21.Bölüm Fragmanı / Öyle Bir Geçer Zaman Ki / Diziler / Video / Kanal D Web TV
kızlaaaaaaaaaaaar fragmaaaaaaaaaaaaaan
Kadin diziyi nasil ciddiye almis bakin bi
Çare'nin Videoları: Karolin Ölsün İstiyorum - Ben Küfür Edeyim Sen Biplersin | Facebook
alinin kimseyi öldürdüğü falan yok..carolinde boşu boşuna çığırıp duruyo işte..düğünde olacak..
olan cemilley çoçuklara oluyo yine
tamam tamam alinin suçu yok, zaten bir erkeği anca kadın ayartır, yuva yıkan kadın vardır, erkeğin hiç suçu yok
benim ısrarla anlatmak istediğim, carolin iyi melek demiyorum, ama bir adamın içinde olmadıktan sonra başka kadınla birlikte olmaz olamaz, bu carolin olmaz başkası olur, burda baz alınan carolin değil, genelde de bu böyle, gerçek hayatta, adamı ayarttı kadın derler hemen, adama hiç suç bulunmaz, ben carolinin yaptığı iyi hoş demiyorum, kaçıncı yazışımben sadece carolini seviyorum, yani tipini, dizi dışındaki rolü dışındaki carolini, bana çok tatlı geliyor, yani rolü dışındaki, hani o diziden bağımsız bir kişi olarak çok tatlı ve güzel buluyorum, hepsi bu...
heee, yuva yıkan kadın tabi, erkeklerimiz püripak, adamın içinde olduktan sonra, bu kadın olmaz başkası olur, aliğ karaktersiz birini canlandırıyor, bencil birini, bu kadın olmasaydı başka kadına giderdi, her şeyi kadınlara yıkmayın yahu, böyle bir durumda, adamın başkalarına eğilimi yok ise eğer, isterse dünya güzeli gelsin, dönüp bakmaz, bu şekilde bir yuva yıkılmaz, zaten adamın kafasında bitirdiği bir evlilik sonucunda o sırada halihazırda karşısına çıkan kadına meğletmesidir durum, bence böyle yani, benden nefret etmenize gerek yok, rahat olun
0.24te Carolin "scheiße" diye bagiriyor, "kahretsin" anlamina geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?