Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ohhhhhhhhhh bacım filimi bitirdi ne güzel bitii yawww

QUOTE=teknolog;17552144]

yahu caroline nasıl çirkin dersiniz anlayamıyorum, fıstık gibi kadın öldürdünüz beni neyse zevkler ve renkler tartışılmaz

yine de size katılmıyorum, bir erkeğin içinde olmadıktan sonra kimseye bakmaz, o adamda iş yok, gözü dışarda, bu kadın olmasaydı başka kadın olurdu, niyeti bozmuş o, ne yani aliyi zorla mı tutuyor yanında, ben pek alinin kolunda bacağında zincir göremedim ama arkadan arkadan giriveriyodu carolinin boynuna

hay yaşa, ne güzel özetlemişsin :81:

bir de ekleme gereği duymamam gerekiyor aslında ama yine de yazayım, ben evli ve gözü dışarlarda olan adamlara yanaşan kadınlar suçsuz demedim sadece tek suç kadında değil asıl suçlu ali, kadın ise genç güzel, çoluk coçuğu olmadığı için öensemiyor evli miymiş, çocugu var mıymış, umrunda değil, yine burda bir daha belirteyim şimdi yine bana inşallah senin kocan yapmaz temennilerinde bulunursunuz korkusuyla :)))) bu durumu doğru bulduğumu söylemiyor, ve caroline'i güzel fıstık gibi bulmama da sevimli tatlı bulmam da onun yaptıklarının çok doğru olduğunu düşünmem anlamını vermiyor, yani kadına rolünden dolayı kızıp da burdan eskinden tiyatroda yaptıkları gibi kötü karakteri yuhalamaya gerek yok yani :)))))

kadın türk standartlarında olmadığından belki de beğenilmiyor olabilir.. bilemiyorum,, neyse

Son düzenleme:
balıkçının aliye söylediği de g.tüne kalmış* ın kibarcası " sütüne kalmış" oluyor sanırım

Cemile Carolinden çok daha güzel kesinlikle.

Karakterleri göz ardı etsek bile Cemile'nin çok daha güzel olduğu göze çarpıyor hemen

carolin'in ozellikle gelinlikli hali harikaydi, tamam kotu bi karakteri canlandiriyo ama guzel oldugu da inkar edilemez.

evlenirlerse baya bi cikmaza girecek dizi ama sanirim Aylin'in Sonerin teklifini kabul etmesi için onlarin evlenmeleri gerekiyor.

adam daha bosanmadan asna fisneye baslayip; bosandiktan sonra da karisini kiskaniyor; çok saçma yani. sen istedigini yap evliyken de ama kadin bosandigi halde bisey yapamasin. ustelik kadin yapacaksa da mesru daire içinde yapar pehh

beceren otelmi tam uymuş

karolin çirkin değil ama güzelde değil hatta bence konuşma tarzıyla çokta itici

ama gelinlik çok yakışmıştı saçıda güzel olmuştu

o fatmagüldeki meltemin gelinlikli halinden bin kat iyidir en azından

yok siz diziyi tam anlamıyla izlemiyorsunuz bence. Burada bu kadar insan sevmiyorsa bir nedeni var dimi. Tabii ki de zincirledi Ali'yi tabiri caizse. Cemile onu bıçaklandığında boşanma şartıyla şikayetçi olmam dedi. Ali ile kavga ettiler Caroln blöf yaptı otele gitti hatta nerede olduğunu bilsin diye anahtarları şöförle gönderdi yerini soracağnıı biliyordu Ali'nin ama Ali onu almaya gelmeyince hamilelik şüphesi yalanını uyduran ve yine eve kurulan kim. Ayrıca hala eşinin arkasından gittiğini göre göre gurursuzluk yapıp evlenen yine o... Benim düşünceme göre birini bırak dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır ama o Ali'nin İstanbul'a gelip eşiyle yalnız kalmasına bile dayanamadı hemen damladı. Çocuklara karşı da kışkırttı. Mete'den şikayetçi olmasını o istedi. Yani daha ne olsu antipati duymak için anlamıyorum..

Karakterleri göz ardı etsek bile Cemile'nin çok daha güzel olduğu göze çarpıyor hemen

Kesinlikle Cemile'nin bakımsız hali bile Carolin'den güzel bence. Cemile'ye o makyaj bakım yapılsın solda sıfır kalır Carolin yaaa.. Hele o Carolinin dudak büzmesi yok mu nasıl sinir oluyorum.

Kesinlikle Cemile'nin bakımsız hali bile Carolin'den güzel bence. Cemile'ye o makyaj bakım yapılsın solda sıfır kalır Carolin yaaa.. Hele o Carolinin dudak büzmesi yok mu nasıl sinir oluyorum.

aynennnn sonuna kadar katılıyorum,Cemilenin makyajsız hali bile çok güzel makyaj yapsa caroline solda sıfır kalır...

otelin adına koptumtam ali ve caroline göre

balıkçının aliye söylediği de g.tüne kalmış* ın kibarcası " sütüne kalmış" oluyor sanırım

süper oturttu orda, bayıldım valahii,

karoline yapılan makyaj cemileye yapılsa, feleği şaşar herkesin...

ilk zamanlarda cemile çok pasiftii, diş gösterir oldu şimdi güçlü kadınları her zaman taktir etmişimdir...

Kesinlikle. Carolin makyaj güzeli.

Makyajsız hallerine baktığınız zaman anlaşılıyor zaten.

Cemile'nin duru bir güzelliği var.

Zaten Ayça Bingöl hangi dizide oynarsa oynasın çok beğenmişimdir yüzünü.

tamam tamam alinin suçu yok, zaten bir erkeği anca kadın ayartır, yuva yıkan kadın vardır, erkeğin hiç suçu yok

benim ısrarla anlatmak istediğim, carolin iyi melek demiyorum, ama bir adamın içinde olmadıktan sonra başka kadınla birlikte olmaz olamaz, bu carolin olmaz başkası olur, burda baz alınan carolin değil, genelde de bu böyle, gerçek hayatta, adamı ayarttı kadın derler hemen, adama hiç suç bulunmaz, ben carolinin yaptığı iyi hoş demiyorum, kaçıncı yazışım ben sadece carolini seviyorum, yani tipini, dizi dışındaki rolü dışındaki carolini, bana çok tatlı geliyor, yani rolü dışındaki, hani o diziden bağımsız bir kişi olarak çok tatlı ve güzel buluyorum, hepsi bu...

Size bir sorum var, lütfen hepiniz izleyin ve cevaplayin :26: Tesekkür ederim

Bu videoda 19. saniyede Ali´yin eline aldigi o sey ne? Ne yapiyor? Ve ne söylüyor?

[video=youtube;ry2Y4twrz94]http://www.youtube.com/watch?v=ry2Y4twrz94&feature=player_embedded[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…