Deniz Gezmiş'in yüzünün gösterilmemesi saçma geldi bana , hafif sırıtışlar falan..Çağrı filmi geldi aklıma , o kadar da değil dedim kendi kendime.
dizi güzel Osman Mete Ali kaptan süper
fakat ben dizilerin bu kadar taraf olmasını hiç hoşlanmıyorum
bu ne şimdi sağcılar çirkin giyimli sinsi kız kaçıran sürekli hinlik düşünen basit kötü insanlar
hep kendi menfaatleri çıkarları söz konusu
sola gelince onlar herkeze saygıyla sevgiyle yaklaşan
sürekli türkiye ve türk insanı için çalışan yüce gönüllü insanlar
zaten deniz gezmiş artık ışık hüzmesi içinde tasvir ediliyor
o kadar eskiyi bilemem ama 12 eylül öncesini ve olayları çok yakından görmüş biri olarak şunu derim
yeter artık abartmayın komik oluyorsunuz
şimdiye kadar tam tersi bir durum olsaydı
bu kadar populer bir dizide sol yere batırılıp sağ göklere çıkarılsaydı çoktan tantana çıkmıştı
yalanmı düşünün bir kez cevap verin
objektif değilsiniz madem sokmayın bu tür konuları yada biraz objektif olun lütfen yani
yaa ilk sezon bi şekilde ağlatcak götürecek belki 2. de ama 3 yaparlarsa ı ıhhh,nereye kadar kahır çekecek bu insanlar,aynı yaprak dökümüne dönecek
herkesin dikkatini çektiği gibi oturmaya gidilme sahnesi saçmalığın dik alasıydı..yok artık..adamalrın işi ne?çok abartılıydı
mete ve babasının gözgöze geldiği sahnede ağladım,
osman tencereden çorba içerken ağlamakla gülmek arasında gittim geldim
berrine herkes gibi bende uyuz oldum.ailen neler çekiyor sen ne peşindesin..ahmet için yürüyüşe katılıyorsun saf saf suratına bakıyorsun falan..
keşke işin içine siyaset girmeseydi yanlı bir dizi olmasaydı
solcu değilim,ülkücü de değilim ama ben artık sıkıldım gerçekten ısıtıp ısıtp önümüze sürülmesinden,
tek bir tarafın gözünden anlatılmasından,
sonuçta birileri ülkeyi bölmek için uğraştı,araya nifak soktu,hat safhalara ulaştı,hem sağcı hem solcular iki tarafında suçlu olduğu bir sürü nokta vardı
sonuç ne!!!
olan bizim gençlerimize oldu
bir sürü insan sağ sol demeden idam edildi hiç gerek yokken..yazık!!!!
ama demk bu nifak olayını hala anlamak istemiyorlarki,yanlı dizi yapıyorlar hoş değil
ağız tadıyla aile dramı izlemek istiyoruz biz.siyaset karıştırmasalar daha hoş olacak bence
yaa ilk sezon bi şekilde ağlatcak götürecek belki 2. de ama 3 yaparlarsa ı ıhhh,nereye kadar kahır çekecek bu insanlar,aynı yaprak dökümüne dönecek
herkesin dikkatini çektiği gibi oturmaya gidilme sahnesi saçmalığın dik alasıydı..yok artık..adamalrın işi ne?çok abartılıydı
berrine herkes gibi bende uyuz oldum.ailen neler çekiyor sen ne peşindesin..ahmet için yürüyüşe katılıyorsun saf saf suratına bakıyorsun falan..
solcu değilim,ülkücü de değilim ama ben artık sıkıldım gerçekten ısıtıp ısıtp önümüze sürülmesinden,
sonuçta birileri ülkeyi bölmek için uğraştı,araya nifak soktu,hat safhalara ulaştı,hem sağcı hem solcular iki tarafında suçlu olduğu bir sürü nokta vardı
sonuç ne!!!
ama demk bu nifak olayını hala anlamak istemiyorlarki,yanlı dizi yapıyorlar hoş değil
ağız tadıyla aile dramı izlemek istiyoruz biz.siyaset karıştırmasalar daha hoş olacak bence
kızlar gecelik olayında ne tepki verdiyse yine aynı tepkiyi verecek Ali efendi.
iki bagırır sonra "yatak çok soğuktu ben üşüdüm" der koklaşırlar...
cemre ve senin yorumuna katılıyorum..yaa ilk sezon bi şekilde ağlatcak götürecek belki 2. de ama 3 yaparlarsa ı ıhhh,nereye kadar kahır çekecek bu insanlar,aynı yaprak dökümüne dönecek
sonuç ne!!!
