bencede osmancık ölmez..osman ölürse zaten dizi biter en azından benim için öyle hepimizi aglatan osmanduyduguma göre osman buyuyünce seri katil olucakmış gerçek bi seri katilin hayatını anlatıyormuş osmancıgın hayatı..tabii bilemem ne kadar dogru ne kadar yalan..:97:
cnm o haber çürük çikti erkan petekkaya bir röportajina gülerek söylemis onu, bizim akilli medyada dizinin senaryosu yaptilar o söylenti bos cnm inanma... Osman'in sonunu kimse bilmiyor...
bence osman dizinin sonunda yazar olarak çıkıcak karsımıza roman yazıcak kendi hayatının romanını
Osman büyürse dizinin sihri kaçarmı acaba ne bilim ben oy dötünü başını yerim senin demeden izleyemem o diziyi gibi gelior
berrin cok gıcık ve gittikce cirkinleşiyor.
suratı pötür pötür. ne sac modeli nede sac rengi yakışıyor
ahmetle olan yakın çekimlerde
hem sinirimden midem bulandı hemde berrinin o görüntüsünden.
acilen kendine çeki düzen vermesi lazım.
TRnin en cok tutulan dizisinde oynuyor bu ne bakımsızlık
ali kaptanında vıcdanı varmış onu fark ettik bu bölüm...
ben de farkettim çok fenaydı berrinin suratı makyaj yapmıyolar mı nedir,zaten iice saçmaladı kesin hamile falan kalır cemilenin başına bi dert daha
yavrum benim ya.osmanın 26. bölüme kadar anlaşması varmış kim bilir belki boğulmaz ama hastanede geçiririr zamanı daha sonrada ölür.
ya bide alinin havuz başında oturduğu sahneyi hatırlıyormusunuz.osmanın konuşmasını hatırlıyormusunuz ilk koşsun kucaklasın yaralarımı sarsın istiyordum yıllar sonra aynı sahne havuz başında yaralı bir adam vardı koşup yaralarını sarmak istiyorum gibi bişey söledi.ne demek şimdi bu anlamadım
osman gerçekte çook etkileniyormuş yavrum geceleri rüyasında ağlıyormuş babasıda diziden alcakmış onu 2 bölüm sonra büyüyüp yerine tansel birsel canlandıracakmış 45 yaşında ....
çocuk geçen bölümde gerçekten çok korktu bence gerçekten ağladı....yazık valla gerçekçi olsunlar diye çocuğun ruh sağlığını bozacaklar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?