Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

abarttılar...nörüman tanımıyordu, mesude denen cadı bahsederken anlamadı bile..ayrıca samimi arkadaşsa oğlunun adını bilmesi ya da mesude cadısının söylemesi gerekirdi.. birden zengin kadın kankası oldu nerden tanışıyorlar askıda kaldı..
hadi oturmaya gittiniz kocalarınız ne alem ya ???
neden hala nafaka davası açmadı cemile ?
berrin hanım hukuk okumasa da olur ne de olsa işe yaramıyor..accık ucundan yazdıkları itiraz yazısını yayınladılar..nafaka dururken...adam ev döşedi 3 çocuğunun nafakasını vermiyor..hasta anası umrunda değil
hay boyu devrilesice..deli oluyorum seti basıcam

Dün söylene söylene izledik resmen,deli ettiler ve ben de aynı şeyi düşündüm,o zengin kadının evine gitmeleri pat diye oluverdi,hiçbir açıklama yapılmadı.Bir bağlantı kuramadılar öyle geçiştirdiler sanki. Kadın Nerimancım filan dedi ama Neriman tanıdığını önceden söylememişti ki.Üstelik erkeklerle cümbür cemaat gidilmesi de abesti.Biraz zorlama ve havada bir bağ oldu beklemezdim bu diziden.
Ayrıca Ali'nin Allah sizden razı olsun dediği sahnede koptum resmen O Ali'nin espri yapacağını ve güleceğimi hiç düşünmezdim

Deniz Gezmiş'in yüzünün gösterilmemesi saçma geldi bana , hafif sırıtışlar falan..Çağrı filmi geldi aklıma , o kadar da değil dedim kendi kendime.

aynen sanki peygamber...çok saçma olmuş

hatırla sevgilideki oyuncu olsa bari tam andırıyor

yaa ilk sezon bi şekilde ağlatcak götürecek belki 2. de ama 3 yaparlarsa ı ıhhh,nereye kadar kahır çekecek bu insanlar,aynı yaprak dökümüne dönecek

herkesin dikkatini çektiği gibi oturmaya gidilme sahnesi saçmalığın dik alasıydı..yok artık..adamalrın işi ne?çok abartılıydı

mete ve babasının gözgöze geldiği sahnede ağladım,
osman tencereden çorba içerken ağlamakla gülmek arasında gittim geldim
berrine herkes gibi bende uyuz oldum.ailen neler çekiyor sen ne peşindesin..ahmet için yürüyüşe katılıyorsun saf saf suratına bakıyorsun falan..
keşke işin içine siyaset girmeseydi yanlı bir dizi olmasaydı
solcu değilim,ülkücü de değilim ama ben artık sıkıldım gerçekten ısıtıp ısıtp önümüze sürülmesinden,
tek bir tarafın gözünden anlatılmasından,
sonuçta birileri ülkeyi bölmek için uğraştı,araya nifak soktu,hat safhalara ulaştı,hem sağcı hem solcular iki tarafında suçlu olduğu bir sürü nokta vardı
sonuç ne!!!
olan bizim gençlerimize oldu
bir sürü insan sağ sol demeden idam edildi hiç gerek yokken..yazık!!!!
ama demk bu nifak olayını hala anlamak istemiyorlarki,yanlı dizi yapıyorlar hoş değil
ağız tadıyla aile dramı izlemek istiyoruz biz.siyaset karıştırmasalar daha hoş olacak bence

Ali heralde ilerki bölümlerde vicdana gelecek, yoksa meteyi orada kalkıp bağırması lazımdı. osmanın elindeki fotoğraftanda etkilendi.

Dizide Deniz Gezmiş karakterine rol verilmeyeceği için yüzü gösterilmedi diye düşünüyorum.

ne yorum yazsam diye düşünüyordum. hislerime tercüman olduğun için çok sağol. ağzına sağlık

Bence dizi saçmalamaya ve sıkıcılaşmaya başladı.Senaristler aile dramı yapacaz reytingi arttıracağız diye akıl karı olmayan olaylar yaratıyorlar.

Ali'yle Mete'nin gözgöze gelmesi benide cok duygulandirdi.
Hep beraber de zengin kadinin evine kocali ve pat diye de gitmeleri herkes gibi beni de sasirtti,sacma geldi.

