Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

biblo gibi bişey sanırım
aliiiyy diye carolini taklit ediyo işte
sarhoş ya alay ediyo sanırsam:))

Ali'nin eline aldigi seyi bende hic anlamamistim.Hatta kulagina niye götürüyor.Oda ayri bir soru isareti

Son düzenleme:
canım alının elındekı bıblo gıbı bısey carolını taklıt edıyo onu anladıkta hanı carolin basına toka moka takıyoya suslu muslu onu o sekılde taklıd etmıs olabılır ben baska bıseye benzetemedım

alinin kimseyi öldürdüğü falan yok..carolinde boşu boşuna çığırıp duruyo işte..düğünde olacak..
olan cemilley çoçuklara oluyo yine

Ben erkeğin suçu hiç yok tüm suç kadında demedim ki böyle bir söz çıkmadı ağzımdan. Ali'nin yaptığı kötülükeri hep birlikte kınadık burada. Carolin olmasa evet başkası olacaktı bizde ona gıcık olacaktık zaten. Bu hayatın gerçeği ki adamın içinde olduğu kadar kadınların erkeği mecbur bırakması da var. Dediğim gibi Ali ile Cemile oğlu ateşlendiğinde barışmıştı ve o bıçaklama olayı olmasaydı biraraya geleceklerdi. Siz daha önceki yazılarınızda ayy Carolin zincir mi vurdu Ali'ye, zorladı mı Ali istedi dediniz yani onun yaptıklarını bir bakıma savundunuz zorlamadığını öne sürdünüz ama bal gibi zorladı. Ali çoktan pişman oldu ama çok geç artık. Ben hem güzel bulmuyorum hemde Ali'yle zorla kendini aldırdığını düşünüyorum fırsat vermedi ki Ali'ye hiç..

yuva yikan kadin dedim evet, kendi yuvasini yikan erkegi övdügümü hatirlamiyorum yorumlarimda!!!
ayrica ali içinde asla olumlu bi cümle kurmadim, yuvayi yikan erkegede asla yarim yada tam puan vermedim.. sözlerinizle yuvasi yikilan kadini magdur birakiyorsunuz!!! dilerim Allah'tan böyle seyler yasamazsiniz yoksa sizin içinde bu söyledikleriniz geçerli olur
esinizin taktir edilmeyecegi gibi kumanizda heralde çok zarif ve ince hatta güzel bulunur...
inanin saka gibisiniz :79:

bi sonraki bölüm uludağa gidince keyfi yerine gelir cazgır şey nolcek
belliki Ali bişey yapamıcak geri dönücek düğüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…