Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Şu topiktede güldürdün ya kuzum :roflol::roflol::roflol:

o nasıl bir eltidir,nasıl bir kıskançlıktır ne gıcık bi kadın ya,nasıl davranıyo öyle tatlı akıllı bi çocuğa yellozzz...

o elti ve kendisi kilikli kizinida alacaksin, ver Allahim ver...ver Allahim ver , merhametsiz cadi.
parcalandim aksam izlerken.....insan nasil o kucucuk yavruyu don atlet yatirir, kucuk cocugu olan komsudan alamazmiydi pijama falan? arti; cocuk korkuyorum dedigi halde isigi sondurdu, bir bekler insan cocuk uyuyana kadar...merhametsiz zalim!
aglattilar beni :sinifsinif:

Kız ne komşusu , giydirsin kendisinden bişeler. Bol mol önemli değil. Pislik kadınalsanaalsanasmile

Annesi, Berin ablası yok zati Osmanımın yanında, saçlarını okşasa sırtını sıvazlasa ne vardı.

Osman zati teşhisi koyduya, hiç çocuk olmamış" dedi ya yengesine:gitme:

mete yaaa nasıl güzel rol yapıyor..babasına nefretle bakışı annesine her sarıldığında sicim gibi dökülen gözyaşları..bir erkek bu kadar içten nasıl ağlar..maşallah diyorum..

sende haklisin canim, kizinin kucukluk elbiselerinden falanda olabilirdi evet.
zalim iste,
Osmanim , o yastayken kadinin hissizligini ''cocuk olmamis hic'' diye analiz etti , kocum benim opuyorumnanaktan
off, sonunda anne! diye bagirdiya , allaaam nasil agladimmm nasil icim cizz etii offf

zaten ailecek kıskanıyorlardı,şimdi ailenin başına gelenlere seviniyorlardır.

allahın cezası karolin cemile hapse girer aliii side ona kalır diye ne yaptı rezil karıkötükedihüso bakalım şu ali ne yapacak evdekilere davrandığı gibi karolinden nasıl hesap soracak zavallı cemile yaa

insan nasil kardesini kiskanir aklim almiyor?bilmiyorumkismile
ffff,malesef olabiliyor....
mete ogretmeninin yanagini oksamasinda etkilendi sanirsam:bbo:

gelecek haftanın fragmanını izledinizmi kızlar.
cemile dioki ben dünmü girdim hapse ben yıllardır hapisteyim dio.
yazık yaaa

kalorin boşanma belgesini görmeden şikayetinden vazgeçmiyecek kötükedihüso

gavuristandan gelen kepçük ,büzüşük ağızlı caroline....
geçen haftadan puanını verdiydim kızım senin.
yataktan kalkıpta güya ezana aşık bi şekilde onu dinlerken pencereye yaklaştığın sırada ipek geceliğinin alt kısmı dötüne sıkışmıştı.
öyleee -aaaaaliii demekle ,takma kirpiklerle dolaşmakla olmuo koca dişli hayalet garııııı....
seninde rezil kepaze oldugun bölümler var tabi.
daha beter rezil olman dileğiyle...

oohh beee ascıkta olsa rahatladım.

korkma osmanın kocaa türkiye var senin arkanda öcünü alıcaazz...

ya farkeetinizmi berrinin kulakları ne kaa sivri.
o yıldızlara bakıpta felsefe yaparlerken farketim.
vampir gibi..

2 dizim var 1- fatagül
2- öyle bir geçer zzamanli
aşkada yok sanrımda olmaz

koptum sırnaşık şey:lepi:alkisalkisalkis

Osmannnnnnnnnn ömrümü yedin yaaa yavrum benim yaa o nasıl rol yapmaktırr helak oldum ağlamaktan :gitme:

beni ağlatan ilk ve son dizi bu sanırım...osmanım yaa anne diye bağırışında içim koptu mafoldumben

uyuz caroline ve uyuz aliye diyecek sözüm yok :mymeka:

mete,berrin ve ahmete bayılıyorum tabi osman bitane ...dizideki herkes rolünün hakkını veriyor erkan petekkaya ya bile sinir oldum ya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…