Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Amaç da zaten bu cnm.. Bizi bu hale getirip reyting toplamak... Amaçlarına da ulaştılar...

Amaçları batsın onların.

Geçen haftada demiştim daha izlemem ben bu diziyi,sinir kat sayılarım artıyor diye.Keşke dediğimi yapsaymışım...

Offf,nasıl sıkmışım izlerken kendimi.Gerçi zaten boş boş baktım bi yerden sonra ama,çenem ağrıyor,ellerim uyuştu...

ya ben her bölüm ali imana gelecek umuduyla izlemeye başlıyorum...
çok mu salağım ne...
artık ........likte son noktayı koydu diyorum ama her zaman kendini aşıyo...

son derece berbat bir sahneydi,tambir korku filmi
bu kadarıda pes iyice saçmalamışlar reyting uğruna

Son düzenleme:

Adam kapı gibi..ayı kuvveti vardır..
nasıl gücü yetsin gidip bıçak almaya..
pencerelere gidemedi kadın bağırmak için..

bu haftaki bölüm korku filmi gibiydi ((((

şimdi gereksiz gibi görünebilir fakat ben yine de bi uyarı yapayım...geçenlerde bi tv programında psikologlar face de sanalda avatar da vs. çocuk resmi koymayın diyordu.. evlerden uzak... bazı rahatsız insanların dikkatini çekiyormuş. aman dikkat..

kimse sevdiğiyle kavuşamıyor bu dizide. Carolin in yattığı yerden o zengin adama bakışı neydi öyle bence onunda altından bişey cıkacak gibi. ayrıca şiddet, bölücülük, cinayet , tecavüz, aldatmak, zengin adamın mafyavari halleri, dedikodu, yalan, dolandırıcılık, kaçmak, aileden izinsiz evlenmek, kopuk akrabalık bağları, platonik aşkın saplantılı hale dönüşmesi.... olumsuz herşey işleniyo bu dizide çok severek izliyordum ama sanki sinir bozucu olmaya başladı moralimi bozuyor. bunun gibi birsürü dizi var ama çoluk cocugun oynadıgı bi aile dizisinden buralara gelinmesine yuh artık diyorum.

Ali evden çıkarken manyak bir hali vardı..anlam veremedim.:44:.
pişman mı?korktu mu?naaptı anlamadım..:44:
değişik bir yüz ifadesi vardı..

eşimle izledik türkiyede kadının özelliklede o yıllardaki konumu anlatılıyor erkeklerin tabi hepsi için geçerli değil bir çoğunun eşlerini üzerlerine kayıtlı malları gibi görmesi başarılı buluyorum bende diziyi eşimde tüm hafta yayınlanan dizilerin en iyisi olduğunu söylüyor

ailece izlenilen bir dizinin böle bi korkutucu sahnesi olması çok kötüydü...
çok saskın halde izledimm bugün güzelim dizi hakkatten ne hale geldii

Allahtan fatmagüldeki gibi saniye saniye göstermediler....
bence de bu yılın en iyi dizisi... ya da dizisi idi... yorum bile yapamıyorum...
çok etkilendim yaa...

hiç şaşırmadım doğrusu :2:
geçen hafta arkadaşlarla konuşurken haftaya da tecavüze uğrar demiştim o da oldu sonunda.
caroline cadolozu olsa kurtulurdu örümcek gibi... cemile de yavrum camlara bile yetişemedi , ben camı kıracak diye bekledim ama olmadı

biz de bu diziyi ailecek izlerdik
ilk zamanlar kızımın osman sevgisi yüzünden mecburen izlerdik
bu akşam o malum sahnelerde 15 yaşındaki kızımın gözündeki nefret kızgınlık ve korkuyu görünceyi diziden nefret ettim

ben o perde düştüğünde osman gidip bakacak diye korktum..
carolin neden kurtulsun ki... tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakar o...
ekremden de kurtulmak için yatmamışmıydı...cadaloz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…