kalsınlar kuru bi maaşa görcez aşklarını
evetacaba bütün malı mülkü bıraktı mı devretti mi 2.eşine yoksa kenarda bir iki villası yatı katı var mı ki, öyle bir çıkış yaparlarsa hiç şaşırmam
O kızgınlıkla bırakıp gitmiştir..Tapu kadastroya gitmeye fırsatı olmamıştır..:86::86:
:81:Zengin adam olarak çıkış yapacaktır..Cemileyle de izdivaç.:123:..Ohhh..gökten 3 elma..
ayyy evet aylin çok güzel olmuştu kuğu gibiydi. ağlamak bile yakışıyor kıza yahu. soner amca da aşık olmakta çok haklı valla
yahu dikkat ettiniz mi berrinin yüzüne ne oldu öyle kaç haftadır çok fena bir halde:44:
bence malı mülkü duruyo
ben çalışmam demişti ya cemileye
kafası kopsun
O kızgınlıkla bırakıp gitmiştir..Tapu kadastroya gitmeye fırsatı olmamıştır..:86::86:
:81:Zengin adam olarak çıkış yapacaktır..Cemileyle de izdivaç.:123:..Ohhh..gökten 3 elma..
Kızlar..KArolinle ali balayısı ndayken söylenen şarkı ne güzeldi..ne varsa eskilerde var..
Basit, fakat duygu doluymuş,daha sıcak eski şarkılar..ya da bana öyle geliyor..
Kızlar..KArolinle ali balayısı ndayken söylenen şarkı ne güzeldi..ne varsa eskilerde var..
Basit, fakat duygu doluymuş,daha sıcak eski şarkılar..ya da bana öyle geliyor..
Ay annem kalktı oynamaya başladı o şarkıda yaa
dert ortağım beniimmm biricik sevgiliiimmm söyle senden başka kimim var beniiiimmmm :)
Fakat benim kafam Cemileye takıldı..hadi gittin gece gece balıkçıya, silahı aldın..
Gecenin bi yarısı yataktan kalkıp,kaynına koştura koştura silahı götürmenin ne alemi vardı..
yat aşşşaaa gitsin...çoluğu çocuğu döktü peşine..
Ne mantık vardı orda..sırf alinin kapı önü cümbüşüne bağlamak içinse, çok saçma ve gereksiz kaçtı bence
Ay annem kalktı oynamaya başladı o şarkıda yaa
dert ortağım beniimmm biricik sevgiliiimmm söyle senden başka kimim var beniiiimmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?