Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bence zaman atlama yeni sezona kalir bu hikayeyle sezon finaline kadar giderler..sezon finalinde mesude&soner evlenir, inci olur aylin'de intihar eder (boyle bir soylentide var zaten dizinin fan sitesinde)

bence zaman atlama yeni sezona kalir bu hikayeyle sezon finaline kadar giderler..sezon finalinde mesude&soner evlenir, inci olur aylin'de intihar eder (boyle bir soylentide var zaten dizinin fan sitesinde)

bende öyle düşünüyordum bu bölümden sonra böyle bi his geldi içime

bencede zaman atlamasınlar yoksa hepsi büyüyüp değişecek

çıktııııııı
çıktı fragman çıktı!!!!!
cemile evimi terk ediyo yoksa:///anlayamadım...
belkide zaman atlayacaktır artık gerçektende:26:

sanırım dizi ilerleyecek...
hiç kimseyi göstermiyorlar...:26:
cemile yatıyo osman arkasında başını okşuyo sanki hava karanlık gibi mete niye hala gelmemiş..:26:
pufff..:97:

cemile uzun uzun düşünüyor ve aliyi durdurmanın tek yolunun onu hapiste tutmak olduğuna karar veriyor
ve şikayetçi olup olayı gerçeklerini anlatmak üzere karakola gidiyor
ve dizi bu bölümden sonrasında zaman atlayacak geçmişi ve bugünü beraber devam ettirecekler

derim ben

Son düzenleme:
acaba cemile bu olayı meteye berrine anlatacakmı mete duyarsa babasını bu sefer öldüreceğinden korkar başının belaya girmemesi için söylemez gibime geliyo

salıyı sabırsızlıkla beklıyorum merak ettım cemıle napcak kadın omru boyunca evlenmez artık

cemilenin her şeyde pasifliği beni sinir ediyo
karolin şirretliği elden bırakmıyor ,cemile heryerde hanım
Allah göstermesin karşıma karolin gibi neriman gibi birileri çıksın bende onlardan aşağı kalmam
cemile pek bi sabırlı

sanırım not bıraktı çocuklara gidiyor olabilir ama geri deöencektirr bırakmaz çocukları polise gitmiş olabilirrr merake tmesinler diyede not bıraktı bencee...

Son düzenleme:
Herkes,tecavüzü yadırgamış,kızmış izlemeyeceğini söylemiş falan falan

Benim de söylemek istediklerim var :

Fatmagül'de baştan aşağı bir kızın tecavüzü üzerinde dizi gidiyor

Kurtlar vadisi,ezel cart curt sürekli silah,çatışma, işgüzarlık üzerinden

Yani bir tecavüz vardı ki bunu fatmagül gibi memiklerine şaraplar dökerek,elleyerek

dakikalarca sürdürmediler...

Behlül bihter fik fik sahneleri gibi de değildi....

Sapkınlık olarak görmedim açıkçası

Bu ülkede böyle kadınlar olmasa son zamanlardaki %90 artan kadın cinayetleri olmazdı

Yanlışı görmezden gelerek ortadan kaldıramayız ki

Bunun üzerinde prim yapmıyorlar bence,zaten kimi aşkı kullanır kimi acıyı kimi silahı kimi tecavüzü

Ama burda tam bir yaşam görüyorum; zenginiyle fakiriyle,açlığıyla tokluğuyla,hırsıyla merhametiyle,

geçmişle bugünümüzün siyasetiyle oldukça başarılı buluyorum...

Şimdilik bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…