Murat ağlıyordu fragmanda sanırım fik fik olmadı...
Salak soner'de hani para için evlenmiştin diyor.Sana inat olsun diye evlendi gıcık adam
O ne kağıdı imzalattı ki anlamadım,murat'a söyleyelim diyor;ama evlilik sözleşmesini
söyleyecek olsa kardeşini üzer...Orayı anlamadım yaff
bence muratın aglaması anlasmayı örendıkten sonradır kesın. sonerde kendını dusunmeye basladı yavas ınceldıgı yerden kopsun dıyo anlasılan :18:
ama murat yatakta aglıyor yanlış görmediysemm
bencede bişey yapamadııı
[video=youtube;49AGhKf6SAs]http://www.youtube.com/watch?v=49AGhKf6SAs[/video]
23.Bölüm Fragmanı -2 / Öyle Bir Geçer Zaman Ki / Diziler / Video / Kanal D Web TV
kızlar 2.fragman ayy cok heycanlı yaa
Bu kadar çabuk açıklayamaz yaa Soner gerçeği, daha yeni evlenmediler mi
Ali Kaptan’ı kötü bir sürpriz bekliyor
Soner’in kapısına polisle dayanan Cemile, Aylin’in söyledikleri karşısında yıkılır. İnci Hoca’nın nişanlasının, müdüre yaptığı ziyaret işe yarar. Okul Müdürü, Ali’yi, Mete hakkında konuşmak için okula çağırır. Öğrendikleri, okul koridorunda Ali ile İnci Hoca’yı karşı karşıya getirir. Mete ne kadar uğraşsa da, artık İnci Hoca ile arasında hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Amina ile ilgili yaşanan son olaylar sebebi ile arkadaşları Ahmet’i şaşırtan bir karar alırlar. Bir yandan açılış ile ilgilenen Ali Kaptan, diğer taraftan da Hikmet Karcı’nın peşindedir. Kısa süre içersinde Hikmet Karcı da Ali’nin kendisini aradığını öğrenir ve ona hiç beklemediği bir zamanda randevu verir. Yeni hayatına alışmaya çalışan Aylin ile Soner arasında büyük gerginlik vardır. Bu durum Soner’i bir karar almaya iter. Açılışı herkese duyuran Ali Kaptan’ı ise kötü bir sürpriz beklemektedir.
ama murat yatakta aglıyor yanlış görmediysemm
bencede bişey yapamadııı
sonere de uzuldum murata daa
Nihayet yeni fragmanı izleyebildim tv de. Bence Murat kızla bişi yapamadığı için öyle ağlıyor işe yaramıyorum ben gibi.. Acaba bunu Soner biliyor mu. Aralarında ilişki oldu sanacak mı acepp.. Alnından öpmesi felan çok acıklıydı yaa.. Ama balıkçı penaltıdan gol yapıyor Ali Kaptan şoklarda olacak. Bir de Ali'yi kötü bir sürpriz bekliyormuş heralde teknenin yerinde yeller esecek. Aylin yine rol yapmaya devam edecek ve artık Murat'ı istiyormuş numarası yapacak ama zamanında Aylin'i kardeşi için tavlayan Soner şimdi de ayırmak için elindne geleni yapıyor ama iş işte geçti. Hem kardeşinin iyilğini istiyorsa artık evlenmişken neden ayırmaya çalışıyor ki artık anlaşma yaptıklarını söylemeye çalışıyor o baştan olacaktı Aylin dediğinde tutup götürecekti. Ama ben daha fazal bu aşka karşı koyacaklarını düşünmüyorum yasak aşk yaşayacaklar.
Bence de açıklayamaz..başka bişey çıkacak o fragmandan..fragman yanıltmacası işte..
Muratın ağladığı kısmı izlemedim..Zifaf için ağlıyorsa o başka ..
ama zifaf olayının ayaklarının tutup tutmamasıyla ilgisi yok..
yani ayakları tutmasa da olur o iş..
Olacağı o, yasak aşk yaşayacaklar tabii. 2. bir Bihter & Behlül vakası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?