Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Bnce kızlar rüya değil ama şununn şurası iyi belli osmancık ölmeyecek ölmesinde tabiii
artık nasıl olur bilmem ama kurtulacak
belki aliye bu iyi bir ders olur ve osmancığı anasına verir
çünkü ne kendisi ne caroline osmana bakabiliyor
carolin dövüyor ki nerdeyse carolin yüzünden de araba çarpıp ölecekti
araba çarpmadı denizde boğuluor

Berrin'e aptal aşık rolü de cuk oturuyor , hiç yakışmıyor Ahmet'e o ayrı mevzu. Mümkünse hiç sırıtmasın Berrin zira iyice çirkinleşiyor. Aşk lazımsa illede dizide , Aylin'in aşkı bence daha masumane...

Ölmez inşallah da , bir arıza da kalmaz umarım okadar suun içinde kaldı çocuk.

acaba ali de pişmanlıklar mı başladı?:44:..
cemilenin temizlik yaptığı evden çıktığında, peşinden gidip tomarla para vermesi ,
kahroldum bu kadar zor durumda olduğunu bilmiyordum demesi..
(ki denyoluğun önde gidenliğini yapmış oluyor..
kadın çalışmıyor 4 çocukla nerden para bulacak ananın 3 aylığıyla mı geçinecekti?)

alinin bir diğer davranışı, cemilenin işten kovulduğunda onu evin önünde beklemesi..sanki pişman gibi ama kendine de itiraf edemiyo gibiydi..:44:

berrine herkes gibi bende gıcık oldum ...saflığın bu kadarı..
aylin ve soner aşkı izlemek istiyorum artık... sonerin kardeşi ölsün engel kalksın bişeyler olsun aralarında...
mete yine harikaydı
osman diyecek hiç bişiy bulamıyorum yine yüreğim dağlandı akşam

Hasefe nine ne güzel laf etti ayline..
cemile benim annem olsa onunla gurur duyardım sen niye utanıyorsun..dedi ya..
ekrana girip öpesim geldi nineyi..

Bir de cemilenin şimdiki evindeki masaörtüsü dikkatimi çekti rahmetli babannemin masaörtüsünden,çoğu eski türk filmlerinde de görüyordum bu örtüyü..bravo valla nerden bulmuşlarsa ayrıntıları bile güzel dizinin..

burda bi arkadaş paylaşmıştı hem evi hem osmanı cemileye verecek diye belki bu olay dan sonra olabilir zaten hastaydı osman şimdi daha ciddi hasta olur inş bu olay buna vesile olur hem anneside hasta verebilir evi ve osmanı caroline de ders olur

Kızlar bi yerden duydum da önümüzdeki 3 4 bölüm ali ve carolini kötü günle bekliyormuş..

cemilenin hayat savaşı,metenin hırçın davranışlarının altındaki sevgiye açlığı,berrinin saflığı,aylinin sonerle bakışları beni her karakterde ayrı duygulara sürüklüyor...ahhh bide osman var,onun her bakışı her sözü beni ağlatıyor....

şu bahçedeki havuzun başında oturma sahnesinde, büyümüş osmanın anlattıkları çok anlamlı ve ilerisi için ipucu verir gibiydi..:82:
ali yıllar sonra yaşlandığında osmandan yaralarını sarsın diye sarılmasını isteyecek gibi bişeyler içeriyordu sözler..

Berrin demeyin bana o kız oynarken diziye bile bakmıyorum tüylerim diken diken oluyor gıcık annesi hizmetçilik yapsın herkes sürünsün o adamın koynunda mutluluk oyunu oynasın..Hele o boyoz gibi gülüşü
Osmanın düşme sahnesinde yüreğimi ağzımda hissettim nasıl fırladım yerimden bilemedim hemen gittim kuzumu öptüm kokladım
Ah Osman dizide olsa her bölümde bunalıma sokuyorsun beni

Aynen..
anne olanlar 2 kat etkileniyorlar diziden,hele oğlan annesi olanlar 4 kat..
her bölümde insan ağlar mı?tekrar edilen bölüm özetlerinde bile, bir önceki hafta ağladığım sahnelere tekrar ağlıyorum:96:..diziyi mutfakta yalnız izlemeye çalışıyorum,rahat ağlıyayım diye..

Faydası yoktur gözlerdeki yaşın
Gitmeden evvel iyi düşün taşın
Mutluluğu bulacağım diyorsun ama
Ne zaman ne zaman

mete...........

ahh osman neydi o sahne Allahım izlerken yüreğimiz ağzımıza

geldi biliyorum kurtulacak ama nasıl ya ali nasıl görecek ne olcak offf

bu dizideki karolin,ali zaten sinirimizi bozuyor yetmiyor mu ya bi de berrin çıktı başımıza

ona karolinden daha gıcık oldum dün insan öz annesine kardeşlerine bunu yapar mı

bu yaşadığı aşk mı okulda hakana çemkirişi...kütüphanedeki azgın halleri

[video=youtube;8VoYcGjjfuE]http://www.youtube.com/watch?v=8VoYcGjjfuE[/video]

şimdi tekrar izledim de
nasıl melodoli melodili totosunu kıvıra kıvıra
-ooosmaaan korkkaaaa ooosmaaaan korkkaaa
diyooo carolin yani resmne gel bana vur dedii
o tokat sahnesinde de resmn böğürerek
-nerrreye kaçıyorsun beeeeee
diyor
deli oldum bak yineee:104:

evet ya bende berrine sinir oldum sanki aşık olunca hemen yatılıyor azgın okul ders hiç tırı vırı umurunda değil sırf ahmet gidiyor diye o da ankaraya gidiyor sanki siyasetle yürüyüşle çok alakadarmış gibi.Hakana kurban olsun berrin .Carolini biri dövsün su dizide bişey olsun artık onada hep mutlu hep kötü

Osman suya girince büyüyen oyuncaklardan galiba Su maymunu Osman kıyamam kuzucum
Ali rakı içerken teker teker çocuklarından bahsediyordu ya hani. Mete iyi çocuktur aslında sadece biraz fevri, BERRİN... BERRİN YILANDIR, Aylini severim... İlk defa sana katılıyorum Ali Kaptaaaan!

Bu arada kızlar Hayrettinin Mete taklidini izlemeyen varsa izlesin hemen

Son düzenleme:
yazık cemileyi hevesledirecen. o zaman dizinin reytingleri düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…