bunlar gerçek hayatta da oluyor ne yazık ki rtük yasaklasa ne olacak ki belki izleyen adamlar varsa karılarına yaptıklarından utanırlarşiddetle kınıyorum sanki bu akşam farklı bir dizi seyrettik
bu kadarı çok fazla bence
rtük bir uyarı daha yapar hrdeee...
yanlız bu bölüme ne çok olay sığdırmışlar.Diğer diziler bu bölümden 3-4 bölüm çıkarırdı.
Amaç da zaten bu cnm.. Bizi bu hale getirip reyting toplamak... Amaçlarına da ulaştılar...Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kendimi sokaklara atıp isyan edesim geldi
Bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kalbim ağzımdan fırlayacak gibi sinirden.
Bağırıp,küfür edip rahatlamak istiyorum,nasıl bir bölümdü bu yaaa,çok kötü olduuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm........................
aliyi hadım edip muhteşem yüzyıla harem ağası yapmak lazım.
bunlar gerçek hayatta da oluyor ne yazık ki rtük yasaklasa ne olacak ki belki izleyen adamlar varsa karılarına yaptıklarından utanırlar
bunlar gerçek hayatta da oluyor ne yazık ki rtük yasaklasa ne olacak ki belki izleyen adamlar varsa karılarına yaptıklarından utanırlar
Zamanında Ali seferden gelince Cemile yanaşıyordu da Ali yüz vermiyordu kalbimde başka biri var diye.
Başlarken güzeldi bu dizi. Kaliteliydi en azından.
Sonra karakterler falan karıştı karman çorman saçma sapan bir şey oldu.
dizi başladığındaki gibi kalsa adına dizi denmez film olurdu bir saat yayınlanır biterdi sora .. bence çok başarılı ve kaliteli bir dizi 2 senelik emek var bu dizinin arkasında kimse böle iki cümleyle alaşağı edemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?