Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ya kızlar aylin evet dedi mi?
ayline sordular cemilegil geldi.ben anlayamadım

carolin cadısı inşallah ekberle gider,ali beşparasız kalır,sokaklara düşer cemilenin eline muhtaç olur ay çok beddua ettim galiba adama

Güzel bölümdü ama saçmalılklar vardı tabii yine...

Mesela Soner'in soyadını felan biliyormu ki şak diye gitti adresi buldu Maşallah polislere de bak hemen arabalarına atlayıp dayanmışlar kapıya. Zayen jet hızında gittiler. Ali'yi ne zaman aldılar yanlarına, polislere dertlerini anlatmaları zaten ne kadar sürer hem kızın yaşı zaten tutuyor öyle birkaç saat yok diye o kadar polis kızı almaya mı gelir yahuu. Bizim zamanımızda 24 saat geçmeden aramıyorlar.

Necati'ye yine uyuz oldum atladı hemen ben söliyim diye.. Bir takıldı diye hemen ona söylettirdiler Müdür de dünden razı zaten. Hem müzik öğretmeninin nişanlısı müdüre gitti beni tehdit etti dedi. İyi tehdit etti diyelim, sen dışarıdan bir insansın ne o okulda öğretmensin ne de öğrencisin. Seni tehdit ettiyse bunda müdüre ne ki.. Okul hayatı ayrı, dışarıdaki hayat ayrı. Yani dışarıdaki herhangi bir insanı Mete tehdt etti kavga etti diye okuldan uzaklaştıramazlar bir kere. Müdürün biz birşey yapamayız özel mesele bu demesi gerekirdi ama der mii hiiçç..

Aylin gerçekten süpperr olmuştu hem de ne süper. Çocukta salak mı ya bu kız bu halimle beni nasıl kabul etti daha tanımıyor bile beni demez mi.. En çokta Cemile'nin kızım affederim ben seni hadi evimize gidelim demesi çok burktu içimi..

Cemile tam bir hafiyeydi zaten. Gitti evi buldu sonra gitti mezarlığı buldu kuş yuvasından mezarlık ve aşiyan vay bee akla baak. Hem koskoca mezarlıkta şak diye buıldu mezarı yahuu.. Hem kaçta çıkuyor işten maşşalh işten çıkıyor Tarabya'ya gidiyor ordan mezarlığa gidiyor ve hala akşam olmuyor. İşten çıkıp tıırım tırım adam arıyor kadın işi gücü yokta.. Carolin'de gitmez daha o daha çok para kaldırır Ali'den. Mahsus yaptı zaten o işi Cemile evsiz kalsın diye bir taşla iki kuş yanii.. O evi de alacak o Ali'den... Mustahak ama Ali'yeee... Ohhh olsunn...

fragmanı verdiler şimdi
aylinn ağlıyor soner alnından öpüyor
muratta var yanlarında birşey dedi ama anlamadım

[video=youtube;49AGhKf6SAs]http://www.youtube.com/watch?v=49AGhKf6SAs[/video]

ya sonerde ne inatmış taş olsa çatlar yani,madem o kadar seviyosun bişi de kız kendini paralıyo ağla ağla öldü garibim

ya sonerde ne inatmış taş olsa çatlar yani,madem o kadar seviyosun bişi de kız kendini paralıyo ağla ağla öldü garibim

Öyle ama napabilirler ki kardeşini yok sayıp hadi ben aşık oldum Aylin'e diyecek hali yok
Ayrıca Aylin'i kendine aşık eden soner oldu , maddi manevi her şekilde yanında olarak onu kendine hayran bıraktı sonra da pat diye kardeşimle evlen dedi şimdi Aylin'le Soner o çocugu yok sayarak birlikte olabilir mi? Artık imkansız olmalı
Aylin'e kızmamalı, Murat'ı da olacağına ikna eden yine soner yani tek yanlış yapan soner bence

tabi cnm kıza öle bi yaklaştı ki kim olsa bana ilgi duyuyo diye düşünür.ama insanın içi acımaz mı yaa hiç girişmicekti bu işe yazık etti hem ayline hem kendine hem kardeşine...zaten o çocukda iyileşcek bu gidişle,tekerlekli sandalyeden koltuk değneklerine terfi etti:94:

2 sn fragmanda bile muratın sırıtmaıs var yahuu
ne sırıtkan bebe

aylini istemeye geldiklerinde tasarlar holding mi ne demisti soner, ali'de ben onlarin gemilerinde kaptanlik yaptim dedi, bence soy isimi burdan bilerek yola çiktilar...

Aylini istemeye gittiklerinde Talaşoğlu holding konusu geçti ya..oradan biliyorlar..
Talaşoğlu ya, Talaş yaniii ,kimse unutmaz bu soyadını..

Ahh Aylin gelecek bölümler de gözyaşın hiç kurumayacak herhalde. Ne büyük hata yaptın.
Şimdi bu evlilik nasıl olacak yaa. Aylin Muratı sevmiyor, Soner sürekli gözünün önünde.
Evinin çamurlu yolunu ve soğan çorbasını çok özleyecek....

Bende çok seviyorum bu diziyi, sevgilim hiç dizi izlemez, onada alıştırdım bu diziyi reklam aralarında arıyor, dizi başlayınca hadi kapat, dizimize bakalım, başladı diyor adamıda kendime benzettim

Ali Kaptan’ı kötü bir sürpriz bekliyor

Soner’in kapısına polisle dayanan Cemile, Aylin’in söyledikleri karşısında yıkılır. İnci Hoca’nın nişanlasının, müdüre yaptığı ziyaret işe yarar. Okul Müdürü, Ali’yi, Mete hakkında konuşmak için okula çağırır. Öğrendikleri, okul koridorunda Ali ile İnci Hoca’yı karşı karşıya getirir. Mete ne kadar uğraşsa da, artık İnci Hoca ile arasında hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Amina ile ilgili yaşanan son olaylar sebebi ile arkadaşları Ahmet’i şaşırtan bir karar alırlar. Bir yandan açılış ile ilgilenen Ali Kaptan, diğer taraftan da Hikmet Karcı’nın peşindedir. Kısa süre içersinde Hikmet Karcı da Ali’nin kendisini aradığını öğrenir ve ona hiç beklemediği bir zamanda randevu verir. Yeni hayatına alışmaya çalışan Aylin ile Soner arasında büyük gerginlik vardır. Bu durum Soner’i bir karar almaya iter. Açılışı herkese duyuran Ali Kaptan’ı ise kötü bir sürpriz beklemektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…