Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

osmanın dizi setinde setin en iyisi benim falan diyebileceğini düşünmüyorum.daha 5-6 yaşındaki bir çocukta böyle duygular gelişmiş olamaz,inanmıyorum..

Ben de inanmıyorum böyle bi şey söylediğine küçücük çocuk hakkında bile yalan haber yapıyolar ya pes doğrusu

canlandırdıgı rol ıcabı psıkolojısı bozuldu dıye oyuncunun saglıgını dusunen zıhnıyet
neden en ıyı sarkıcı benım,
en ıyı oyuncu benım,
kulvarım da tekım,
rakıbım yok gıbı gereksız, zeka sevıyesı asagılarda gezen yetıskın adı altındakı sahsıyetlerın
saglını dusunerek ekranlardan cekılmesını savunmuyor anlamıyorum
cekılın kardesım ekranlardan
bırakın bu ısı ehıllerıne bız de doyalım gercek yeteneklere

Kızlar öncelikle herkese merhaba
Salı günü diziyi izleyememiştim internette bir site yapmışlar öylebirgecerzamankisonbolumizle diye
ordan izledim ve sonunda yorumlar vardı
Resmen koptumm
Sizinlede paylaşmak istedim..
Herkese iyi günler diliyorum..

yorumlarınızı severek takip ediyorum.bebeklerden izleyemediğim bbölümleri sayenizde izlemiş kadar oluyorum.teşekkür ederim

kızlar
bugün biri sorduda
ayça bingöl için
hani şu sperm bankasından sperm alarak hamile kalan biri vardı o dediler
ama bnm bildidğim o değil
öyle değil mi
şimdide resmlere bakınca bariz de
bnziyor
ama o kadının adı leylaydı sanırım
dur nette bi araştırırm

Yeni fragman cikmis

[video]http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=8696[/video]

Davetiyeleri yırtıyorAli, evlenmekten vaz mı geçiyor?27.01.2011 18:08:56 Sevilen dizi "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" önümüzdeki hafta da nefes kesecek bir bölümle ekrana gelecek. Cemile'yi kıskanmaya başlayan Ali, Cemile'nin balıkçı ile iş yaptığını görecek. Ali, Cemile'nin satış yaptığı balık tezgahını basacak ve balıkçıyı yumruklayacak... Yere yığılan adam, neye uğradığını şaşıracak.

Diğer yandan Ali'nin Carolin'le planladığı evlilik hazırlıklarında da değişiklik olacak. Davetiyeleri yırtan Ali'nin aklından acaba neler gececek? Ali evlenmekten vaz mı geçecek? Tüm merak edilenler yeni bölümde yanıt bulacak..

[video=youtube;1b5vb31t7lA]http://www.youtube.com/watch?v=1b5vb31t7lA[/video]

aman allahımmm ali türk erkeği damarları patlamışş..
balıkçıyıı öldüresiye dövdüü
carolinden ayrılıyorrr
allah herkesin layıkını veriyor diyecem amaaa
yazık balıkçımaaa suçu neeee kii

Sperm bankasından çocuk sahibi olan Leyla Bilginel. Eski soyadı Kömürcü diye hatırlıyorum. ailesi evlatlıktan red edince bilginel soyadını aldı. Yani bizim cemile değil.

yeni bölümü nasıl seyredecez bilemiyorum fragmanı bile gerdi. Balıkçı yerlerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…