ya kızlar allah günah yazmasında o carolinin o ağızını ezip büzmesi var ya beni çıldırtıyo.....ne yılan bişey ya....bu arada zamanla balıkçı cemileyi sever,zaten hoşlanıyo gibi...,carolinin yurt dışındaki belalısı gelir ve ali carolinin gerçek yüzünü öğrenir.cemileye dönmeye kalkar ama cemile balıkçıya gider ve evlenir....alyazmalım gibi bitebilir:))))))
QUOTE=teknolog;17552144]http://www.bursadabugun.com/dosyalar/image/haberler/13484-dizi2.jpg2-8-2011-9-10-35-am.JPG[/[B][I][U][COLOR="red"][SIZE="3"]beceren miiiiiii[/SIZE][/COLOR][/U][/I][/B]
[IMG]http://www.bursadabugun.com/dosyalar/image/haberler/13484-dizi1.jpg2-8-2011-9-10-28-am.JPG
canım valla diziyi nasıl izleyipte caroline bu kadar tız kondurmuyorsunuz anlamıyorum Caroln olmasaydı Ali zaten Cemile ile evliliğini yürütecekti. İzliyorsunuz ama ben size hatırlatayım. Cemile Carolini bıçaklamadan önce Osman ateşlenmişti hastanedeydi ve Ali de oraya gelmişti sarılmışlardı Cemile onu affetmişti Ali de ona dönmüştü ama Ali limana gittiğinde Cemile de ordayken Catolin geldi inadına sen cemile dedi Ali'ye yanaşarak sonra bıçaklanınca boşanma koşulu koydu şikayetçi olmamak için. Mecburen boşandılar yoksa biraraya yine gelirlerdi. Bu arada Carolin de haince Ali'ye yaklaştı kendini acındırdı ayrıca daha boşanmamış olan birinin evde çocukları olan birinin evine geldi. Osman'a yaptıklarına ne diyeceksiniz hepsini geçin çocukla çocuk oldu. Cemile'yi küçük düşürmeye çalışması, çoculara karşı Ali'yi kışkırtması daha neler neler. O Ali'yi sevmiyor onun etrafındakilere sarıyor sürekli Ali'nin parası bitsin hastalansın yatağa düşsün arkasına bakmadan gider.. Ayrıca hiçte güzel bir kadın değil o makyajı kıyafeti Cemile'ye giydirin bin basar ona.. Amaa Cemile balıkçı ile yakın diye nasıl da kıskandı madem sevmiyor neden kıskandı silah çekti. Carolin zorladı onu fırsat vermedi düşünmesi için hemen İstanbul'a damladı hiçbirşey bana onu iyi gösteremez kusura bakmayın ve mümkünse Neriman ile birlikte gitsinlerr..
carolin dizide kötü bir insanı canlandırdığı için çoğumuz sevmiyoruz ama bence aslında güzel bir kadın.
carolinmi alimi daha suçlu dersek tabiki ali evli olan ve ailesine sahip çıkması gereken o sonuçta
Kadin diziyi nasil ciddiye almis bakin bi
Çare'nin Videoları: Karolin Ölsün İstiyorum - Ben Küfür Edeyim Sen Biplersin | Facebook
Kadin diziyi nasil ciddiye almis bakin bi
Çare'nin Videoları: Karolin Ölsün İstiyorum - Ben Küfür Edeyim Sen Biplersin | Facebook
yahu caroline nasıl çirkin dersiniz anlayamıyorum, fıstık gibi kadınöldürdünüz beni neyse zevkler ve renkler tartışılmaz
yine de size katılmıyorum, bir erkeğin içinde olmadıktan sonra kimseye bakmaz, o adamda iş yok, gözü dışarda, bu kadın olmasaydı başka kadın olurdu, niyeti bozmuş o, ne yani aliyi zorla mı tutuyor yanında, ben pek alinin kolunda bacağında zincir göremedim amaarkadan arkadan giriveriyodu carolinin boynuna
Cemile Carolinden çok daha güzel kesinlikle.
Karakterleri göz ardı etsek bile Cemile'nin çok daha güzel olduğu göze çarpıyor hemen
Kesinlikle Cemile'nin bakımsız hali bile Carolin'den güzel bence. Cemile'ye o makyaj bakım yapılsın solda sıfır kalır Carolin yaaa.. Hele o Carolinin dudak büzmesi yok mu nasıl sinir oluyorum.
balıkçının aliye söylediği de g.tüne kalmış* ın kibarcası " sütüne kalmış" oluyor sanırım
Cemile Carolinden çok daha güzel kesinlikle.
Karakterleri göz ardı etsek bile Cemile'nin çok daha güzel olduğu göze çarpıyor hemen
Kesinlikle Cemile'nin bakımsız hali bile Carolin'den güzel bence. Cemile'ye o makyaj bakım yapılsın solda sıfır kalır Carolin yaaa.. Hele o Carolinin dudak büzmesi yok mu nasıl sinir oluyorum.
süper oturttu orda, bayıldım valahii,
karoline yapılan makyaj cemileye yapılsa, feleği şaşar herkesin...
ilk zamanlarda cemile çok pasiftii, diş gösterir oldu şimdi güçlü kadınları her zaman taktir etmişimdir...
yok siz diziyi tam anlamıyla izlemiyorsunuz bence. Burada bu kadar insan sevmiyorsa bir nedeni var dimi. Tabii ki de zincirledi Ali'yi tabiri caizse. Cemile onu bıçaklandığında boşanma şartıyla şikayetçi olmam dedi. Ali ile kavga ettiler Caroln blöf yaptı otele gitti hatta nerede olduğunu bilsin diye anahtarları şöförle gönderdi yerini soracağnıı biliyordu Ali'nin ama Ali onu almaya gelmeyince hamilelik şüphesi yalanını uyduran ve yine eve kurulan kim. Ayrıca hala eşinin arkasından gittiğini göre göre gurursuzluk yapıp evlenen yine o... Benim düşünceme göre birini bırak dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır ama o Ali'nin İstanbul'a gelip eşiyle yalnız kalmasına bile dayanamadı hemen damladı. Çocuklara karşı da kışkırttı. Mete'den şikayetçi olmasını o istedi. Yani daha ne olsu antipati duymak için anlamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?