Biraz araştırdım da şimdi öğrendim neden göstermediklerini , vakti zamanında D.Gezmiş'i şimdiye akdar canlandıranlardan biri sağcı birde Berhan Şimşek'miş ve çok tepki almışlar . sonrasında Hatırla Sevgili dizisinde aynen bu şekilde yüzünü göstermeden sadece seslendirmişler. Bu bölümdeki seslendiren de yine Hatırla Sevgilideki seslendirmenmiş. Sanırım yönetmen başlarının ağırmasını istememişler.
HAtırla sevgili dizisinin sıkı takipçisi olarak cevaplayayım orada deniz gezmişi göstermişlerdi hatta sırtındaki montuna kadar gerçek deniz gezmişe çok benziyordu.evet sağ görüşlüymüş ama o anlamda göstermemeleri çok saçma ona bakarsanız erkan petekkayada eşini aldatan çocuklarını bırakan biri değil yanii oyunculuk başka ..
dizi güzel Osman Mete Ali kaptan süper
fakat ben dizilerin bu kadar taraf olmasını hiç hoşlanmıyorum
bu ne şimdi sağcılar çirkin giyimli sinsi kız kaçıran sürekli hinlik düşünen basit kötü insanlar
hep kendi menfaatleri çıkarları söz konusu
sola gelince onlar herkeze saygıyla sevgiyle yaklaşan
sürekli türkiye ve türk insanı için çalışan yüce gönüllü insanlar
zaten deniz gezmiş artık ışık hüzmesi içinde tasvir ediliyor
o kadar eskiyi bilemem ama 12 eylül öncesini ve olayları çok yakından görmüş biri olarak şunu derim
yeter artık abartmayın komik oluyorsunuz
şimdiye kadar tam tersi bir durum olsaydı
bu kadar populer bir dizide sol yere batırılıp sağ göklere çıkarılsaydı çoktan tantana çıkmıştı
yalanmı düşünün bir kez cevap verin
objektif değilsiniz madem sokmayın bu tür konuları yada biraz objektif olun lütfen yani
Sevgisiz büyüyen bir çocuğun,bize göre aşırı ama
onun için normal olan hareketleri...
gerçekten ailesinde sevgiyi tatmamış,görmemiş çouklardan
normal hareket beklemek yanlış olur.
dizide bunu çok güzel işlemişler..
haftaya Ali ne amaçla o eve gittiklerini anlayacak ve inşallah
nikah kıyılmadan bırakacak Carolını diye düşünüyorum...
ayrıca şu sonuçlanmamış kaçırma olayından sonra sanıyorumki Aylin kabul edecek..
Ali hiç bırakırmı Karolini. yer valla onu Karolin.Nasılda gözleriyle idare ediyor Aliyi, helal olsun yılan Karoline.
Olur mu canım Avrupalı Caroline tabi yalakalık yapıcaklar
Baştan beri sürekli takip etmiyorum ama Salı günleri illaki izlettiriyo kendini dizi,
Ama bu bölümde hakkaten Yaprak Dökümü-2 olacağına kanaat getirdim,:97:
Çok abartmışlar hakkaten dram yaşatıcaz diye,
Aylinin kaçırılma sahnesi hakkaten basitti yani,
Kız iyi rol yaptı ama...
Cemileyi rezil etmek için yaptıkları oyun da hiç inandırıcı değildi,benim bildiğim genelde akşam
misafirliğe gidilir,bi de Caroline kim oluyoki merak etmişler de tanışmak istemişler,çok anlamsız olmuş orası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?