Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

üffffffffffff bumudur yanııı
38 sn. bişe
bişe olmuyo arkadaşlar
osman konuşuyo uykum gelıyo anne
uyuyorum
iyuigeceler anne diyo
okadar

meraktan çatlatcaklr ınsanı

ayy bunlar bile yeter hüngür hüngür ağlıyorummmm içim gidiyor benim bu çocuğaa offfff

laptopta izleyemdim eklenti eksik sanırım..

masaüstünde pc de izledimm...

çok kötü fena...

parlak boncuklar var etrafımda anne...
aynı gazozumdaki gibi..
ama bunlar çok tuzlu...
uykum geliyor anne..
uyuyorum..
iyi geceler anne.....

[video=dailymotion;xgniy5]http://www.dailymotion.com/video/xgniy5_18-bolum-fragmany-oyle-bir-gecer-zaman-ki-kanal-d-web-tv_shortfilms#from=embed[/video]

osman giderse bu dizinin tadi kaçar reytingi düser ve vaad edilen 3 sezon yalan olur...
bu çocugun psikolojisinin bozuldugunu anlarim bu dizide çünkü iyiye giden hiçbirsey yok ayrica hersey osman ve annesinin lehine olsa belkide çocuk kötü etkilenmez dizide.... reyting ugruna harcayacaklar çocugu...

osman ölecek diyolar ama bilmiyorum çocuğun psikolojisi çok bozulmuş ondan çıkabilirmış. ama çıkmasın çok tatlı eskisi kadar zevki kalmaz dizinin hem ilk tanıtımlarda işte osmannın ağzından annem babam ayrıldı aileyi ben geçindirmeye başladım falan yazıyodu:26::26:

Babası başka bir kadına aşık oldu, annesinden boşanmaya karar verdi. Ama yaşadığı dram ailesinin dağılmasıyla sınırlı kalmayacak. Minik Osman biraz büyüyünce okulunu bırakıp, evin tüm yükünü omuzların Bu sezona damgasını vuran yapım kuşkusuz, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi oldu.

böle bir açıklama avrr sanmam öldüreceklerini ama çabuk büyütebilirler..

OSMAN DİZİYE VEDA EDECEK

Geçtiğimiz günlerde Kenan Erçetingöz ile "60 Dakika" programına katılan Erkan Petekkaya, Osman'ın bir kaç bölüm sonra diziden ayrılacağını açıklamıştı. Bu açıklama ve yaşanan olaylar "Osman ölecek mi" sorusunu akıllara getirdi.

Ancak dizinin resmi sitesinde yer alan bilgilere göre; söz konusu ayrılığın nedeni Osman'ın ölümünden kaynaklanmayacak. Senaryoya göre, Osman 45 yaşında bir yetişkin olacak ve Osman karakterini Taner
Birsel canlandıracak.

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ DİSİNİN YÖNETMENİ ZEYNEP GÜNAY TAN RÖPORTAJ

Zeynep Güray Tan ile Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi üzerine yapılan röportaj

Ne kadar zamandır ekiple berabersiniz?

- Geçtiğimiz kasım ayından bu yana bu işi çekeceğimi biliyordum ama ne çekeceğimden haberim yoktu. Sadece bu işin çok iyi olacağını ve senaryonun ocakta geleceğini söylediler. Ocak ayında ise 16 bölümün senaryosu birden geldi. Bu önemli detay, ne kadar büyük bir çalışma olduğunu en baştan gösterdi zaten.

Hikayede sizi en çok etkileyen neydi?

- Hikaye o kadar gerçek ve yalındı ki… Hangi sanat dalı olursa olsun en sadeye ulaşmak müthiş bir birikim gerektirir. Sıradan insanların herkesin hayatına değecek hayatlarını anlatmak hem senaryo, hem yönetmen hem de oyunculuk açısından çok zordur. Elime gelen senaryoda bu başarılmıştı.

TÜM MAHALLE RESTORE EDİLDİ

Çalışmalara ne zaman başladınız?

