Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Evet o tecavüz sahnesi çok gereksizdi olmaması gerekirdi bu dizi için. Ama maalesef ülkemizde de bu tür rahatsız insanları görüyoruz. Çok var ayrıldıktan sonra bunu yapan hatta öldüren. Hem sadece bu dizide değil ki her dizi de çarpık ilişkiler var. Aşkı-memnu da yiğen-yenge ilişkisi, yarpak dökümünde iki kardeşin aynı adamla beraber olması. Fatmagül'de Mustafa'nın tüm o olaylardan sonra Fatmagül'ün suçsuz olduğunu görmesi ve Kerim'den kıskanması hepsi aynı yola çıkıyor.

Çok sinirlendiğim şeylerde oldu bazen seyirciyi aptal yerine koyduklarını düşünüyorum. Geçen bölüm hadi o betonu geçti iyice içine girdi o tekne kulübenin nasıl olduysaa.. Ama dümende Ali kaptan var ve en önde. Herkes yaralanıyor hastanelere kaldırılıyor ama Ali kaptanda birşeycik yok gram zarar gelmemiş. Öyle ki hemen toparlanıp tuttuğu gibi sırtına atıyor balıkçıyı ve ormana taşıyor ama Soner'in adamlar kaç saatte gidemiyor. Hme o kadar kalabalıkta iki cüsseli adamı kimsecikler görmüyor. Soner sırf kardeşi şüpheleniyor diye o mutlu olsun diye Mesude gibi bir salağa evlenme teklif ediyor. Yaa evden git başka eve yerleş arada gel ya da uzak dur Aylin'den. Haydi Cemile salaklık etti dümen bozuldu dedi Carolin neden doğruları demedi zaten kızgındı Cemile'ye ve Ali'ye. Maşallah hergün başka kıyafet giyiyordu ama bir bavula sığdırdı ya kıyafetleri helal olsun. Cemile de kapıyı açmaya çalışıyor alsana ordan odun vursana işine gelince uyanık oluyor ama.

Dizin en güzel yanı Mete yazdığı şarkıyı söylerken İnci Hoca'nın ağlaması ve yaşadıklarının birer birer geçmsiydi süperdii.. Ahmet'e çok üzüldüm o adam için değmezdi. Hapise girecek heralde. Bir de Osman'ın annesini öyle görmesine zaten tüm bu gördükleri kzınacak beynine ve ileride öylelikle öldürecek babasını.

fatmagülü izlediğimde 1 hafta ağladm uykularım kaçtı markete gitmeye korkuodm sigara almaya gittim adam bana baktı sırıttı die öyle çok korkmuştm ki o zamanlarda aklıma hep fatmagül geliodu birdahada kesinlikle o markete gitmedim
o yüzden kapattım kanalı hiç bir sahnesini görmedm kesinliklede izlemyeceğim

ali d...z gibi adam ona bişey olmaz...
evet metenin şarkısı süperdi... ordada açtım ben muslukları...

ali kaptannn karını seviyodunda ne gittin sarı kadının peşinden nasıl sevgi bu piskopatmısın sen hepsimi senin olsun

canım ya sen dizide gördüklerinden korkmuşsun türkiyede ve dünyada bunu ve daha kötüsünü yaşayan pek çok kadın kız ve çocuk var
bundan 20 yıl önce bir film çekilmişti türkiyede hapisanede taciz ve tecavüze uğrayan hemde erkek koğuşunda bir bölüm var diye yasaklanmıştı
biz ozaman dünyayı toz pembe görürdük yurt dışında filmlerde kendi üşkelerinide eleştiren filmler çekiliyor şimdi türkiyedede çekilmeye başlandı artık öz eleştiride var
bilmiyorum onu sorarsanız şiddetin yer almadığı yer yok bunları engelleyebilirmiyiz bilmiyorum çocuklarımız için diyorum sokakta haberlerde okulda her yerde şiddet var

Tecavüz sahnesi kötü değildi ki arkadaşlar.

Verilebilecek en doğru haliyle verildi.

Sinema filmlerinde de bu böyledir. Sinema filminden kastım ortalıkta dolanan saçma filmler değil sanat filmleridir.

Göstergelerle verilir şiddet, cinsellik vb. içeren sahneler.

Bu dizide de böyle oldu.

Ben açıkcası çok beğendim sahnenin çekimini.

Evet kötü bir şey ama tecavüz de bu ülkenin bir gerçeği.

Üzerini kapatmaktansa konuşmak daha mantıklı geliyor bana.

Evet Fatmagül'de açık açık herşeyi verdiler. Midem bulandı benim de.

Ama burda öyle bir şey yoktu.

Sahne başarılıydı bence.

son sahne bu kadar acımasız olmamamlıydı ya... hani tecavüz gibi olmamalıydı... sonuçta ikisininde geçmişte yaşanmış güzel günleri... cemilenin ona aşkı var... belki alininde çok derinlerde aşkı var filan... yok yok çok sert oldu.. canımı sıktı hani sonn sahne hepinizin canını sıktığı gibi...

ayrıca sevgili soner..koskoca soner.. iş adamı soner eeeey soner sana sesleniyorum bakşa kız mı kalmadı efendim.. o sevimsiz ile evlenmek şart mı? sebep ? çok saçma çok! gerdi beni teklifi çatladım ikiye... ayyyy bana bişiler oluyor..

zaten çekim değil tecavüzü araya karıştırmaları hoşumuza gitmedi... ne gerek vardı şimdi buna...

Ali evden çıkarken manyak bir hali vardı..anlam veremedim.:44:.
pişman mı?korktu mu?naaptı anlamadım..:44:
değişik bir yüz ifadesi vardı..

bence ne korku ne de pişmanlık var içinde. istediğini almanın rahatlığını yaşıyordur..cemileyi hırs yapmıştı. birden cemileyi en yükseğe koydu. bu olaydan sonra cemile yine eskiden alinin gözünde neyse oraya düşmüştür diye düşünüyorum ve kınıyorum.......

metenin şarkısı çok hoşuma gitti benim yaa tekrar dinlemek isteyenler için link...

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten çekim değil tecavüzü araya karıştırmaları hoşumuza gitmedi... ne gerek vardı şimdi buna...

Ha Cemile'ye tecavüz etmiş, ha tokat atmış. İkisi de aynıdır benim gözümde.

Diziye yakışmayan bir şey değil bana göre. O zaman tokat da yakışmıyor bu diziye. Kavga gürültü de.

O zaman bu dizi toptan kaldırılsın yayından.

Ama tecavüz tokattan çok daha ağır bir şey..
Aynı kefede değil bence. Kıyaslanamaz bile..

Bilemiyorum..:97: öyle bir rahatlık ta değildi sanki..Bir keyifsizlik vardı..
umduğu keyfi alamamıştı,cemilenin karşı koymasından dolayı..
cemile yelkenleri suya indirecek sanmıştır..Sallak aliiğğğ..

Ama tecavüz tokattan çok daha ağır bir şey..
Aynı kefede değil bence. Kıyaslanamaz bile..

İkisi de gurur kırmaz mı?

İkisi de can yakmaz mı?

İkisi de insanın içine oturmaz mı?

Aldatılmak, tokat, hakaretler hepsi çok basit de bir tecavüz mü ağır?

Aynıdır bana göre de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…