Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

caroline nasılda çıldırmış yaa
son reklamdan sonra izleyememiştim
ali bunu boşar yakında

ya şu berrin sahneleri bencede çok gereksiz berrin karakteri gereksiz hiçbir işe yaramaz şey abla gibi iş bulsa çalışsa hukuk işlerinde koştursa annesinin hakkını arasa falan ama yooookkk onun işi gücü aşna fişna keşke berrin olmasaymış evde bir boğaz eksik olurdu enazından cemile daha az zorlanırdı

Son düzenleme:
yaaa birde dikkatimi çeken carolin iş başvurusuna gittiğinde ismini Carolin henke akarsu dedi o zamanla böyle bir kanun yoktu ki sadece kocanın soy ismini kullanabiliyordun yanlışmıyım kızlar

evet bencede berrin işe yaramazın teki uyuz biri
onun sahneleri çok sıkıcı bayıyor gereksiz bir karakter

hhhhhhmm ben yanlış biliyormuşummm oysa ki ilk murat aylini biliyormuş o sahneyi kaçırmışım öyleyse soner suçlu aylinin duygularını kullandı önce kendine aşık etti hayran etti sonra hadi kardeşime aptal şey
[video=youtube;qxA0bCK6YiQ]http://www.youtube.com/watch?v=qxA0bCK6YiQ&feature=related[/video]

Son düzenleme:
yaaa birde dikkatimi çeken carolin iş başvurusuna gittiğinde ismini Carolin henke akarsu dedi o zamanla böyle bir kanun yoktu ki sadece kocanın soy ismini kullanabiliyordun yanlışmıyım kızlar

doğru ya o zaman öyle bir şey yoktu ki tek eşin soy ismi kullanılıyordu çok gereksiz bir detay olmuş.
berrin gibi o da dizideki en gereksiz kişi sadece konu mankeni gibi konuşması,mimikleri
çok manasız onun yüzünden ahmeti de sevmiyorum artık o da çok saçmaladı.
aliye de iyi oldu öyle karlarda yuvarlanması değil balayındaki gibi ...karolin tam ona layık bir kadın ohhh
ekber de geldi tam oldu gör gününü aliii
aylinde sonere resmen çin işkencesi yaptırıyor valla kardeşine evet diyip o çocuğu da üzecek sonunda uzak dursaydı daha iyiyidi ama para iştee ...
birde aylin hep kulaklarını kapatıyor dikkat ettiyseniz kepçe halini göstermiyor kanımca :44:

caroline bak sen noldu alı kaptana süt dökmüş kedi gibiydi
cemıle olsaydı bagıran coktan kadını hastanelık etmıstı . carolıne gıkı cıkmıyo uyuz şey
ekber cnm yaaaaaa şu carolının hakkından bı tek sen gelırsın
alı kaptana dedi ya ılk turkceyı ben ögrettım dıye orda koptum vallahı. ee carolının ne oldugu cıkıcak yakında
bence ekber carolının devamlı pesınde olcak. ondan para isticek. o da para bulmak ıcın soycak yıne bişeyleri sonrasında ekber ne de olsa erkek adam carolını cagırcak yanına. carolın mecbur ekber ne derse onu yapıcak. yoksa alişini kaybeder mazaallah
bide murat duzelıcek yanı sakat olabılır ama ölmuycek ve cok uzun yıllar aylınle evlı kalcak. soner zaten aylın ve muratın oldugu evde kalamıycak daha fazla. aylının hayatı mahvolcak. :93:
ahmet de örgut ne derse onu yapıyo o evde kalcaksın dedı ıtıraz edemedı. bence ahmet bı ömur boyu emir altında olucak. belkı berrınle de evlenemıycek. ya da evlense bıle sıf ıkı grup arasındakı catısmalar yuzunden mutlu bı evlılıklerı olmuycak bence.
hasefe hanım bence zaten yaşlı ve de hasta ılerleyen zamanlar da ölucek bence.
meteyle osman hakkında bı senaryo gelmıyo aklıma
birde alı kaptan carolınden gunun bırınde bosanamaz cunku carolın bosanmak ıcın bı ton mal mulk ıster elındekı evı ıster ali kaptan sokakta kalır

