Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Caroline'nin İranlı bir sevgilisi vardı hani,o noldu kızlar? İstanbula geldi diye biliyorum ben,ama yanlış olmasın. O adam diziye tekrar dahil olacak ama nasıl? Ya Osmanı bu adam kurtarırsa Caroline yandı o zaman

cnm o haber çürük çikti erkan petekkaya bir röportajina gülerek söylemis onu, bizim akilli medyada dizinin senaryosu yaptilar o söylenti bos cnm inanma... Osman'in sonunu kimse bilmiyor...

bence osman dizinin sonunda yazar olarak çıkıcak karsımıza roman yazıcak kendi hayatının romanını

cnm o haber çürük çikti erkan petekkaya bir röportajina gülerek söylemis onu, bizim akilli medyada dizinin senaryosu yaptilar o söylenti bos cnm inanma... Osman'in sonunu kimse bilmiyor...

sagol canım bu dızı kaç sene surucek acaba yaprak dökumu gibi 5 sene surerse çatlarım ben fınalı nasıl olucak dıye

yüzü sis gibiyd berrinin kasindada sorun vardi sanki,birde cildi cok bozuk pütür pütür duruyor ama pudra,fondöten filan duzelmiyordur..
velhasil bütün bunlar o salakliklari kadar önde olamaz..
annesine destik olacak yasta mete ve aylin daha akli basinda lise ögrenisi oldugu halde..Ali kaptan iyi tanimladi yilannnn

Son düzenleme:
osman gerçekte çook etkileniyormuş yavrum geceleri rüyasında ağlıyormuş babasıda diziden alcakmış onu 2 bölüm sonra büyüyüp yerine tansel birsel canlandıracakmış 45 yaşında ....

çocuk geçen bölümde gerçekten çok korktu bence gerçekten ağladı....yazık valla gerçekçi olsunlar diye çocuğun ruh sağlığını bozacaklar........

bende öyle düşündüm okadar içten hıçkıramaz diyeee ..eskiden filimlerde çocuklarıyokatlıyorlarmışş gerçekten tokatlıyorlarmışş...

osma için ne yaptılarr acabaa..5 yaşındaki bir çocukk okadar hıçkırıpp nefesszi kalıp korktum ben diyemezz içten içten korkup..

Geçtiğimiz günlerde Kenan Erçetingöz ile "60 Dakika" programına katılan Erkan Petekkaya, Osman'ın bir kaç bölüm sonra diziden ayrılacağını açıklamıştı. Bu açıklama ve yaşanan olaylar "Osman ölecek mi" sorusunu akıllara getirdi.

Ancak dizinin resmi sitesinde yer alan bilgilere göre; söz konusu ayrılığın nedeni Osman'ın ölümünden kaynaklanmayacak. Senaryoya göre, Osman 45 yaşında bir yetişkin olacak ve Osman karakterini Taner Birsel canlandıracak.

Alıntıdır.

Osman büyürse dizinin sihri kaçarmı acaba ne bilim ben oy dötünü başını yerim senin demeden izleyemem o diziyi gibi gelior

Berrin ne çirkindi son bölümde öyle
Birde Soner vaayyy be kahramanımız , nasılda o atlıları dövdü
Afferim afferim
Ama ben hala Aylini sevmiyorum , annesine tavırları , para hırsı , annesinin yaptığıyla gurur dymak yerine onu azarlaması..
Berrinle ikisini dövmek istiyorum

bahtsız cemile
iki kızıdaa anlayışsızlarr..
biri töbe yarabbi erkek peşindee...kudurmuşlar gibi..
diğeride olduğu konumdan utanıyorr..tamam yaşanacak şeyler yaşamadılarr ama annesi napsın akdınn..
defter parası isterken iyiydi...nerden bulacak parayı başka düşünmüyorrr..

sadece aşkında inatçı çıktı...bu düşüncede olan bi kızz hemen teklifi kabul ederdi oysaki..
kişiliklerde biraz sapma var dizidee...

berrin ve aylin kişiliklerindne beklenmedik davranışlar sergiliyorlarr..
hatta çelişkili kişiliklerr...
seneryo yazan tam kişilik verememişş oyunculara..

berrin cok gıcık ve gittikce cirkinleşiyor.
suratı pötür pötür. ne sac modeli nede sac rengi yakışıyor
ahmetle olan yakın çekimlerde
hem sinirimden midem bulandı hemde berrinin o görüntüsünden.

acilen kendine çeki düzen vermesi lazım.
TRnin en cok tutulan dizisinde oynuyor bu ne bakımsızlık

ali kaptanında vıcdanı varmış onu fark ettik bu bölüm...

ben de farkettim çok fenaydı berrinin suratı makyaj yapmıyolar mı nedir,zaten iice saçmaladı kesin hamile falan kalır cemilenin başına bi dert daha

ben de farkettim çok fenaydı berrinin suratı makyaj yapmıyolar mı nedir,zaten iice saçmaladı kesin hamile falan kalır cemilenin başına bi dert daha

bence devamlı ağır sahne makyakı yapıldığı içinnn dışarı dökmüş yüzü..
onuda kapatmak için daha ağırı yapılıyorr dahada kötüye gidebilir..

yada bu haftaki bölümünd eregl dönemine gelmiş yada yakın dönemde olabilir..
bizimde yüzümüz ölee döküyor bazen o dönemlerde hafta ya geçer belkii

ay demeyin osman giderse ben izlemem artık bu diziyi. gitmesin, gitmesin..
kimse izlemez o giderse zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…