Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Ayyyyy! Kızlar yorumlarınızı okurken koptum vallahi Dikkat ettiğiniz şeylere bakın ne fesatsınız he

Dizi aşkı gerçek mi oldu

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisininde Berrin ve Ahmet'i canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy ve Tolga Güleç City's alışveriş merkezinde birlikte görüntülendi .Birlikte alışveriş yapan ikilinin aşk yaşadığı konuşuluyor.

tüh yaa yazık oldu tolgayaaa

bu dizideki kızların yüzünde kullanılann malzemelerde bir problem var snaırımm...geçende öğretmenin yüzü berrin gibi olmuştu....sorun yuncularda deil...sanırımm malzeemdee.....

haklısın teknolog
onun yüzünde kullaandığı süngeri,fırçayı diğerine kullanırsa olacağı bu

Eh her ikisine de katılmamak elde değil..

aliye sinir oldum..:84: teknede el kol hareketleriyle ne diyor gene cemileye..balıkçıyla ilgilidir allah bilir, ne olcak başka..teknede açılış var..fesat eltiyle layt kocası da orada..

bence alinin hissesine banka el koycak ve banka evi satılışa cıkarcak kesın vede evın hıssesını hikmet karcı alıp cemıleye verıcek
ve evin tamamı cemilenın olcak :

Son düzenleme:
ali uyuzuna bak açılış yapıyo bi de o teknenin altında kal e mi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin devrimci aşıkları Yıldız Çağrı Atiksoy ile Tolga Güleç’in, gerçek hayatta da aşk yaşadıkları ortaya çıktı.

Beraber geldikleri City’s’de mağazaları gezen ve alışveriş yapan çift, daha sonra AVM’den ayrıldı.

Ay orda da mi ayni ceketi giymis ne

bence alinin hissesine banka el koycak ve banka evi satılışa cıkarcak kesın vede evın hıssesını hikmet karcı alıp cemıleye verıcek
ve evin tamamı cemilenın olcak :

evet olabilir mantıklı bir senaryo :82:

Son düzenleme:
Ben ilk başlarda burada okumuştum birinden Cemile eski evine dönecek diye. Bence Carolin şu anda oturukları evin peşinde o yüzden hemen gitmeyecek bu evi de kaybedecek bir şekilde. Ama balıkçı alacak evi ve Cemile'ye verecek tekrar oraya yerleşecekler tabii Cemile kabul eder mi bilmem. Ben yarın en çok Ali'nin Hikmet Karcı'nın kim olduğunu görünce ki yüz halini merak ediyorum. Sıkıysa uğraşsın yine bakalım. Mete olayı ne olacak acaba İnci hocayla arasında uçurum büyüyecek sanırım ve Ali'yi çağırıyormuş müdür konuşmak için.

of mete ve inci hocaya çok üzüldüm inci hocada aptalmı ne çocuga bagrıyo keşke ikisi evlense ya nasıl yakışıyorlar nasıl anlatamam şu aylinede sinir oluyorum şımardı yeter haaa

Aylin'in de Carolin'in de gelinlikleri son moda,straplez.. Bizim fotoğraf albümlerinde gördüğümüz,kısa kollu vatkalı,sarı gibi renkli gelinlikler şaka mıymış acep. Hem kıvırcık saçlı olduğu halde kahkül bırakan,bryantin ile yeni tanışmış,dar paça yüksek belli pantolan giyen insanlarda sadece bizim çevremizde vardı sanırım. Çünkü 70 ile 80 li yıllar arasındaki tüm fotolarda bunlar mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…