Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

O Caroline'nin o sarı kafasınıdaki sarı saçlarını tek tek yolup Ali'nin kafaya ekeceksin...
Kadın Ali'yi garantilemeye çalışıyor olan Cemile'yle çocuklara oldu...
Kuzum Osman'ım gelecek bölüm annesine çok ağlayacak galiba..
Aylin'in de sonunda insan ruhu taşıdığını görmüş olduk, bu bölüm Aylin'i pek bi sevdim...
Bu arada dizi ne kadar akıcı değil mi? Başlamasıya bitmesi bir oluyor sanki...

aynen aydasumm...
uyuz yaa birde karakolda çocukların yanına getirdiler ya cemileyi,adamda ağlıyor,vicdanın mı sızladı köpek dedim içimden.....alsanaalsanasmile

bütün dizideki yengeler niye bu kadar uyuz fatmagüldeki bir bu iki nasıl azarladı osmancığı ya allahın cezası hiç merhameti yok:gitme:

evet ya,çocuktan ne istiyorsun dimi....birde çocuğu don atlet yatırdı öyle,neymiş pijamalrını getirmemişler,ya insan büyükte olsa bişey geçirir üstüne,çıplak yatıracağına...ışığıda kapadı,çocuk korkuyorum dediği halde....alsanaalsanasmile

İyi kalpli yenge (!) osmanı annesine getirdi karakola
Allahım ne kadar fesat insanlar var

hiç sorma....

izleyemedim tam olarak başına baktım sadece
metenn anne diye bağırmaasını gördüm
kızlar başka önemli ne odu peki sölermisinz
kızım hastaydı acile götürdümde

Osman yine ağlattı beni bu nasıl bir çocuktur bu nasıl bir rol kabiliyetidir. Taksiden inip annesine koştuğu son sahnede ben bittim ya :gitme:

Offfff !! Yedi bitirdi beni bu dizi.

" Aras Bulut İynemli " diyorum bir kez daha !!! Bayılıyorum Mete'nin o mükemmel oyunculuğuna.

Müzik dersinde çok komikti,nasıl da heyecanlı. Sonrasında yüzündeki o ifade değişiklikleri.

Çok iyiydi çok !!

Berrin'le Ahmet'e bayıldım yine. Çok hoşlar.

Yengeyi boğabilirdim. Pislik Osmancığın üstüne bi tişört verse ölür müydü klava:

Ali ve Caroline ikilisi gerçekten öldürülcek cinstler. Carolin naptığını sanıyorsa artık. Sinir oldum.

Ali de hala " utancaksınız " diyor. Al utandılar vah vahhh klava:

Tekrar tekrar emeği geçen herkesi tebrik etmek istiyorum.

Reytingi bol olsun film tadındaki dizimizin :lepi:

etrafımdaki yengeler hep öyle ya anladım ki yengelerin çogu böyleler galiba( çok tatlı osman en güzel rolu osman yapıyo bravo yaşına bak yaptığı işe bak

osman yavrum benimmm taksiden inince nasıl bağırdı anne diye hiç kıyamam mafoldumbeno carolin saçını başını yolacam en sonunda klava:klava:

olay ne çabuk aynı gün içinde gazeteye çıktı?

Canım gazetelerde sütunlar ayrılır ilk önce. O sütuna da hangi haber daha önemliyse o koyulur. Baskıya çıkana kadar da yer değiştirir haberler. Yani aynı gün gazeteye çıkması anormal bir durum değil.

Bir de akşam gazetesi denilen gazeteler var. Baskıları akşam yayınlanır. Öyle bir gazete olma ihtimali de var.

Her iki durumda da bir mantık hatası yok yani

izleyemedim tam olarak başına baktım sadece
metenn anne diye bağırmaasını gördüm
kızlar başka önemli ne odu peki sölermisinz
kızım hastaydı acile götürdümde

Geçmiş olsun canım,umarım iyidir kızınn.

Cemile'yi nezarete attılar,kaza diye ifade verildi ama polisler inanmadı. Carolin ameliyattaydı. Ali kaza olarak ifade vermesini istedi ama o kasıtlı yaptığını söyledi. ben bu kadar seyredebildim,sanırım önemli başka bir şeyde olmadı...

of ya cemile hapse girdi.tabi geçti carolinin eline koz kazayla oldu dermi hiç.cemile hapse girsin meydanda bana kalsın der.ali de bu kadar şeyin üstüne carolinle devam ederse yok artık derim.yaptı o kadar hata bari bu kez çocuklarının başına geçsin.carolini bıraksın..of osmanım nasıl dayanıcak minik yüreği buna ya (((

osmanım nasılda anne die bagırdı..
ya bu arada iice farkettim bu caroline makyaj güzeli beee..
makyajsız ne çiykinnn.
bide kepçük ağızlı...

makyajsız ne çiykinnn.
bide kepçük ağızlı...

hakkaten zaten makyajlıda güzel bi kadın değil hele o hastanede yatarken o nebiçim bi kadın yaa hiç güsel değil artık ali dönemez cocuklarının yanına hepsinin ona nasıl nefretle baktıklarını gördüüü ay osmanın anne diye bağırmasına ne ağladım içim parçalandı valla

Çirkin caroline hastaneden çıktıktan sonra kafasına koca taş düşsünde gebersin:mymeka:
Osman'ın Anne diye bağırması mahvetti beni , Hüngür hüngür ağladım:gitme:

makyajsız ne çiykinnn.
bide kepçük ağızlı...

Makyajlı bile güzel değil be, o ne öyle. Cemile çok daha güzel.zemuszemus

Ay son 5 dksını izleyemedim, hemen bi bakmam lazım netten.:hulya:

Eşiminde maskarası oldum he.

Osmanım yengesinin evinde yalnız karanlık odada don atlet yattıya, gözlerim nasıl doldu, tabi bunu gören kocem gözkapağını kapatta damlasın yaş, eziyet etme yazıktır dedi alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…