Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Klasik Türk Filmine döndü. Karı koca arasına çemçük kedi girer, yuva dağılır, baba para içinde zevk sefa yaparken diğer aile fertleri yoksulluk yaşar, küçük çocuk babaya verilir cici anneyi delirtirgerçek anne ile görüştürülmez, anne herkesten gizli temizlikçiliğe başlar sonra bu öğrenilir baskına gidilir. Kabak tadı vermeye başladı senaristlerin haberi ola! Bu Cemile akıl yoksunu mudur nedir ya çocuğun velayeti bunda adam çocuğu bundan kaçırıyor ama hiç sesini çıkarmıyor. Hepsini geçiyorum Berrin! Kızım ben senin saçını başını yolarım yaa!!! Millet orda dava peşindeyken sloganlar türküler söylerken mal mal Ahmetin yüzüne bakıyosun. Tıkmışlar sizi kodese hala Ahmetde Ahmet diye yırtınıyosun. Şu kızı joblasınlarda aklı başına gelsin artık ya!!! Samsundan Ankaraya Mustafa Kemal Yürüyüşünü Deniz Gezmiş başlattığı için mutlaka bi şekilde olayların içinde gösterilmesi gerekiyordu bence öylede oldu. Yanlı bir dizi mi evet bencede taraf tutan bi dizi.

HAtırla sevgili dizisinin sıkı takipçisi olarak cevaplayayım orada deniz gezmişi göstermişlerdi hatta sırtındaki montuna kadar gerçek deniz gezmişe çok benziyordu.evet sağ görüşlüymüş ama o anlamda göstermemeleri çok saçma ona bakarsanız erkan petekkayada eşini aldatan çocuklarını bırakan biri değil yanii oyunculuk başka ..

Ya benim anlamadığım o dönemde kaçırdım mı ne, bu cemile carolinin oturduğu evi neden üzerine yapmadı, kayınvalidesi bu evi almadan boşanma demişti, kaldı sap gibi ortada. Adamın herşeyini almadan boşanılır mı ya, iyice kendini güvenceye al, neden nafakayı ödemiyor diyo suç duyurunda bulunmuyor, anlaşılır gibi değil.

Aylinide o atçılar nerdeyse kaçırıyorsu, ne kadar dehşet bişey.

Aynen katılıyorum canım, hatırla sevgilide, gösteriliyordu, bende hiç kaçırmadım o diziyi çok güzeldi.

Cemre arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum bu bölüm bizi sıktı bu kadar taraf tutmak, bize pes ettirdi eşimle sık sık gözgöze geldik yeter artık der gibi,hatta eşim çok fena yorumlar yaptı burası yeri olmadığı için sözetmek istemiyorum ama senaristler bu konuda daha titiz davranmalılar diye düşünüyorum. Bide çöpçülere taktık ne bitmez çöpmüş Mete kapıyı kırdı girdi çıktı adamlar hala takır takır çöp boşalttılar bitmedi. Ayrıca Süleyman Aylin i niye zorla kaçırmadı Soner e nasıl hesap verecek.

dünkü bölüm biraz yavandı.en güldüğüm nokta aylin kaçırılırken, onu kurtaran süleyman efendinin bende aynı şeyi yapmaya geldim demesi. bir günde iki kaçırılma vakası. hahhaa
en basit yeri ise metenin osmana gittiğinde babasının uyanması ve birbirilerine gözleriyle onay vermeleri.şimdiye kadar Ali nin oğluna tepkisini görmüştük. eve bi hırsız gibi girerken bu kadar sakin kalması ne bilem garip geldi bana. tamam osmanın yanında bağırsın demiyorum ama bi yataktan bile kalkmadı.
birde cemilenin çalıştığı yere giderken herşey çok hızlı gelişti.hangi ara neriman ayarladı. hangi ara Ali inandı. hemen ertesi günü bunların oluşu biraz garip kaçmış. dram üstüne dram yapmaya çalışmışlar ama komik buldum bazı yerleri ben.

