Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Şu Mete Horozoğlu'nu bi çözemedim yaa

Yakışıklı değil. Ama yakışıksız da değil.

Ee ne bu adam

Ama cidden yakışıklı bulmuyorum da acayip karizmatik.

Karizması herşeyi silip geçicek derecede. Ama yok yakışıklı değil :26:

bende Tan Sagturk'e benzettim bazi resimlerinde ama cokmus hali gibi sanki :)

şimdi fragmanını gördüüüüüüüüüüüüüüm

bende Tan Sagturk'e benzettim bazi resimlerinde ama cokmus hali gibi sanki :)

Aa evet olabilirr.

Ama her fotoğrafta değişik sanki.

Ya bi de ben daha önce de takip ederdim onu ama hala karar verebilmiş değilim ne olduğuna :44:

Ama çok çok karizmatik orası ayrı

Yokuşlardan yuvarlanasın inşallah bunun için mi dağıttın yuvanı lenn horoozz Cemileninde hoşuna gidiyo hee Ali bırakmaz carolini o süpürge saçlının vardır bi planı. Davetiyeler ne ara çıktı ya

olaylar hızla ilerlemek zorundaa....
bunlar alt yapı..
bu aile fertleri bu hayat içinde bulundukları konuma nasıl geldi..
neden bu karakteri aldı diye başlangıç yapılıyorr...
hangi olaylar neden nasıl etkiledi amaç onu göstermek...
hızla ilerleyecek bu zmana yakın vakitlere gelecek az kaldı zaten 26. bölümde işler değişecek..

Yeni fragman cikmis

[video]http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=8696[/video]

Yaaa bu ali ne yapmaya çalışıyor
Gene sinirle, küfürle geçecek hakikaten bu bölüm yaaa
Carolin gene ne eder ne yapar aliyi bırakmaz gibi geliyor ama sanki ali cemileye dönmek istese önce cemile sonrada çocuklar karşı çıkar istemezler bence :95:

Ayyy sabah sabah koptum yaa süpeeerrmişşş

Teknolog sen herşeyi bilmek zorundamısın
Yoksa cidden şüphecimisin :18:
Seni temmuz annelerinin muhabbet sayfasından biliyorumda ordada facebook yazılarına kopmuştum dedim şimdi ordan yorum yapmayım
Nerden öğreniyon bacım 26. bölümde herşeyin değişeceğini yoksa dizinin yazarı senmisinnn :76:

benimi takip ediyosunn bakim sen
araştırma geliştirme diyelimmm...

bu önümüzdeki birkaç bölümlerde hiç beklemediğinizz şeyler olcek..
bu gizli bu tüyonun verilmesi yasak...
detay öğrenirsen habe veririmm..

gerçekten nerden biliyorsun senaryoyu falanmı ele geçirdin çok sıkı takipçisin anlaşılan :44:

Valla öyle gibim olduu
Ayy ne biliyim meraklı ve araştıran birisin benim gibi :82: tikkatimi çektin öylee bakmıştım oyüzden biliyorum temmuz annesi olduğunu

Gizli tüyoları deşifre etmeyelim ozaman teknologcumm Kalın yazmayınca sessiz söylüyormuum gibi düşündüm şimdi sana sessizce söylüyorum 26. bölümde olaylar karışacak
Allamm yaaa hiç bir dizide böyle olmamıştımmm bu diziye bayılıyorum ve her haftayı sabırsızca bekliyorum sonrada diziyi ayakta seyrediyorum sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…