- Mart ayında kastı oluşturmak ve mekanları ayarlamak için ön hazırlıklara başladık. Zamanımız bol olduğundan da biraz titiz davrandık. 250’ye yakın mekan gezdik. Çekime kadarki üç aylık sürede ise Ali ve ailesinin kaldığı Zeyrek’teki evin etrafında bulunan tüm binaların, mahallenin yeniden restore edilmesi, çehrelerinin değişmesi gerekti.

Oyuncu kadrosu belirlenirken nelere dikkat ettiniz?
- Hikayedeki inandırıcılığı ve gerçekliği artırmak için mümkün olduğunca yeni yüzlere ihtiyacımız vardı. Birçok genç oyuncu adayıyla deneme çekimi yaptık. En baştan beri Caroline’in yabancı olmasını istedik, en uzun onun kastı sürdü. Çekime iki hafta kala hâlâ Caroline’imiz yoktu. En sonunda Facebook’a ilan yazdık. Wilma Elles, Alman bir oyuncu ve bunun yanı sıra ıslami bilimler okuyormuş. Tek hayali bir ıslam ülkesinde başrol oynamakmış. Çıkıp geldi. şu an resmen hayalini yaşıyor.

Osman’ı seçmek de sizi o kadar uğraştırdı mı?

- Osman hikayenin gizli başrolü. Bunun seçimi için de 300’e yakın deneme çekimi yapıldı. Önceki dizilerde çocuklar hep dizi içinde bir maskot gibi yer alırdı. Bu dizide Osman başrol ve her sahne onun gözünden, onun aklında kaldığı kadarıyla anlatılıyor. Dolayısıyla Caroline’den sonra en zor kastımız o oldu.

HER OYUNCU DENEME ÇEKİMİYLE ALINDI

Herkes deneme çekimiyle mi diziye girdi?

- Erkan Petekkaya’ya tabii ki deneme çekimi yapmadık ama onu da diğer oyuncularla uyumunu görmek için deneme çekimlerine aldık. Özellikle ona çok teşekkür etmem gerekiyor.

Neden?

- Dört çocuklu ve arızaları olan bir babayı oynayacak. Başka bir dizide yer alıp genç kadınların sevgilisi olabilirdi ama bu dizideki Ali’yi sevdi, sahiplendi. Aynı şey Ayça Bingöl için de geçerli. O da kadınlığından vazgeçmiş bir anne ve ev kadınını oynayacak.

Çekimler nasıl gidiyor?

- Çok rahat bir set çünkü tüm ön hazırlıklar bitmişti. Oyuncularla da çekimler başlamadan önce üç hafta kadar çalıştık. Yani hem keyifli hem de kolay bir set bizimki…

ZEYNEP
GÜNAY TAN: OSMAN’IN GELECEĞİNİ BEN BİLE MERAK EDİYORUM

Seyirciyi ekrana çekecek olan şey ne sizce?

- Gerçekliği ve herkesin empati kurabileceği bir hikayeye sahip olması. Bir de hayatta tüm kötülükler üst üste gelirken dizide sürekli mücadele ve umut var. Karakterlerin o zorlukları nasıl atlattığını, hayatta nerelere geldiklerini anlatan bir iş… Ben bile şimdiden büyük Osman’ın kim olacağını düşünmeye başladım.

Son düzenleme:
osman giderse yerine onun büyümüş hali gelicek başka biri yani o zaman diğerleride büyümesi lazım o zaman mete de mi gidiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o zaman ben asla izlemem

[video]http://www.facebook.com/emirberkezincidiresmisayfasi?v=app_4949752878#!/video/video.php?v=1631455513494[/video]

Ay kızlar bende izliyorum diziyi süper okadar yalın okadar içtenki ilk defa böyle dizi aşkı var bende ..Normalde hiç bir diziyi izlemem..Bu dizide en çok Mete etkiliyo beni ona çok içim gidiyo yaşadıkları çok ağır Ali içinde haksız değildi adam başta evde huzur bulamayınca tabi dışarı yöneldi herkes trip yaptı adama.. Berrin özellikle onu sevemedim hiç...diğerleri çok iyi ya

Bende Osman büyüyünce seri katil olacağını duymuştum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…