Evet Soner suclu. Aylin´le tanistigi o partiyi Aylin´e ulasmak icin Soner düzenlemis, Murat Aylin´e asik oldugu icin...

osmanın boy çizelgesinin yanında bişeyler yazıyor ancak kopyalayıp büyütünce okunuyor..
1,09 babam başka kadına aşık oldu..
1,16 kağıttan kayık yapmayı öğrendim.
1,21 babamla annem ayrıldı..
1,29 okuma yazma öğrendim..
1,35 babanem bize taşındı yazıyor galiba..
1,50 okulu bıraktım..
1,62 evin yükünü omuzlarıma aldım yazıyor..

hmmmm daha önce görmedim ben bunu, Osman'ım benim evin yükünü omuzlarına mı alcakmış.. Mete nerde olcak acaba o zaman

Ahmet berrin için masa hazırlarken çatal kaşıklara dikkat ettinizmi.Şu yeni çıkanlardan.Ozamanlar yoktuki onlar.
Birde cemilenin görüşmeye gittiği adamın odasında mikrofon vardı.İnşaat firmasında mikrofon ne alaka

Dünkü bölümde güzeldi ben bilmeme rağmen yine de ne geçti aralarında balıkçıyla onu merak ettim bir de parça parça gösterip heyecan yaptırdılar. Ay eltinin neşesi de neydi öyle yaa... Gıcık şey ne olacak ama kocası kaldırmadı dansa ohh olsunn.. Neler olduğundan haber,yok tabii. Ay bir de Alii balıkçıya ben varım Cemile'nin arkasında demiyor mu yüzsüz ya nasıl arkasındaysaa.. Bulduğu işte bile hayır yok adamınn.. Hala daha balıkçı haddini bildirmiş yusuf yusuf olmuş dikleniyor adam öyle konuşmak kolay altına edecekti ama o gece.. Ya ev uzaktı hanii maşallah yürüyerek gece vakti mahalleye ordan eve cümbür cemaaat hemende orda bitivermiş. Sonra bir koşu Osman'ın yanına. Çok acayip. Carolin'de Ali onun olsunda hiç umrunda olmadı Ali nerdeymiş ne yapmış. Wkber geldi içimin yağları eridi. Aylin yine süperdi. Hiç suç bulmuyorum onda iyi yapıyor adama. Aslında parada takılarda gözü yok onun rahatı seviyor ama sevdiği kişiyi de istiyor aslında. Berrin'e bende uyuz oluyorum yaa.. Ne sünepe, ne sırtına vur ekemeğini al bir kız yaa.. Km görürse hukuk okuyor çok silik bir karakter mıyyy mııyy... Ya okulda ya Ahmet'le. Eve bir yardımı da yok aslında orda burda gezeceğine asistan olarak bir yere girse ya niye annesinin eline bakıyor. Yüzünü de sivilce basmış. Kıyafet berbar tamam durumları kötü ama Aylin ile aynı şartlarda yaşıyorlar Aylin bakımlı hiç olmazsa. Şimdi bir de Almine ile görecek yine basığ gidecek salak. Sen kim oluyorsun formalite nikahınız Ahmet beni seviyor diyemeyecek. Bir de şu Osman'ın boy tablosu ilginçmiş. Okulu bırakıp evin yükünü alacakmış peki nasıl mafya olacak acaba.. emek Mete'den de hayır yok bir suç işleyecek belli ki. Bakalım görücez neler olacak.

Balayi otelinin ismi superdi ama 'Beceren hotel' babamin yaninda tutamadim gulme krizim geldi

eşimle heyecanlı bir şekilde,
hiç bir yere dikkatimizi vermeden izlediğimiz tek dizi yaa
heyecanla bekliyoruz her hafta
oğlanı bile daha erken uyutuyorum

Ekber pek sevimli geldi gözüme. Nihayet geldi.
Carolin`in yüzü nasıl değişti birden ama....
Mete artık eskisi gibi asabi değil. Annesine ne kadar düşkün. Soğan çorbasını hiç yüzünü buruşturmadan içti. Bayılıyorum Mete`ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…