Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Murat ağlıyordu fragmanda sanırım fik fik olmadı...

Salak soner'de hani para için evlenmiştin diyor.Sana inat olsun diye evlendi gıcık adam

O ne kağıdı imzalattı ki anlamadım,murat'a söyleyelim diyor;ama evlilik sözleşmesini

söyleyecek olsa kardeşini üzer...Orayı anlamadım yaff

Nikahları olduktan sonra aralarındaki anlaşmayı imzalayacaktı ya aylin onu imzalıyo işte..Ama soner neden bunu murata söylemeye çalışıyo anlamadım..Şimdi kıskanmaya başladı heralde aylini..:26:

bence muratın aglaması anlasmayı örendıkten sonradır kesın. sonerde kendını dusunmeye basladı yavas ınceldıgı yerden kopsun dıyo anlasılan :18:

[video=youtube;6rD8e_faVes]http://www.youtube.com/watch?v=6rD8e_faVes[/video]

Sonerede fesatlık geldi sanırsam..
Balıkçı ne iyi ediyor.:13:.Bir zamanlar fakir ama onurlu bir genç vardı.. dercesine..

Peki Aylinin okulu nooldu?,okuluda mı bıraktı bu kız?:44:..

Nihayet yeni fragmanı izleyebildim tv de. Bence Murat kızla bişi yapamadığı için öyle ağlıyor işe yaramıyorum ben gibi.. Acaba bunu Soner biliyor mu. Aralarında ilişki oldu sanacak mı acepp.. Alnından öpmesi felan çok acıklıydı yaa.. Ama balıkçı penaltıdan gol yapıyor Ali Kaptan şoklarda olacak. Bir de Ali'yi kötü bir sürpriz bekliyormuş heralde teknenin yerinde yeller esecek. Aylin yine rol yapmaya devam edecek ve artık Murat'ı istiyormuş numarası yapacak ama zamanında Aylin'i kardeşi için tavlayan Soner şimdi de ayırmak için elindne geleni yapıyor ama iş işte geçti. Hem kardeşinin iyilğini istiyorsa artık evlenmişken neden ayırmaya çalışıyor ki artık anlaşma yaptıklarını söylemeye çalışıyor o baştan olacaktı Aylin dediğinde tutup götürecekti. Ama ben daha fazal bu aşka karşı koyacaklarını düşünmüyorum yasak aşk yaşayacaklar.

Bu kadar çabuk açıklayamaz yaa Soner gerçeği, daha yeni evlenmediler mi

Bence de açıklayamaz..başka bişey çıkacak o fragmandan..fragman yanıltmacası işte..

Muratın ağladığı kısmı izlemedim..Zifaf için ağlıyorsa o başka ..
ama zifaf olayının ayaklarının tutup tutmamasıyla ilgisi yok..
yani ayakları tutmasa da olur o iş..

Ali kaptanı nasıl bir süpriz bekliyor acaba, tekneyi gerçek sahibimi alıp götürüyo nooluyor acaba?

ama murat yatakta aglıyor yanlış görmediysemm
bencede bişey yapamadııı

Çocuğun belden aşağısı tutmuyorki zavallı naapsın..Zaten Aylin'in de pek umurunda olduğunu sanmıyorum

sonere de uzuldum murata daa

Soner'e neden üzüldün? Kendi etti, kendi buldu

Olacağı o, yasak aşk yaşayacaklar tabii. 2. bir Bihter & Behlül vakası

Olacağı o, yasak aşk yaşayacaklar tabii. 2. bir Bihter & Behlül vakası

Ama olmasın ya öyle yasak aşk falan iki kardeş aynı kızla, ben yakıştırmıyorum bu diziye hele Aylin evli kalacak ve hepsi aynı evin içinde... amannn

soner gitsin baskasıyla evlensin bu kadar zengin sosyal bir adam cevresinde hiç kadın görmedik Evlensin işte gitsin yurt dısına mı nereye gidiyorsa Ha belki zaman atlaması falan olur, Murat ölür zaman gecer bunlar beraber olur en azından aama aşkı memnu gibisi olmamalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…