Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

evet acaba bütün malı mülkü bıraktı mı devretti mi 2.eşine yoksa kenarda bir iki villası yatı katı var mı ki, öyle bir çıkış yaparlarsa hiç şaşırmam

O kızgınlıkla bırakıp gitmiştir..Tapu kadastroya gitmeye fırsatı olmamıştır..:86::86:

:81:Zengin adam olarak çıkış yapacaktır..Cemileyle de izdivaç.:123:..Ohhh..gökten 3 elma..

osmanı çok az gördük yaaa..balık tezgahında ne güzel bağırıyordu yavrum..
-Köpek balığı bile vaaaarr..

Ay balıkçıyla ne olduğunu on saat göstermediler sinir oldum !!

Vuramıcağını biliyordum zaten ama olsun merak ediyo insan.

Aylin'e bayıldım.

Çok güzeldi yine. Zaten bayılıyorum o kıza.

Soner'e de acı çektirmesi çok akıllıcaydı. Madem ortada bir aşk var ikisi beraber çeksin acılarını.

Murat evlilik olmadan ölsün istiyorum. Yaş farkı falan var olmasına ama ben Aylin-Soner aşkını seviyorum.

Şu okul müdürü yine en olmadık zamanda dalıp en olmadık şekilde gördü ya Mete'yle İnci'yi sinir oldum.

Ama İnci Hoca artık daha çok güveniyor kendine, lafını sakınmıyor, aferin.

Ekber'in gelişi bizim evde bayram havası yaşattı.

Ali'nin iş bulduğu adam da aynı Ali gibi.

Pislik hemen saldırdı Cemile'ye.

Cemile Ali'ye " sen artık benim erkeğim değilsin. aklına estiği zaman gelip bana dokunamazsın. " dedi ya içimin yağları eridi. Aferin Cemile ! Haddini bilsin artık o Ali bozuntusu.

Aliğğğ Kaptann sen git Carolin'le evi kırıp dökmecilik oyna.

makyaj malzemelerindendir, pudra fondoten devamlı, devamlı kamera karşısında olan kişilerin bir gün makyajlı iseler diğer gün yüzlerini dinlendirmeleri gerektiğini biliyorum, yoksa hem yüzleri yaşlanıyormuş, hem de sivilcevari şeyler çıkıyormuş, devamlı gözenekler kapalı kaldığı için, şuan sorunum yok benim ama her gün öyle çekimim falan olsun eminim cildim bozulur, çok hassasım çünkü, o yüzden asla fondoten pudra kullanmıyorum, gözeneklerimi açana kadar, açıp içlerini temizleyene kadar, bir de temizledikten sonra tekrarsıkılaştırana kadar akla karayı seçiyorum yoksa, çok zor ee zaten çok şükür devamlı pudra fondoteni sürmemi gerektirecek de bir işim yok,

ama bazı kişiler devamlı kullanıyor da hiç bir şey olmuyor, onlarınki de Allah vergisi demek ki

bence malı mülkü duruyo
ben çalışmam demişti ya cemileye

bence de

O kızgınlıkla bırakıp gitmiştir..Tapu kadastroya gitmeye fırsatı olmamıştır..:86::86:

:81:Zengin adam olarak çıkış yapacaktır..Cemileyle de izdivaç.:123:..Ohhh..gökten 3 elma..

harika olur, ali de bööyle bakakalır yalnız bi başına evin içinde, tabi carolin de gitmiş, bu adamın saçmalıklarıyla mı uğraşacak devamlı

Kızlar..KArolinle ali balayısı ndayken söylenen şarkı ne güzeldi..ne varsa eskilerde var..
Basit, fakat duygu doluymuş,daha sıcak eski şarkılar..ya da bana öyle geliyor..

katılıyorum...

aliyi vurmaya gidiyor havası esti bi anda,
balıkçıdan silahı isteerken farkettim hemen götürmem lazım diye diyee
yahuuu sananee

Ay annem kalktı oynamaya başladı o şarkıda yaa

dert ortağım beniimmm biricik sevgiliiimmm söyle senden başka kimim var beniiiimmmm :)

Semiramis PEkkan söylüyor..hatun halaa söyleseymiş keşke şarkıları..çok hoş sesi var..[video]http://www.movieizle.com/forum/dizi-film-ve-reklam-muzikleri/1910-oyle-bir-gecer-zaman-ki-21bolumde-calan-sarki-dert-ortagim-benim-biricik-sevgilim-mp.html[/video]

karolinin sevgilisini görünce oleeyy oley oley oleeeeyyy şampiyonn şampiyonn diye bağırıvermişimmm

Ali'nin cümbüşü saçmaydı gerçekten.

Ya yaptın işte düğünü git evine. Ne gerek var mahalleyi ayağa kaldırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…