Amaç da zaten bu cnm.. Bizi bu hale getirip reyting toplamak... Amaçlarına da ulaştılar...
ali Allah cezanı versin pisliksin iğrençsin ne diyimki sana ben ah be cemilem evde mutfağında hiç mi bıçak yok sok gebert gitsin al sobanın üstünde ki çaydanlığı haşla aliyi offf offf rahatlayamadım hala
çıktım ben .....iyi gecelerrrrrr................
bu haftaki bölüm korku filmi gibiydi((((
eşimle izledik türkiyede kadının özelliklede o yıllardaki konumu anlatılıyor erkeklerin tabi hepsi için geçerli değil bir çoğunun eşlerini üzerlerine kayıtlı malları gibi görmesi başarılı buluyorum bende diziyi eşimde tüm hafta yayınlanan dizilerin en iyisi olduğunu söylüyordizi başladığındaki gibi kalsa adına dizi denmez film olurdu bir saat yayınlanır biterdi sora .. bence çok başarılı ve kaliteli bir dizi 2 senelik emek var bu dizinin arkasında kimse böle iki cümleyle alaşağı edemez
bende çıkıyom herkese iyi geceler ..yorum yapacak halim kalmadı..
Allahtan fatmagüldeki gibi saniye saniye göstermediler....
bence de bu yılın en iyi dizisi... ya da dizisi idi... yorum bile yapamıyorum...
çok etkilendim yaa...
hiç şaşırmadım doğrusu :2:
geçen hafta arkadaşlarla konuşurken haftaya da tecavüze uğrar demiştim o da oldu sonunda.
caroline cadolozu olsa kurtulurdu örümcek gibi... cemile de yavrum camlara bile yetişemedi , ben camı kıracak diye bekledim ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?