karalin çok panikledi.ben cemilenin yapacağını düşünmüştüm !zeki kadın ya!:26:
kızlarr ekber hortlucakmışş.. çok esaslı bir bilgi.:82:
bu bilgi senin tozlu sandığından mı çıktı?
ikisi de şok oldu bir an kapı üzerlerine kilitlenince ama carolin iyi becerir öle entrikaları düşünmesi lazımdıayrıca ali'yle pek ala başa çıkabilirlerdi bence çünkü daha önce caroline değil miydi Ekber'in kafasına vurup kaçan ali' nin kafasına da geçireydi bi sopa
bence de ya vursaydı basına sandalyeyleama carolin dul kalırdı bu sefer balıkcıya sarkardı
bak bu da iyi senaryo.karolin balıkçıyı ayarlamaya çalışsın.alsın sofinin dünyasını eline gitsin balıkçının barakasına...
geminin karaya carptigi zaman parcalanmasi gerekmiyormu :26:...valla ali disini azcik daha siksa cemileyi evine kadar birakacakti gemiyletas gibi gemiymis masallah
geminin karaya carptigi zaman parcalanmasi gerekmiyormu :26:...valla ali disini azcik daha siksa cemileyi evine kadar birakacakti gemiyletas gibi gemiymis masallah
ali kaptan kara da tek rakıbı turk hava yolları
ali'den karoline soyle okkali bir tokat atmasini bekledim en azindan icimiz sogurdu :))
Ali Kaptan iyice kafayı yedi zaten normal değildi.Yazık cemileye ötüyor sadece oturrrr diye bağırışı hadi iç canım diyo bide psikopat yaa resmen.Birde inci hocanın kocası karınız hamile galiba deyince niye bön bön baktı? :44:
Bi şey yapmadılar heralde
aaa olabilir,bakkk bu aklıma gelmediiiiii:44::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?