Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

tşk . evet nette bakınca gördüm bnde
ama bnzerlikde var yani

bende az once ızledım fragmanı balıkcıyı da kendısı gıbı zannettı ali
halbuki balıkcı ali gibi biri değil yazık oldu adamcagıza
carolinede iyi oldu eeee ne de olsa yuva yıkanın yuvası olmaz
ama o carolın bı yolunu bulur yıne atar ortaya bı yalan yıne evlenır aliyle. aliyi parmagında oynatıyo ne de olsa :86:

fragman için teşekkürler kızlar,Aliğğğ yine çıldırmış,geçen haftaki eğlenceli bölümden sonra haftaya baya bi gerginlik var sanırsam

ay yavrum beniiim..senin kova küreklerini yesinler..

Ali çıldırdı..zaten türk erkeği karısını boşasa da, ex karısı yine karısı oluyor,yeni karısı varsa o da karısı oluyor..anlayabilene aşkolsun..maden kıskanıcan, neden karını bıraktın yüzüstü çocuklarla,heee

karolin cadısına da iyi oldu ohhh..bu davetiyeler hükümsüzdür diyor..
karolinin at gibi damakları:86: düşecekti ,şaşkınlıktan..

çok pis ağlatıyo ya izleyemiyorum, ben izlemeyi değiştimi değiştiyse yeniden başlıym izlemeye
yaprak dökümüne de bakamazdım

ali neyin pesinde yaw, carolini terk edip cemileye mi dönmek istiyor?
yine bi kac saniyelik bi fragmancik yapmislar, deli ederler insani

ali iste..cemile hep ona asik kalacak , hayatinda ondan baskasi olmayacak , baska bir erkek cemileyi begenmeyecek sandi, sonunda osmanin tabiriyle avucunu yaladi ustunede bir bardak su icti

ali iste..cemile hep ona asik kalacak , hayatinda ondan baskasi olmayacak , baska bir erkek cemileyi begenmeyecek sandi, sonunda osmanin tabiriyle avucunu yaladi ustunede bir bardak su icti

hemde lıkır lıkır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…