Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ya hastanedeydi annesiyle konuşuyordu, yada denizde içinden annesiyle konuşuyordu. o baygınlığa uyku diyordu. ikisinden birisi ama inşallah 1.dir.

İnşallah 1'dir ama bana sanki kendi kendine konuşuyor gibi geldi.
Osman'ın ölmesi imkansız bence.
Sonuçta dizi onun ağzından anlatılıyor.
Bir şekilde kurtulur ama nasıl:26:

İnşallah 1'dir ama bana sanki kendi kendine konuşuyor gibi geldi.
Osman'ın ölmesi imkansız bence.
Sonuçta dizi onun ağzından anlatılıyor.
Bir şekilde kurtulur ama nasıl:26:

ölmeyecek orası kesinde sakat falan da kalmaz umarım.
yürek nasıl dayanır o surata? kuşum benimmm

evet canım kesinlikle katılıyorum. harika bir tespitte bulunmuşsun. kesinlikle karakterler tam oturmamış dizide. olaya tepki verişler filan çok enteresan. bu devirde bile bi kızı annesi bir erkeğin koynundan çıkarıcak o kız annesine diklenicek anneside bir tokatla bırakıcak, imkan ve ihtimal dahilinde değil...

O sahne nasıl çekildi?Osman'ın denize düşüşü milyonları gözyaşına boğdu...

Herkes Öyle Bir Geçer Zaman ki'de minik Osman'ın kurtulup kurtulmayacağını merak ediyor. Ama Osman'ın denize düştüğü sahnenin nasıl çekildiği de büyük merak konusu...

İşte cevabı... O sahnenin çekimleri, Sarayburnu-Ahırkapı Feneri'nde gerçekleştirildi. Sualtı sahneleri, özel sualtı kamerası ve üç dalgıçtan oluşan sualtı ekibi tarafından çekildi. Ayrıca özel efekt uzmanlarıyla da çalışıldı. Osman rolüne pedagog ve iki oyuncu koçuyla birlikte hazırlanan Emir Berke Zincidi'yi sette annesi ve babası bir an olsun yalnız bırakmadı. Düşme sahnesinde de minik oyuncu yerine dublörü kamera karşısına geçti.

Ben izledim fragmanı kanal d nin sitesinden
Ama çok sinirlenmeye başladım dizinin yapımcısına
Bu kadar da olmaz yani dedirtiyor fragman

Fragmanda osmanın çırpınışlarını gösteriyor osmanın konuşmasıyla beraber. 25 ocak kanal d öyle bir geçer zamanki fragman yazın çıkıyor

ahh yavrummm arkası yarınları bırakıp doğru düzgün fragman versinler yaaaa pöffffff

Buyrun

[video=youtube;qa821nQdG18]http://www.youtube.com/watch?v=qa821nQdG18[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…