Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

resmen dizinin içine girdim sanki ağlamaktan gözlerim şişti
mete çok güzel rol yapıyor bende bu dizide meteyi çok beğeniyorum

ne vicdansız,merhametsiz,pislik kadınmış o cemilenin eltisi olacak insan müsveddesi:tomato::tomato::tomato::tomato:klava:klava:alsanaalsanasmile

oooffff o çocukların başına bundan daha kötü bi olay gelemezdi heralde.Babanneleri çocukların başına gelir bence o babaları da eve uğramazsa rahat ederler

ayy ne harika bi dizi yapmışlar
helal olsun valla
mete osman hepsi rollerine cuk oturmuş ya
inşallah bi süre sonra yayıp baymazlar yaprak dökümü gibi
aynı tatta devam eder
şu elti olacak pisliği elime bi verseler carolinin yanına yoğun bakım arkadaşı olarak postalarım var ya:mymeka:

hepsi Alinin yüzünden yaa adi herif şu aşifteye ağzınınpayını verseydi,dolanmasaydı peşinde bunlar olmycaktı,güya cemileye üzülüyo hepsi onun yüzünden...caraoline laf bile etmiyorm zaten çok ağır kaçabiliralsanaalsanasmile
ayyyy sanki dizinin içinde ben varım öle sinirlendm

böyle cocuk olamaz ya,böyle bi kabiliyet olamaz pes... vereliniortak

evet ya, kim yazıyor bu senaryoyu.. yasaklasınlar yazamasın bir daha... ne sahne yapmışlar yaaaa... o osmanı nerden bulmuşlar ya, çocuk tüm diziyi götürüyo resmen :))

sende havva gibi yaaaa yaaa deme ha kaydirigubbakcemile3

içim şişti içim senağlama

ağlamaktan başıma ağrı girdi.çok harika bir dizi.senağlama
osmanın olduğu sahnelere hiç dayanamıyorum.senağlamasenağlamasenağlama

Osmanınburası benim evim değilki demesi de beni bitirdi kuzum yaa senağlama

ya kuzum ya tek başına koca odada kaldı pis kadın yatın beraber çocuk ırzına mı geçecejksenağlama

ne vicdansız yengeymiş yaaa çocuğun üstüne bişi ver bari atlet külotla yatırdıalsanaalsanasmile

pis carolin nasılda caydı hapiste olursa ali bana daha kolay kalır diye düşündü heralde . bu akşam maaile ağladık yasenağlama

ya yengemi arayacam şimdi kadın yanına gideyim diye uçak biletimi bile alıyo yaa canım benimolumunekankayizsmile . ne vicdansız kendi evladı olsa öyle mi yapar püslükk

ağla ağla geberdim senağlama
nası bi dizidir bu yasenağlamahayatımda hiç bir diziye ağladığımı bilmemsenağlama:sm_confused:
ulan gavurun kızıÇok üzgünüm çoookyaptın yapıcağınıkötükedihüsoseni elime bi verselerkötükedihüso(hayatım boyunca izlediğim bi diziyi sanki gerçekmiş gibi yorumlar yapmak isterdim)
osmannnn ah osmanım mafettin benisenağlama
bu çocuk çok fena bişey çook:hulya:

Son düzenleme:
annemle böyleyiz izlerkensenağlamaşutarafagitti
yengeye ne küfür ettik ama he
osman nası tatlı anlatıyo cadı yengede kaldığı gece,ben korkarım:çok üzgünüm:burası benim evim değilki:sm_confused:
hem annem yokbenneyaptımkibabam yok:a015:
ablalarım ağbim:sm_confused:karanlıkta yatamamki:sm_confused:kaydirigubbakcemile3kurban olurum onu verene yaboshayallersmile
ciğerime sokasım geliyo çocuğu yeminle:hulya:
ahmetle berrinde sevgili olsun artık ya:lepi:diğer kızın bıyıklı sevgilisi varya,anasını görmesini sağladı hani..onunla ahmet arasında siyasi bi gerilim olucak gibi ilerleyen bölümlerde:1ninca:

acaba bu oılay cemile ile aliyi barıştırır mı ki bilmiyorumkismile ama çocuklar istemez heralde:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…