Ya arkadaslar.Simdi Caroline para dolu valizi o adama birakmismiydi yoksa adami kandirdimi?Birde eger ki kandirdiysa Ali'ye paradan niye bahsetmiyor.Ne yapacak o kadar parayla?

dün akşam osmana bir kez daha bayıldık hele o çorba içmesi...ağaçta
karoline havucunu yalarsın demesi :))
meteyle alinin göz göze geldiği sahnede güzeldi...
ayline iyice sinir oldum 10 günlük anıtkabir ziyareti diye annesini kandırması,
oraya gitmesi çok basitti onun gibi bir kıza yakışmadı sırf hakana inat gitti ...
aylinin kaçırlıma sahnesi de abartılıydı...
bir de herkesin takııldığı sahne çok göze battı birden mailece o zengin aileye gitmeler felan
çok ama çok saçmaydı
ama en son osman sessizce "anne senin burda ne işin var dedi ya" orası çok atkiledi

kızlar gecelik olayında ne tepki verdiyse yine aynı tepkiyi verecek Ali efendi.
iki bagırır sonra "yatak çok soğuktu ben üşüdüm" der koklaşırlar...

aynen katiliyorum, Ali'nin insafa gelmesi, kar'in kirmizi yagmasi gibi birsey...
2/3 sezon diye elestirenler, 2. sezon bu sekilde devam eder ama 3. sezon bence osman'in buyuyecegi sezon olur, o yüzden yüzlesmeler son sezon olur diye düsünüyorum...
dizide katilmadigim tek nokta Cemile'nin fazla ezik duruma düsmesi, n'olur senaristler birazda caroline olacak sari çiyani yerseler!!!!

cemre ve senin yorumuna katılıyorum..
çok güldüm saynde.hakkaten ya orda o berrinin bakışları falan.ıyy banada çok komik ve itici geldi.o an öldüresim geldi.bencede joplasınlar onu.

Çıyan karolin parayı Ekbere'e bıraktıya Holanda'da. Bırakmasaydı Ekber onu gebertecekti, ohhh ne güzel olurdu. Parasız kaldı hanfendü yani. Bankayada bi başlayamadı gitti he, kaç ay oldu, yiyip içip yatıyorlar

Kızlar şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler, sinir, uyuz, gıcık mıcık ama güzel oynuyor Karolin, hele o sinsi sinsi bakmaları yokmu

ali bence anladı carolinin sırf cemileyi görmek için o komşulara gelmek istediğini .. e anlamadıysa bu aliiiiiiiiiiiiii salağın tekidir .

merak etme cemile ilerleyen zamanlarda kendini toparlayackmış kendisine ufak bir atölye açacakmış ilerde.

SAgol canim.Karolin'i bende basarili buluyorum Allah icin.Hele o komsu kadin ona pis pis bakarken burnunu havaya kaldirip kapiyi kapatmasi yokmu,oraya bayilmistim.Cok gülmüstüm.

tamam da canım,taraf tutuluyor,yanlı dizi,yok sanki deniz gezmiş peygambermiş gibi lanse ediliyor,yok ışık hüzmesi bilmem ne diye yorumlar olursa biri de çıkar burda (bende olabilirim) bu ironik,alaycı yorumlara haklı olarak cevap verme gereği duyar ve işin ucu siyasete,sağ-sol olayına varır,gerisi malum....

aynen öyle yaşananlar acı tabi,gerçekler acı...
tarihin tozlu sayfalarında da yazıyor herşey ama kims açıp okuma zahmetinde bulunmaz,böyle dizidir şudur budur gösterincede rahatsız olunuyor,gerçeklerden....:)

o çorbayı içerkenki hali çook tatlıydı gerçekten
inadından yemedi sonra açlıktan fare gibi mutfakta tıkır tıkır tencere kaşıklıyor:)))

Dizide Deniz Gezmiş karakterine rol verilmeyeceği için yüzü gösterilmedi diye düşünüyorum.

zeki insanın hali başka oluyor......
tabiki o nedenle gösterilmedi...gerek yoktu çünkü...

yoksa tövbe haşa peygamber gibi düşünüldüğünden değil...!

ayrıca herkes deniz gezmiş kadar vatansever olabilse keşke bu ülkede...herkes onun kadar milliyetçi.Atatürkçü olabilse keşkee.....konuşmayayım diyorum ama ....neyse sustum

ayy o carolini görünce kadına dalasım gelio zavallım osman yaa babasından daha düşünceliii ama favorimm metee hele o ''Ali Kaptaaaann'' deyişi benii bitirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…