Neyse o gösteriliyor dizide , ne yaşanmışsa o
Bence yanlı değil olduğu gibi yansıtmışlar
Ben bu bölümü tam dizliyemedim ama
Osmana tekrar tekrar bayıldım
Buzdolabından çorbayı çıkartıp soğuk soğuk içmesi
Off kuzum ya çok açıkmış..

uzun bir aradan sonra merhaba,
öyle bir geçer zaman ki yi beğenerek izliyoruz ailecek,
biraz abartılı yanları olabilir belki,çok dramatik ama yokmu böyle olaylar? çokkkk
metenin babasıyla gözgöze geldiği bölüm çok güzeldi,onlar gözleriyle konuştu zaten,
mete babasının kendisini hiç o şekilde kucaklayıp yatırmadığını söyledi zaten orda aliye,
ali neden ağladı neden sessiz kaldı?
ailecek izlenecek dizilerden biri bence,onca saçma dizinin içinde :)

Sevgisiz büyüyen bir çocuğun,bize göre aşırı ama
onun için normal olan hareketleri...
gerçekten ailesinde sevgiyi tatmamış,görmemiş çouklardan
normal hareket beklemek yanlış olur.
dizide bunu çok güzel işlemişler..
haftaya Ali ne amaçla o eve gittiklerini anlayacak ve inşallah
nikah kıyılmadan bırakacak Carolını diye düşünüyorum...
ayrıca şu sonuçlanmamış kaçırma olayından sonra sanıyorumki Aylin kabul edecek..

Son düzenleme:
Akşamki bölümden pek haz almadım. Zaten yarım yamalak izledim ondan mı acaba:26:

Ali hiç bırakırmı Karolini. yer valla onu Karolin. Nasılda gözleriyle idare ediyor Aliyi, helal olsun yılan Karoline.

Ali hiç bırakırmı Karolini. yer valla onu Karolin. Nasılda gözleriyle idare ediyor Aliyi, helal olsun yılan Karoline.

kuzucum belkide dileğim odur yaa,
ay ne gıcık kadın,resmen parmağında oynatıyor Al''yi ama
benim içime doğuyor,bak nasıl hatasını anlayacak...

çok merak ediyorum ali bu sefer yine mı susacak karoline karşi:18:?daha önce kaç kez gördü ne mal olduğnu,sustu sustu,bu sefer de susarsa da pes,mete yi evde gördüğnde aliyi beğendim,en azından bu sefer sessiz kaldı,hatta göz yaşları bile vardı bence ali herşeyin farkında,ama herşeyin için çok geç olduğnu düşünyor,sabahı da karoline bu yüzden gece olayından bahsetmedi,aylini kaçirma olayında da çok saçmayıdı:86:,benim bildiğim kadarıyla romanlar dışardan roman olmayan kızları kabul etmezler,almazlar,kendi kızlarını da kesinlikle vermezler,bir de adam top gibi yuvarlak :90 aylini nasıl aldı kaldırdı:86: peri masalı gibi valla:103::111:

Baştan beri sürekli takip etmiyorum ama Salı günleri illaki izlettiriyo kendini dizi,

Ama bu bölümde hakkaten Yaprak Dökümü-2 olacağına kanaat getirdim,:97:

Çok abartmışlar hakkaten dram yaşatıcaz diye,

Aylinin kaçırılma sahnesi hakkaten basitti yani,

Kız iyi rol yaptı ama...

Cemileyi rezil etmek için yaptıkları oyun da hiç inandırıcı değildi,benim bildiğim genelde akşam

misafirliğe gidilir,bi de Caroline kim oluyoki merak etmişler de tanışmak istemişler,çok anlamsız olmuş orası...

sadece 1 kez izledim...ogünden beridir nezaman ekranda görsem hemen kanalı değiştiriyorum.
ben çok ürktüm bu diziden..çok ağladım ve ters etki yarattı galiba diziden soğudum..
psikolojim kaldırmıyor..

kızlar sizde fark ettinizmi bilmem ama benim dikkatimi çekti olaylar çok abartılı anlatılırken, alinin evi uzaktan gösterdiler kapının üstünde klima vardı

aynenn...............

kızlar gecelik olayında ne tepki verdiyse yine aynı tepkiyi verecek Ali efendi.
iki bagırır sonra "yatak çok soğuktu ben üşüdüm" der koklaşırlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…