bir kez cevap verin
objektif değilsiniz madem sokmayın bu tür konuları yada biraz objektif olun lütfen yani

ucu siyasete dayalı yorumlar yapmayalım,yasak diye biliyorum...yoksa bu tür bir yoruma cevapsız kalmazdım....

bu haftaki bölüme gelirsek,o caroline ve nerminin kafaları tutup tokuştura tokuştura dövesim geldi...rezil insanlar,cemileyi rezil ettiklerini sanıyorlar....aşağlıklar....

çok üzüldüm cemileye,çok içim acıdı Allah düşürmesin kimseyi böyle....

Sevgili Cemre;

Sizden önce böyle bir rahatsızlık belirten olmamıştı,nedir bu öfke şimdi?
Işık hüzmesi içinde tasvir eden biz değiliz...

Muhteşem Yüzyıl'da ki Osmanlı tartışmalarından sonra bu dizide de sağ-sol tartışması hiç seviyeli olmayacaktır sanırım.Fazla uzatmak istemiyorum,illa ki verilecek cevaplar vardır (tarafımca da) ama uygun olan yer burası değil sanırım.Benden çok daha iyi biliyor olmalısınız bunu,üyelik tarihinize bakınca...

Saygılar...

ben diziye ve senaristlere söz söylüyorum buradaki kişilere değil
onun için alıntı yapmıycam
ama lütfen biraz insiyatif bu kadar sevilen bir dizide bu denli yanlı olmak ne derece doğrudur

Daha önce bir arkadaş daha yazmıştı.

Açıkcası o sahneleri göstermelerini sabırsızlıkla bekliyorum, Amina gösterilip örgütten falan deyince acaba o mu demiştim o çıktı.

Dizi dönem dizisi olma özelliğini iyice gösteriyor. Bekleyelim görelim

Ya ben mete'yi öyle babasıyla göz göze görünce ağladım gene

Bu çocuk umarım daha iyi yerlere gelir

Çünkü çoğu kendini beğenmiş (50 milyar alan ) işe yaramaz oyunculardan daha daha iyi

En çok kazanan oyuncu o odun Necati Şaşmaz diye biliyorum ben. 60 bin miydi neydi .

Normal o odunlukla anca kardeşinden para kazanabilir zaten

bu caroline elti neriman yanındada promosyon olarakk mesude cadısı 3ünede döwmek istiorum sinirdenn ağlıorum resmen yaa.ahh osmann yawrum yaa ne tatlıydı yine awucunu yalaa üzerünede bi bardak su iç lıkır lıkırr yerim ben onuuu

daha neler olucak merakla bekliorum cemile o yerleri sildiği bezle onların suratlarını silse bi güzel oo pis suyuda kafalarından boca etsee ayy ne güsel ama yapmaskii :78:

Kesinlikle katılıyorum. Bu dizide onaylamadığım tek konu bu. Senaristler işin içine siyaseti hiç sokmasalar çok daha güzel olacak. Ayrıca muhalefet olmak lüzumsuz. Nasıl dizideki bardakları,atlıları,seneryodaki açıkları eleştirebiliyorsak bu konuyu da eleştirebiliriz. Bu siyasi bir propaganda değil,dizide beğenmediğimiz bir nokta...

ben bu diziyi izleyemiyorum.

yaşıyormuşum gibi anlatamam nasıl üzüldüğümü...
böyle insanlar varmı....olmuşmudur gerçekten...
aklım hayalim almıyor.
her izlediğimde kalbim sıkışıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…