çok güldüm saynde.hakkaten ya orda o berrinin bakışları falan.ıyy banada çok komik ve itici geldi.o an öldüresim geldi.bencede joplasınlar onu.Klasik Türk Filmine döndü. Karı koca arasına çemçük kedi girer, yuva dağılır, baba para içinde zevk sefa yaparken diğer aile fertleri yoksulluk yaşar, küçük çocuk babaya verilir cici anneyi delirtirgerçek anne ile görüştürülmez, anne herkesten gizli temizlikçiliğe başlar sonra bu öğrenilir baskına gidilir. Kabak tadı vermeye başladı senaristlerin haberi ola! Bu Cemile akıl yoksunu mudur nedir ya çocuğun velayeti bunda adam çocuğu bundan kaçırıyor ama hiç sesini çıkarmıyor. Hepsini geçiyorum Berrin! Kızım ben senin saçını başını yolarım yaa!!! Millet orda dava peşindeyken sloganlar türküler söylerken mal mal Ahmetin yüzüne bakıyosun. Tıkmışlar sizi kodese hala Ahmetde Ahmet diye yırtınıyosun. Şu kızı joblasınlarda aklı başına gelsin artık ya!!! Samsundan Ankaraya Mustafa Kemal Yürüyüşünü Deniz Gezmiş başlattığı için mutlaka bi şekilde olayların içinde gösterilmesi gerekiyordu bence öylede oldu. Yanlı bir dizi mi evet bencede taraf tutan bi dizi.
Ali'yle Mete'nin gözgöze gelmesi benide cok duygulandirdi.
Hep beraber de zengin kadinin evine kocali ve pat diye de gitmeleri herkes gibi beni de sasirtti,sacma geldi.
Ya arkadaslar.Simdi Caroline para dolu valizi o adama birakmismiydi yoksa adami kandirdimi?Birde eger ki kandirdiysa Ali'ye paradan niye bahsetmiyor.Ne yapacak o kadar parayla?
aynen katiliyorum, Ali'nin insafa gelmesi, kar'in kirmizi yagmasi gibi birsey...
2/3 sezon diye elestirenler, 2. sezon bu sekilde devam eder ama 3. sezon bence osman'in buyuyecegi sezon olur, o yüzden yüzlesmeler son sezon olur diye düsünüyorum...
dizide katilmadigim tek nokta Cemile'nin fazla ezik duruma düsmesi, n'olur senaristler birazda caroline olacak sari çiyani yerseler!!!!
Çıyan karolin parayı Ekbere'e bıraktıya Holanda'da. Bırakmasaydı Ekber onu gebertecekti, ohhh ne güzel olurdu. Parasız kaldı hanfendü yani. Bankayada bi başlayamadı gitti he, kaç ay oldu, yiyip içip yatıyorlar
Kızlar şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler, sinir, uyuz, gıcık mıcık ama güzel oynuyor Karolin, hele o sinsi sinsi bakmaları yokmu
Kesinlikle katılıyorum. Bu dizide onaylamadığım tek konu bu. Senaristler işin içine siyaseti hiç sokmasalar çok daha güzel olacak. Ayrıca muhalefet olmak lüzumsuz. Nasıl dizideki bardakları,atlıları,seneryodaki açıkları eleştirebiliyorsak bu konuyu da eleştirebiliriz. Bu siyasi bir propaganda değil,dizide beğenmediğimiz bir nokta...
Neyse o gösteriliyor dizide , ne yaşanmışsa o
Bence yanlı değil olduğu gibi yansıtmışlar
Ben bu bölümü tam dizliyemedim ama
Osmana tekrar tekrar bayıldım
Buzdolabından çorbayı çıkartıp soğuk soğuk içmesi
Off kuzum ya çok açıkmış..
Dizide Deniz Gezmiş karakterine rol verilmeyeceği için yüzü gösterilmedi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?