Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

vereliniortakvereliniortakvereliniortak
bu dizi izlerken göz yaşlarıma hakim olamıyorum
osman gönlümün birincisi ama meteye de hayranım o anne diye bagırıp gidişi o gözlerde yaşlarla bakışları süper bir oyunculuk sergiliyor resmen ya

ogün kızım hastaydı izleyememiştim
az önce netten i.zledim de
iyi ki izlememişim o caroline hanımefendiye daha çok teşekkürlerimi sunardım

ay fragmandan anladığım kadarıyla ali cemileyi boşanmaya ikna etmeye çalışıyo. boşanmazsak hayatın boyunca hapiste yatarsın diyo.. çok adi bu ali ya.. herifin karısını çoluğunu çocuğunu gözü görmüyo bi kadın için....

evet boşanmaya ikna edecek.
Boşansın zaten defolup gitsin ali denilen adi herif

kizlar, aksam osmani danone reklaminda gordumm,
bucur bir kosturuyor, sanki yengesi onu azarlamamis gibi zemuszemus

osman herkesin kalbini fethetti:1hug:daha çok görürüz onu ekranlardaa.s.

bu diziden sonra fatmagül bana yavan ve bos gelmeye basladı aşk ı memnuda kı gıbı bır sahneyı 5dk gosterıyolar akıcılık yok cok olay yok yatıo kalıkıolar onu ızlıorzzz ama oyle bır gecer zaman kı gercekten ıddalı her bolumu ayrı,oyalama yok senry akıcı ızleyıcıyı doyuruyor.... gercekten super bır dızı..

Bu bölüm Osman çok ağlayacak annesini bırakmak istemeyecek.Mete'yle baba yine birbirine girecek. Osman olup bitenleri ağlayarak izliyodu fragmanda. Babası yanına gelmek isteyince gelme gelmi diye bağırıyodu.Pis Karolin şikayetini geri almak için boşanmalarını şart koşuyor.Aman al Ali'n senin olsun ikinizde kahrolin inşallah.Cemile onları süründürürdüde çocuklar var yapamaz.

kaydirigubbakcemile5vereliniortak

sezonun tek ıddıalı dızısı dıyebılırım.senarryo doyurucu oyunculuklar super ınsallah cıvıtmazlar dızıyı suanda cok super gıdıyoo..

bn dizi de ileriki hayatlarını dehşet merak ediyorum
kime ne olcak ?
aslında belli ama olsun izlemek istiyorum
ve
zavallı cemile şuan ki durumu hiç hak etmiyordu
işte kötü kocanın başına açtıkları iş

cemileyi arkada sigara yakmaya çalışırken görünce gülerek bi tuhafıma gitti rolleriyle nasılda oturuyorlar hayatımıza

Yaa Azra ben de neyi merak ediyorum biliyor musun? İlerleyen bölümlerde rollere kimlerin geleceğini. Şimdiki kadro çok güzel oturdu ilerde ne olcak bilmiyorumkismile

Mesela Osman'ın dış sesi Taner Birsel. Acaba en yaşlı haline o mu gelcek. Gelse yakışır. Ama ya çocukluğu,gençliği. Yakışcak mı roller. Emir Berke kadar iyi olcak mı?

Çok riskli bir iş aslında oyuncu değiştirmek. Ama arkaplaı bu kadar iyi olan bir dizinin castını kötü yönlendirceklerini sanmam. Bakalım neler olcak :S

kızlar istermisiniz osmancık olsun ilerde behlülcük ohh ne güzel olur amaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…